Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί αυτοί που γουστάρουν το Dota δεν παίζουν HoN. Ακόμα

Τουλάχιστον για μένα φίλε θα σου πω το εξής το game δεν είναι καθόλου NEWB FRIENDLY την πρώτη μέρα προσπαθούσα να καταλάβω πως λειτουργούν οι recipes για να κάνω ένα item,είναι πολύ ποιο γρήγορο απο θέμα Gameplay και ναι OK θα μου πεις έχει reccomended items απαντήση μου σε αυτό ενας νέος στο είδος θα πέρνει πάντα αυτά κ ποτέ δεν θα μάθει τα υπόλοιπα item ανάλογα τον αντίπαλο χαρακτήρα που έχει απέναντι η θα του πάρει αρκετό χρόνο για να τα μάθει οπότε μιας κ έρχεται Dota 2 κ την εχω σε Beta για ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ είναι Waste Of Time

Δημοσ.

Ε ναι, ειναι πολυ δυσκολο το να δεις τα recipes στο practice mode και να καταλαβεις ποιο ειναι τι/να βαλεις το mod που κανει τα items ιδια με την dota.

Δημοσ.

να βαλεις το mod που κανει τα items ιδια με την dota.

Αγαπητέ Toufa επειδή λίγο σκάλωσα υπαρχεί καποιού είδος τέτοιο Mode/Patch πως το όπως θες εννοείς?

Αν η απάντηση σου είναι θετική θα μπορούσες να μου δώσεις κάποιο link?

Δημοσ.

Ty για το Link κάτι last,πως θα καταφέρω να κάνω auto create το φάκελο modes στο path "c:/hon/games/modes" ωστε να βάλω το mode? Δειάβασα οτι γίνεται auto create,επιχείρησα αλλά δεν,αμα το κάνω εγώ χειροκίνητα κ βάλω μέσα τα files θα πιάσει η θα έχω θέμα?

Δημοσ.

Ενώ το Dota 1 είναι newbfriendly?

Να σου απαντήσω θες?OK μην παρεξηγήσεις όμως game name=Warcraft 3---Dota=a random map in Warcraft 3 οποτέ ας πούμε οτι το Dota 2 official θα επρεπέ να λέγεται DotA με ρωτάς για ενα game του 2003 που έχει Game Engine 2000 πανάρχαιο δηλ απλά θα σου πω το εξής για ενα τοσο αρχαίο game που πλέον το 90% του Bnet παίζει με MH κ ιδιαίτερο το ανήλικο κοινό δεν με αφορά καν αν είναι NEWB friendly γιατί απλά αν βάλω αυτά τα άτομα που ειναι newbie ακόμα κ με ΜΗ που βλέπουν enemy κ πες αποφεύγουν κανα Death lol,hon,dota 2 θα χαθούν στο MAP όποτε η dota ισως να μην ειναι newb friendly αλλα με αυτο γινεται γελεια.proof Η Dota έχασε τον κοσμο που είχε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελαιγα να κανω αλλαγες στο post παραπανω αλλα θα το αφεισω επειδη καποια "Troll" δεν καταλαβαινουν με περιληψη κ θελουν ολοκρηρη εκθεση κ αναλυτικα με καθε λεπτομερια τα παντα

1)Η Dota για το Warcaft 3 ειναι ενα custom map κ οχι κατι μεσα απο το official game.Οποτε για μενα η Dota 2 θα επρεπε να λεγοταν Dota αφου αφορα μονο αυτο το Map.

2)Ειπα πως ο ο φιλος παραπανω μπορει να μην θεωρει την Dota 1 newb friendly,αλλα για μενα για ενα τοσο αρχαιο παιχνιδι,απο το 2003 που υπαρχουν αρκετα radmon tool οπως mh,lescos,dota tool kit,dream dota,κ.α για ενα νεο παιχτη κ ποσο μαλλον ενα ανηλικο παιχτη που ειναι ο πρωτος που θελει να ναι ο γαμαω κ δερνω σε ενα Game μονο με το mh γινεται πιο ευκολο κ γιατι μπορει να μην ξερει να παιζει αλλα το Back κ τον αντιπαλο που θα παει κατα πανω του θα τον δει κ θα το καταλαβει αντιστοιχα,τα Item θα τα μαθει κ που βρισκονται κ τα παντα ακομα κ τον κρυφο θα τον δει να παει να παρει το Item που δεν υπαρχει στα Shop της πηγης

3)Οποτε αμα παρω εγω αυτου το ειδους παιχτες κ του βαλω να παιξουν lol,hon,dota 2 απλα θα χαθουν στο Map

4)Τελικο συμπερασμα για ενα Game που το 95% του Bnet εχει mh μιας κ το GarenaMaster καθημερινα γραφει 7000χρηστες Online "ναι κ εγω το ειχα"χανεται το νοημα του παιχνιδιου κ πολυ απλα πρεπει να παμε για αλλα soz αλλα κοινως στα φρυδια μου "να το πω κ κομσα"για το πως ειναι η Dota 1

p,s:οποιος καταλαβε,καταλαβε γενικα στα φρυδια μου τα παντα ολλα κ τα κοαλα τπτ

Επεξ/σία από RelliK
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

συμφωνω με οτι λες αλλα πρεπει να παρεις υποψην οτι οι ανθρωποι,καιροι, κλπ αλλαζουν

τοτε δεν υπηρχε αλλο dota οποτε αμα σε αρεσε το μαθαινες ετσι και αλλιως

τωρα υπαρχουν 5 dotes και ο αλλος θα πει βαριεμαι να ξαναμαθαινω και μπλα μπλα μπλα

και θα παει στο noob friendly παιχνιδι που τα εχει ολα ετοιμα μπροστα του :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...