Junior22 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 ναι αυτο εννοω,πως τα αγοραζεις μονο μεσω της steelseries(ή trade).εσυ εχεις το dc ε?
vaggos88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 μπορεις με trade ρε. δεν εχει store η steelseries για αντικειμενα. λολ το εχω το dc ναι, ημουν απο τους τυχερους που εκατσε στο chest.
Junior22 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 ρε για το scythe και kantusa εννοω πως τα αγοραζεις ουσιαστικα απο τη steelseries με την αγορα των προιοντων τους..κωλε!ηταν legendary αρχικα?
vaggos88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 σου απαντησα και ποιο πανω. τα συγκεκριμενα μονο απο προιοντα steelseries. οσο για το dc ηταν mythical k μαλιστα τοτε ανοιξα 2 chest. στο ενα ηταν το dc και στο αλλο το timebreaker. μονο που τοτε δεν ηταν ουτε vintage immortal και ουτε ειχε ιδιο σχεδιασμο. ηταν απλα ενα uncommon item.
Junior22 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 <p>αξιζει ανταλλαγη waldi με full set tools of the mad harvester?τα bloodstained pants του pudge ποσο περιπου αξιζουν?αξιζει trade bloodstained pants ή whalehook με odachi?</p>
vaggos88 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 αμα το courier ειναι απλο χωρις gem αξιζει 2key με το ζορι. αν βρηκες κοροιδο να σου δωσει το σετ για το κουριερ μη το σκεφτεσαι. τα παντελονια του χοντρου εχουν 3-4key. το odachi αμα το παρεις προσεξε να εχει το fireborn assault μεσα.. το βρισκεις με 2,5key. το whalehook κοστιζει 4key οπως καταλαβες whalehook & pants > odachi
Junior22 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 για το set με το σκυλι βρηκα ατομο..τωρα δηλαδη αν δεχτει odach με pants να το κανω ε?
DeiX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Τι γλωσσα μιλατε ρε γμτ??? Anyway, προσπαθω να κανω τη διαφορα σε public games με διαφορους heroes. Συνηθως με rikimaru σπερνω θανατο εκτος και αν καποιος απο την αντιπαλη ομαδα νοιωθει και αρχισει και αγοραζει wards/gem. Ωραιος ο riki αλλα δεν ειναι για πολλα. Τα ιδια και με Bounty Hunter. Με Templar Assassin με τρωει το team μου. Οτι και να κανω σε καποια φαση μπορει να ειμαι 10/2 και καταληγω παντα με αρνητικο k/d ratio.Ο ΤΑ ειναι φοβερος αλλα θελει καλη ομαδα. O Phantom Assassin δεν μου φαινεται και πολυ λειτουργικος Κανει τα κολπα του αλλα δεν νομιζω οτι προσφερει πολλα στο team.....Με Drow Ranger απλα δεν το χω....Τωρα διασκεδαζω με Spirit Breaker και οποιος αντεξει. Σε γενικες γραμμες μου αρεσουν οι assassin heroes με stealth για ganks και scouting. Εχετε να μου προτεινετε καποιον που να ειναι λειτουργικος στο team και να ταιριάζει στις προτιμησεις μου?? Θεωρειτε οτι αξιζει να αφιερωσω παραπανω χρονο σε καποιους που ηδη ανεφερα?
Junior22 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 αν θες ηρωα που κανει καλα ganks και ειναι και χρησιμος στην ομαδα σου προτεινω clockwerk,mirana,furionbatrider,storm spirit!υπαρχουν και αλλοι πολλοι απλα οι παραπανω ειναι πολλοι καλοι στα ganks(οιχ οι μονοι φυσικα)..απο stealth πανω κατω τους εχεις παιξει ολους(εκτος απο clinkz
Prospector8 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Άσχετο αλλα δοκιμαστε να βαλετε SweetFx στο Dota.. Θα μεινετε με το στόμα ανοιχτό..τοσο καιρό είστε στην θολούρα και στα χαλιά χρωματα.. Όλα θα αλλάξουν αμα βαλετε αυτό το προγραμματακι :>
DeiX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 αν θες ηρωα που κανει καλα ganks και ειναι και χρησιμος στην ομαδα σου προτεινω clockwerk,mirana,furionbatrider,storm spirit!υπαρχουν και αλλοι πολλοι απλα οι παραπανω ειναι πολλοι καλοι στα ganks(οιχ οι μονοι φυσικα)..απο stealth πανω κατω τους εχεις παιξει ολους(εκτος απο clinkz Δεν εχω δοκιμασει κανεναν απο τους παραπανω. thx θα παω μερικα bot games να δω πως θα τα παω. Clinkz ειχα δοκιμασει κανα δυο φορες αλλα μου φανηκε λιγο αχρηστος ;p
Havik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Άσχετο αλλα δοκιμαστε να βαλετε SweetFx στο Dota.. Θα μεινετε με το στόμα ανοιχτό..τοσο καιρό είστε στην θολούρα και στα χαλιά χρωματα.. Όλα θα αλλάξουν αμα βαλετε αυτό το προγραμματακι :> u mean something like that? Before After Before After Αν δεν ανοίγουν οι φωτογραφίες να τις ξανανεβάσω, είναι ανεβασμένες σε άλλο φόρουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα