vaggos88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 αλλο το Normal matchmaking και αλλο το ranked matchmaking το νορμαλ το ξερουμε ολοι οτι με καποιο τροπο λειτουργει normal ειναι αυτο που παιζουμε τοσο καιρο
Junior22 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 το ξερω αυτο..απλα λεει Currently, only All Pick, Captains Mode, and Captains Draft are available.αυτοι εννοουν οτι το update που ετοιμαζουν εχει αυτα τα 3 μονο και εγω νομιζα πως απο σημερα τα εχει..το update γιατι εγινε?για ενα blog update?
Junior22 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 το scythe of vyse ειναι πιο ακριβο απο το dc hook?
vaggos88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 το scythe of vyse ειναι πιο ακριβο απο το dc hook? οχι
Junior22 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 δηλαδη το πιο ακριβο item(οχι κουριερ ομως)ειναι το dc?
Junior22 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 εε κατι τετοιο.το θεωρω παντως τελειως χαζο να δωσει καποιος 100+ ευρω για ενα item ή ολοκληρα inventories με πολυ καλα items(scythe,trapjaw cour,κλπ)για ενα hook..
vaggos88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 αλλοι κάνουν συλλογή απο κάρτες, αλλοι απο μινιατούρες αλλοι Digital cosmetics. οποτε προσωπικά δεν το θεωρώ χαζό. εγω στη θεση σου δε θα εδινα με την καμια τόσα λεφτά για σκέτα ιτεμς. αν ηθελα πολυ ενα ιτεμ θα κοιταζα να το συνδυάσω. πχ μου χάλασε το mouse πριν 1 μηνα. αγόρασα Site: αυτο και πήρα δώρο το kantusa που οποτε θελω το πουλάω 30ε. αμα θες το sythe of vyse πχ εγω θα σου πρότεινα να παρεις Site: αυτα ετσι θα συνδυάσεις τοπ ακουστικά + το sythe.
Junior22 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 εννοειται πως δε θα δωσω..απλα ηθελα να δω πανω κατω πως πανε οι τιμες..εχω ακουστικα,οποτε προς το παρον δεν θα το παρω..δινανε kantusa με mouse?καλη φαση
vaggos88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 ειναι ο μονος τροπος να παρεις το kantusa βασικα. αν θες να βλέπεις τιμες σε ευρώ να ψαχνεις εδω http://steamcommunity.com/market/
Junior22 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 αα δηλαδη το kantusa εγινε απο τη SS?ή πλεον το βρισκεις μονο απο αυτους?
vaggos88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) καποια αντικειμενα οπως το sythe kantusa τον καρχαρια του tide και καποια αλλα ιτεμς τα παιρνεις αγοραζωντας πραγματα οπως ακουστικα mouse μπουζες και λουτρινα. ολα αυτα σε genuine εκδoση γιατι υπαρχει και η απλη που φτιαχνεις εσυ τα ιτεμς απο συνταγες Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2013 από vaggos88
Junior22 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 αα μαλιστα..η steelseries δινει τα περισσοτερα items?
vaggos88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 οχι, μονο το Kantusa Και το sythe. δεν ειναι τις steelseries τα items τις valve ειναι, συνεργασια κανουν για να πουλησουν και να βγουν και οι 2 κερδισμενοι. δες εδω. http://store.valvesoftware.com/index.php μη παραγγείλεις τίποτα όμως, έχει τελωνειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα