Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα κ εγώ το SweetFX, πολύ καλό αν και με τα settings που έβαλα ψιλοσκοτείνιασε...

Επίσης δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος αλλά αν πατήσω alt tab μετά για να ξαναμπώ κάνει μερικά δευτερόλεπτα ή με έχει disconnected

Επεξ/σία από Stavrakas13
Δημοσ.

Έβαλα κ εγώ το SweetFX, πολύ καλό αν και με τα settings που έβαλα ψιλοσκοτείνιασε...

Επίσης δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος αλλά αν πατήσω alt tab μετά για να ξαναμπώ κάνει μερικά δευτερόλεπτα ή με έχει disconnected

try this είναι το καλύτερο που βρήκα κατα την γνώμη μου

http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=1394962

Δημοσ.

Μπα το ίδιο πράγμα ακριβώς, τα settings βέβαια είναι καλύτερα για το μάτι, αλλά το alt tab κάνει πολύ ώρα αν είσαι tabbed >10s

Τρως και dc κάποιες φορές οπότε...μακριά 

Δημοσ.

Η το Matchmaking ειναι τραγικο ή εγω ειμαι γκαντέμης. Εχει καταντήσει να παιζω μόνος μου εναντίον 5 ,ώς και Carry έκανα με ...Rubick (Ναι με Rubick!!! ) γιατι τα Carry ήταν ΓΤΠ

Δημοσ.

λογικα αυριο πρωι θα ερθει και σε μας το update ε?το frostivus ποσο διαρκει?2 εβδομαδες και αυτο??

Players now receive a series of presents as they proceed through the early levels of the game. Each present contains some free items to use.​δηλαδη στα 7-8 levels ισως να παιρνουμε cosmetics items,courier,gems κλπ?

Δημοσ.

Θα πάω να παίξω ranked mm με support...Καληνύχτα και καλή τύχη...

Συν ότι θα έχουμε σε κάθε παιχνίδι πλέον "noob team" και "gg" από το 6ο λεπτό...

Γιατί όλοι είναι παιχταράδες και μόνο με το draskyl στην ομάδα τους παίζει κάποιος στο επίπεδο τους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...