lalanis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Καλά και οι δικοί μας οι Έλληνες, γαμώ τα παιδιά είμαστε....
Rush13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δν έχω πετύχει μέχρι τώρα Έλληνα που να feedάρει η να βρίζει, όσοι πέτυχα έπαιζαν καλά ή τουλάχιστον προσπαθούσαν. Απο σήμερα θα δοκιμάσω τα all random μπάς και πετύχω καλύτερα games. Eίδα όνειρο χτες οτι ανοιξα την dota και είχαν βάλει techies, terrorblade kai legion commander , μπορει να βγει προφητικό!
vaggos88 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 πριν λίγο παίζω game και με βάζει με 4russ. εχω ξενερώσει γιατί χάνουμε και λέω στο all chat > gg wp< και μετά απο αυτο άρχισαν να λούζουν οι αντίπαλοι και το γυρίσαμε ώσπου το κερδίσαμε. και κανω για troll οπως κανω σε κάθε game. EZ. και πετάγεται ο αντίπαλος pudge (Έλληνας) και με αποκαλεί διάφορα, ε μετα δε χρειάζεται να σας πω την συνέχεια.
Rush13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Random draft Μόλις , 4 ρώσσοι στην ομάδα μου...score 43-19 στο 20λεπτο ειχαμε χάσει. Τελικά δεν γλυτώνω απο δαυτους οτι Mode Και να παιξω Δεν λέω οτι δεν υπάρχουν και Ελληνες , φυσικα και υπάρχουν ...αλλα οι περισσότεροι παιζουν lol οπότε την γλυτώνουμε κάπως απο αυτους
frapes87 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πάντως στα report δεν επιλέγω κάτι απο τα 3 που έχει! απλά γράφω απο κάτω "russian" κάποια στιγμή θα νοιώσουν πού θα πάει??
Rush13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω πως να σας δείξω το Last Game με ρώσους πάλι. Rikimaru επέμενε και πήγε mid , εγώ Silencer σε Lane με Mortred ρώσο ο οποίος απο τα level 3 χωνόταν μέσα στον πύργο των αντιπάλων να τους φάει (και είχαν full health) τα αποτελέσματα τα φαντάζεστε... Έχε χάρη που οι αντιπαλοι δεν ήξεραν ουτε τα βασικά αλλιώς θα μας φάρμαραν απο τα level 3
frapes87 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 κι εγώ μία απο τα ίδια έχω magi παω bot με skeleton ρωσσο απέναντι phantom & enchantress!!! απλά ο γελοίος με άφησε μόνο μου και πήγε jungle χωρίς κουβέντα!!! Ευτυχώς έπεσε ο server και μας πέταξε όλους
Junior22 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 εμενα με πεταξε χθες ο client σε γαματο game και ξενερωσα απειρα..ετυχε σε κανενα αλλο κατα τις 11 το βραδυ να τον πεταξει?
revolver1990 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Έχει αποχαλάσει το game....μπήκα μετά από 3 μήνες να παίξω game και σε random draft όλοι fail picks,no courier και τα σχετικά....και φυσικά feedarane και mortred .....και μετά λέμε για LoL και μαλακίες....σε κάνα χρόνο τα ξαναλέμε....αν έχει φτιάξει έστω λίγο το matchmaking....
frapes87 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Έχει αποχαλάσει το game....μπήκα μετά από 3 μήνες να παίξω game και σε random draft όλοι fail picks,no courier και τα σχετικά....και φυσικά feedarane και mortred .....και μετά λέμε για LoL και μαλακίες....σε κάνα χρόνο τα ξαναλέμε....αν έχει φτιάξει έστω λίγο το matchmaking.... Και στο lol ίδια φαση είναι οι servers άντε το matchmaking λίγο καλύτερο αλλά και πάλι δέν μπορώ να πώ ότι με καλύπτει
vaggos88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Σας εχω ευχαριστα νεα. MMR COMING SOON http://blog.dota2.com/2013/12/matchmaking/ 1
Junior22 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Currently, only All Pick, Captains Mode, and Captains Draft are available.γιατι λεει αυτο το πραγμα ενω δεν γινεται?
Junior22 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Currently=προς το παρον..τι δεν καταλαβες απο το προς το παρον μονο τα 3 αυτα modes εχουν ενσωματωσει το MMR?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα