Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αυτές τις μέρες ξεκίνησα να παίζω dota 2 και μου φαίνεται αρκετά δύσκολη κυρίως γιατί έχει τόσα πολλά πράγματα. Παίζω εδώ και 1.5 χρόνο περίπου lol αλλά θέλω να το σταματήσω σιγά σιγά για αυτό και αποφάσισα να ξεκινήσω dota 2. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει 2-3 heroes να μάθω για αρχή ώστε να με βάλουν πιο εύκολα στο κλίμα; Aπό αυτούς που έχω δει εχω συμπαθήσει τον Huskar.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αυτές τις μέρες ξεκίνησα να παίζω dota 2 και μου φαίνεται αρκετά δύσκολη κυρίως γιατί έχει τόσα πολλά πράγματα. Παίζω εδώ και 1.5 χρόνο περίπου lol αλλά θέλω να το σταματήσω σιγά σιγά για αυτό και αποφάσισα να ξεκινήσω dota 2. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει 2-3 heroes να μάθω για αρχή ώστε να με βάλουν πιο εύκολα στο κλίμα; Aπό αυτούς που έχω δει εχω συμπαθήσει τον Huskar.

http://www.purgegamers.com/welcome-to-dota-you-suck

Δημοσ.

Drow Ranger, Viper , Rikimaru, Centaur, Sven, Tiny, Slardar, Zeus , Razor , Spirit Breaker, Sniper 

Aυτοι ειναι καλοι για νέους παίχτες

Απέφυγε σίγουρα  Invoker, Chen , Meepo, Visage, Io, Silencer , Shadow Fiend , Templar Assasin, Puck, Nature Prophet , Void, Pudge , Mirana, Morphling , Spectre, Rubick

Δημοσ.

<p>Drow Ranger, Viper , Rikimaru, Centaur, Sven, Tiny, Slardar, Zeus , Razor , Spirit Breaker, Sniper </p>

<p> </p>

<p>Aυτοι ειναι καλοι για νέους παίχτες</p>

<p> </p>

<p>Απέφυγε σίγουρα  Invoker, Chen , Meepo, Visage, Io, Silencer , Shadow Fiend , Templar Assasin, Puck, Nature Prophet , Void, Pudge , Mirana, Morphling , Spectre</p>

διαφωνω με τους zeus και tiny γιατι και οι 2 ειναι πολυ squishy χωρις escape mechanism και ο tiny θελει farm που δυσκολα θα εχει απεναντι σε καποιον που θα νιωθει λιγο(0 armor) και δε νομιζω να ειναι οτι καλυτερα για νεους παιχτες.να σου προτεινω επισης bristleback,axe στο jungle,lich,naix.

Δημοσ.

Συμφωνώ οτι ειναι squishy . Tους πρότεινα με το σκεπτικό οτι τα skills τους ειναι σχετικά απλά οπως και το playstyle τους.

Axe θα πρότεινα άμα έχουν πολλους melee οι αντίπαλοι , αλλιώς θα έχει δυσκολο game.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά. Θα ξεκινήσω με sniper που τον έπαιξα και στο tutorial και μου φάνηκε και εύκολος και δεν είχα και ιδιαίτερο πρόβλημα και στο last hitting. Θα δοκιμάσω και Sven επίσης και Huskar παρόλο που δεν τον αναφέρατε γιατί μου φαίνεται αρκετά cool. 

Δημοσ.

ειναι και αυτος σχετικα ευκολος γιατι δεν εχεις θεμα με το mana και οσο σε βαρανε γινεσαι πιο tanky σε magical dmg και παιρνεις AS..

Δημοσ.

δεν εχει πολυ LC στα ranked..μπαινουν για να ανεβει το rank οποτε δεν θελουν να φινταρουν..στο wraith night 1:αυτα που μπορεις να αγορασεις με τους κρυσταλλους τι σου δινουν?ειναι cosmetics? 2:εγινε τιποτα που ξυπνησε ο wraith king?ή μονο skin αλλαξε?

Δημοσ.

4 Ranked έπαιξα , τα 3 είχαν LC . 

Ναι Cosmetics δίνουν

Μόνο Skin

Wraith Night μέχρι στιγμής έχω μαζεψει 6505 Phantom Fragments και πάω για το rare gift

Δημοσ.

Έχει κάποιο bug η σελίδα με τους heroes στο game; Επίσης δεν μου την ανοίγει και στο φορουμ της dota. Βγάζει error εδώ και κανά 3 ωρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...