Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι cosmetics, items και store?! Πότε έγινε η dota πασαρέλα;!

Κάποτε παίζαμε για τη νίκη, τη δόξα, για το αίμα των εχθρών και το beyond godlike! (και για την καζούρα μετά ...) αχ αυτή η νέα γενιά, όλα τα κατέστρεψε... :D

εεεε.... βασικά... πέρα από τα items που πέφτουν μετά από κάθε αγώνα, για τα υπόλοιπα crafts δεν έχω ιδέα τι παίζει, αξίζουν τον κόπο;

Έχει αγοράσει κανείς αντικείμενα από το store? Ή μήπως έχει φτιάξει κανείς;

Το να φτιάξεις φαίνεται πιο ενδιαφέρον...

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως dota με lich/lion έμαθα.

Ξεκινάς από support για διάφορους λόγους.

Map awareness-positioning-warding κτλ.

Επίσης, σημαντικό, μαθαίνεις να σέβεσαι τους συμπαίκτες σου περισσότερο και γίνεσαι πιο ομαδικός.

Στο solo mm με έχει 3700, αλλά παίζω 90% support.Το νούμερο δε λέει τίποτα, το ίδιο mmr έχεις με πριν απλά τώρα το βλέπεις.Ο μόνος λόγος που με ενδιαφέρει είναι για να βλέπω την πρόοδο μου...

Επίσης υποψιάζομαι ότι το Team mmr μου θα είναι χαμηλότερο, οπότε θα τους κάνω remove όλους τους noobαδες φίλους μου...!

• Like 1
Δημοσ.

τι cosmetics, items και store?! Πότε έγινε η dota πασαρέλα;!

Κάποτε παίζαμε για τη νίκη, τη δόξα, για το αίμα των εχθρών και το beyond godlike! (και για την καζούρα μετά ...) αχ αυτή η νέα γενιά, όλα τα κατέστρεψε... :D

εεεε.... βασικά... πέρα από τα items που πέφτουν μετά από κάθε αγώνα, για τα υπόλοιπα crafts δεν έχω ιδέα τι παίζει, αξίζουν τον κόπο;

Έχει αγοράσει κανείς αντικείμενα από το store? Ή μήπως έχει φτιάξει κανείς;

Το να φτιάξεις φαίνεται πιο ενδιαφέρον...

Απλά είσαι θεός!!!! Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λές!!!!

Δημοσ.

Παιδες με το mydotaskill τι παιζει?Εχω κανει καποια καλα παιχνιδια πχ με slark 20-4-17 και βγαζει σκορ -600 ειναι δυνατον?Και κατι τετοια αλλα κουλα.Πως βαθμολογει?

Δημοσ.

To 4000 και κατι που εχω στο team ranked καλο ειναι? Ερχομαι μετα απο 1.5 χρονο απουσιας (επαιζα lol) και τα βρισκω λιγο μπαστουνια μεχρι να συνηθησω

Κάνε με add  :-)  :-)  :-D

Δημοσ.

Το MMR προς το παρον ειναι αθλιο!παιζω game με pudge σκετη αποτυχια και με βαζει σε καλυτερο MMR,και παιζω game με lina(9-1-11),με το κανει χειροτερο.....αγορασα και cour(->flying),support items και γενικα επαιξα πολυ καλα στο game και με κατεβασε..σας τυχαινει και εσας?

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνετε καλύτερο από το νορμαλ ΜΜ, έχω “κολλήσει” βέβαια στα 3980 αλλά που θα πάει θα το περάσω και το 4000, τα game γενικά μου φαίνονται λίγο καλύτερα από την άποψη ότι πέφτω λιγότερο σε τελείως άνιωθους, τα τελευταία game που έχασα έφταιγαν περισσότερο τα pick και το χάλια teamplay παρά κάποιος ατομικά, οκ σε μερικά δυστυχώς πέφτω και σε άνιωΘους αλλά δεν είναι το χάλι του NMM.

Δημοσ.

Οντως, αν και ειμαι σε αποχη εδω και αρκετα χρονια, τωρα που ξαναρχισα το matchmaking (σε ranked, γιατι μονο αυτα εχω παιξει) ειναι αρκετα καλο. Σκεφτειτε οτι πριν το παρατησω εμπαινα και εκανα παρτυ, πλεον με δυσκολεουν αρκετα οι αντιπαλοι (πολλες φορες feedaro κιολας!!!).

Κατι ομως που θελει αλλαγη ASAP, ειναι οτι δεν ειναι δυνατον να μπενετε 2 ατομα team ranked και οι αντιπαλοι να ειναι 5αδα. Ειναι γελοιο, και 9/10 θα χασεις.  Πρεπει να βαζει 5αδες με αντιπαλες 5αδες, 2αδες με 2αδες κτλπα.

Με τα χιλια ζορια παντως εφτασα και 4100. Παντως μου κανει εντυπωση μετα απο 2 χρονια lol εχω καταντησει μεγαλος αμπαλος. Παλια ειχα 6 active items και μου φαινοταν ολα ευκολα. Τωρα φοβαμαι να βγαλω πανω απο 3 active γιατι χανω το μπουσουλα. Γαμημενο league of legends

Δημοσ.

Το MMR προς το παρον ειναι αθλιο!παιζω game με pudge σκετη αποτυχια και με βαζει σε καλυτερο MMR,και παιζω game με lina(9-1-11),με το κανει χειροτερο.....αγορασα και cour(->flying),support items και γενικα επαιξα πολυ καλα στο game και με κατεβασε..σας τυχαινει και εσας?

Κερδίζεις->ανεβαίνει, χάνεις->πέφτει...

Ανεξαρτήτως πως παίζεις....

Αυτό έχω δει...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...