Havik Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα μου φαίνετε καλύτερο από το νορμαλ ΜΜ, έχω “κολλήσει” βέβαια στα 3980 αλλά που θα πάει θα το περάσω και το 4000, τα game γενικά μου φαίνονται λίγο καλύτερα από την άποψη ότι πέφτω λιγότερο σε τελείως άνιωθους, τα τελευταία game που έχασα έφταιγαν περισσότερο τα pick και το χάλια teamplay παρά κάποιος ατομικά, οκ σε μερικά δυστυχώς πέφτω και σε άνιωΘους αλλά δεν είναι το χάλι του NMM. Το παίρνω πίσω.. ζώα παντού.
Junior22 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Το MMR προς το παρον ειναι αθλιο!παιζω game με pudge σκετη αποτυχια και με βαζει σε καλυτερο MMR,και παιζω game με lina(9-1-11),με το κανει χειροτερο.....αγορασα και cour(->flying),support items και γενικα επαιξα πολυ καλα στο game και με κατεβασε..σας τυχαινει και εσας? Κερδίζεις->ανεβαίνει, χάνεις->πέφτει...Ανεξαρτήτως πως παίζεις.... Αυτό έχω δει... ναι μετα απο λιγη σκεψη αυτο καταλαβα και εγω!:-Ρ απλα νομιζα πως 1=καλυτερος και οσο ανεβαινε τοσο το χειροτερο!
GoDRiC- Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχει τρόπος στο DotA 2 αλλά και έξω από αυτό, να κάνω κάτι ώστε να γλυτώσω από το μικρό lag; Έχω lag/spikes στις ''χοντρές'' μάχες με τα πολλά spells κλπ.. Μπορώ να ελαττώσω κάπως τα γραφικά ή το quality; 'Η κάτι να γίνει που μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα αυτό;
Αδιαφορος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχει τρόπος στο DotA 2 αλλά και έξω από αυτό, να κάνω κάτι ώστε να γλυτώσω από το μικρό lag; Έχω lag/spikes στις ''χοντρές'' μάχες με τα πολλά spells κλπ.. Μπορώ να ελαττώσω κάπως τα γραφικά ή το quality; 'Η κάτι να γίνει που μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα αυτό; Πρωτα πρεπει να διαπιστωσεις αν ειναι lag η χαμηλα fps. Τα fps διορθωνονται με το να μειωσεις τα γραφικα απο τα settings του παιχνιδιου.Το lag....φταιει η συνδεση σου. Αν και απο την περιγραφη μαλλον low fps εχεις. Αν θες να μου πεις τι pc εχεις 1
XQuZe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Από τότε που μπήκε το Ranked MMr βρήκα την υγειά μου μπαίνω με 2-3 φιλαράκια πάμε captains mode μπαίνει κάποιος από μας captain για να ξέρουμε ότι από picks θα είμαστε κομπλε και παίζουμε πολύ καλύτερα game από ότι πριν ! Το ranked mmr all pick mode me to normal mmr all pick mode δεν έχει και καμία διαφορά !
GoDRiC- Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ναι το FPS είναι το πρόβλημα... Το κανονικό πόσο πρέπει να είναι; Εμένα νομίζω είναι κάπου στα 60 αλλά όταν γίνονται μάχες (όχι απαραίτητα πολύ ''επικές'') πέφτει στα 30-40 για λίγο και όταν τελειώσει η μάχη ανεβαίνει πάλι πράγμα το οποίο είναι πολύ εκνευριστικό γιατί αν ήταν όλη την ώρα 30 fps θα το είχα συνηθίσει δεν είναι έτσι όμως.. Πώς μπορώ να κάνω κάτι στα γραφικά από το DotA 2; Είναι αυτό με το ''Shadows'' που γράφει; Αν είναι αυτό το έχω βάλει low και δεν άλλαξε κάτι... Και επειδή είμαι άχρηστος που πάω για να σου πω αναλυτικά τι έχει το pc μου μέσα; Α και επίσης το έχω 2.5 χρόνια και δε το έχω καθαρίσει, ίσως είναι και αυτό ένα θέμα, θα γίνει πάντως! :Ρ
