Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλο το Normal matchmaking και αλλο το ranked matchmaking

το νορμαλ το ξερουμε ολοι οτι με καποιο τροπο λειτουργει

normal ειναι αυτο που παιζουμε τοσο καιρο

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ξερω αυτο..απλα λεει Currently, only All Pick, Captains Mode, and Captains Draft are available.αυτοι εννοουν οτι το update που ετοιμαζουν εχει αυτα τα 3 μονο και εγω νομιζα πως απο σημερα τα εχει..το update γιατι εγινε?για ενα blog update?

Δημοσ.

εε κατι τετοιο.το θεωρω παντως τελειως χαζο να δωσει καποιος 100+ ευρω για ενα item ή ολοκληρα inventories με πολυ καλα items(scythe,trapjaw cour,κλπ)για ενα hook..

Δημοσ.

αλλοι κάνουν συλλογή απο κάρτες, αλλοι απο μινιατούρες αλλοι Digital cosmetics. οποτε προσωπικά δεν το θεωρώ χαζό.

εγω στη θεση σου δε θα εδινα με την καμια τόσα λεφτά για σκέτα ιτεμς. αν ηθελα πολυ ενα ιτεμ θα κοιταζα να το συνδυάσω.

πχ μου χάλασε το mouse πριν 1 μηνα. αγόρασα Link.png Site: αυτο και πήρα δώρο το kantusa που οποτε θελω το πουλάω 30ε. αμα θες το sythe of vyse πχ εγω θα σου πρότεινα να παρεις Link.png Site: αυτα ετσι θα συνδυάσεις τοπ ακουστικά + το sythe.

Δημοσ.

εννοειται πως δε θα δωσω..απλα ηθελα να δω πανω κατω πως πανε οι τιμες..εχω ακουστικα,οποτε προς το παρον δεν θα το παρω..δινανε kantusa με mouse?καλη φαση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καποια αντικειμενα οπως το sythe kantusa τον καρχαρια του tide και καποια αλλα ιτεμς τα παιρνεις αγοραζωντας πραγματα οπως ακουστικα mouse μπουζες και λουτρινα. ολα αυτα σε genuine εκδoση γιατι υπαρχει και η απλη που φτιαχνεις εσυ τα ιτεμς απο συνταγες

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.

οχι, μονο το Kantusa Και το sythe. δεν ειναι τις steelseries τα items τις valve ειναι, συνεργασια κανουν για να πουλησουν και να βγουν και οι 2 κερδισμενοι.

δες εδω. http://store.valvesoftware.com/index.php μη παραγγείλεις τίποτα όμως, έχει τελωνειο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...