XQuZe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ναι το FPS είναι το πρόβλημα... Το κανονικό πόσο πρέπει να είναι; Εμένα νομίζω είναι κάπου στα 60 αλλά όταν γίνονται μάχες (όχι απαραίτητα πολύ ''επικές'') πέφτει στα 30-40 για λίγο και όταν τελειώσει η μάχη ανεβαίνει πάλι πράγμα το οποίο είναι πολύ εκνευριστικό γιατί αν ήταν όλη την ώρα 30 fps θα το είχα συνηθίσει δεν είναι έτσι όμως.. Πώς μπορώ να κάνω κάτι στα γραφικά από το DotA 2; Είναι αυτό με το ''Shadows'' που γράφει; Αν είναι αυτό το έχω βάλει low και δεν άλλαξε κάτι... Και επειδή είμαι άχρηστος που πάω για να σου πω αναλυτικά τι έχει το pc μου μέσα; Α και επίσης το έχω 2.5 χρόνια και δε το έχω καθαρίσει, ίσως είναι και αυτό ένα θέμα, θα γίνει πάντως! :Ρ Κλείσε το Vsunc απο τα video settings ! Κλείσε το Vsunc απο τα video settings ! Με αυτό στο On έχω 60 fps όταν το κλείνω 120 και στα fights 100
Junior22 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 <p>Από τότε που μπήκε το Ranked MMr βρήκα την υγειά μου μπαίνω με 2-3 φιλαράκια πάμε captains mode μπαίνει κάποιος από μας captain για να ξέρουμε ότι από picks θα είμαστε κομπλε και παίζουμε πολύ καλύτερα game από ότι πριν !</p> <p> </p> <p>Το ranked mmr all pick mode me to normal mmr all pick mode δεν έχει και καμία διαφορά !</p> εγω που παιζω all pick και CM στα ranked,μπορω να πω πως και τα 2 εχουν διαφορα,και μεγαλυτερη το ΑΡ!στο CM τις περισσοτερες φορες τα games ηταν νορμαλ απο αποψη τρολ,flame,leave,picks κλπ χωρις φυσικα να μν υπαρχουν και games που θες να κλαις απο αυτα που βλεπεις!αντιθετα το αθλιο ΑΡ,πλεον στο ranked ειναι κατα πολυ καλυτερο!
billvwrulez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να αρχισω DOTA 2 (Σταματησα το WoW) εκτος απο το να το κατεβασω χρειαζεται κατι αλλο ?? ( κανα invite πχ...)
XQuZe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να αρχισω DOTA 2 (Σταματησα το WoW) εκτος απο το να το κατεβασω χρειαζεται κατι αλλο ?? ( κανα invite πχ...) Όχι φίλε δεν χρειάζεται πλέον invite είναι free απλά το κατεβάζεις απο το steam και ξεκινάς το λιώσιμο !
billvwrulez Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Όχι φίλε δεν χρειάζεται πλέον invite είναι free απλά το κατεβάζεις απο το steam και ξεκινάς το λιώσιμο ! Λιωνω ηδη .....
frapes87 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Τελικά μόνο ar και sd μόνο έτσι βλέπω αποτελέσματα στο matchmaking οι Ρώσσοι τα ψιλοφοβουνται ειδικά στο ar πετυχαίνω τους λιγότερους Ρώσσους!!! Οχι ότι έχεο 100% αποτέλεσμα αλλά κάτι γίνεται
GoDRiC- Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Τελικά μόνο ar και sd μόνο έτσι βλέπω αποτελέσματα στο matchmaking οι Ρώσσοι τα ψιλοφοβουνται ειδικά στο ar πετυχαίνω τους λιγότερους Ρώσσους!!! Οχι ότι έχεο 100% αποτέλεσμα αλλά κάτι γίνεται Εγώ πάλι όπου και να μπω Ρώσους συναντώ.. Ισχύει ότι στο ar είναι λιγότεροι... Ρε μπαίνω ranked και κάνουν ruin τι να τους πεις..;
frapes87 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πάλι όπου και να μπω Ρώσους συναντώ.. Ισχύει ότι στο ar είναι λιγότεροι... Ρε μπαίνω ranked και κάνουν ruin τι να τους πεις..; Εννοείται γι αυτό εγώ περιμένω να βάλουν ar και sd στο ranked αλλιώς δέν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να παίξω αφού υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να καταστρέψουν το παιχνίδι οι Ρώσσοι
ntinos19 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 cm. όλα τα άλλα είναι ότι να'ναι. Έτσι έλεγα και εγώ με το ar και sd αλλά το cm έχει ακόμα λιγότερα χαϊβάνια (στο rank πάντα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα