aris1986 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ειχα το dota 2 στο παλια. Αλλα το εχασα με το φορματ. Τωρα ξανακατεβασα το steam και μου το χει σε library (ποσες ωρες εχω παιξει κτλπ) αλλα μου λεει download. Aμα βρω από κανεναν φιλο το αρχειο να μην το κατεβαζω ξανα (7,4GB κτλπ) θα παίξει; Θα το βρει το steam να κανει install>?
vaggos88 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 εδω σε εχω, http://www.youtube.com/watch?v=ugnQRfqbpGQ περνα τα αρχεια σε ενα στικακι και βαλτα στο δικο σου
aris1986 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ωραιος, αρα παω από το σπιτι του φιλου μου και το περναω ετσι στο στικάκι και μετα παω στο φακελο του steam και το αδειαζω εκει; Κανω restart το steam client και θα το χει available ετσι;
vaggos88 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 βαλε το στικακι στο pc του φιλου σου και οταν πας να κανεις backup τα αρχεια βαλτο να τα ριξει σε ενα φακελο κατευθειαν στο στικακι. μετα στο pc σου κανε restore games και διαλεξε τα αρχεια απο το στικακι. δε θα σου παρει πανω απο 5 λεπτα στο καθε pc
Rush13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ti γίνετε ρε παιδια οσο ανεβαίνω level τόσο και περισσότερους ρώσους θα βρίσκω? Θα μάθω ρώσικα σε λίγο , οσο ανεβαίνω αντι να παιζω καλύτερα games παίζω χειρότερα , Ο άλλος με sniper εγω με invoker επέμενε να παιξει mid και δεν εφευγε κιολας 1
vaggos88 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 ο sniper γενικα παντως μετραει στο mid. τωρα αν ειχες pickari πρωτος invoker μαλακια του. επελεξε μονο east σερβερς, εχει λιγοτερους ρωσσους.
Junior22 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 ο sniper ομως πολυ ευκολα gankαρεται γιατι δεν εχει escape mechanism και πολυ λιγο strength..γενκκα θελει πολυ farm και babysit γιατι πεφτει σαν τυρι
Rush13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ειναι αυτο αλλα ειμαι παράλογος να λέω οτι ειναι αυτονόητο σε ενα game με sniper, Invoker Να πάει ο Invoker mid? East παιζω Vaggo, δεν καταλαβαίνω γιατι τόσοι ρώσσοι..σε κάθε game οι μισοι ειναι ρώσσοι
Junior22 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 οχι δεν σχολιασα το δικο σου!προφανως και ρσυ θα επρεπε να εισαι mid αλλα στα pubs τι περιμενες?εχω δει και 3 ατομα mid..γενικα δεν παλευονται!
frapes87 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ όποτε μπαίνω σε game εχω γραμμενο στο προχειρο απο google translate την ερώτηση άν είναι κανείς απο Ρωσσια την κάνω επικόλληση και απο τισ απαντήσεις καταλαβαίνω πώς θα χειριστώ το game ή ποιους να lockaro για να φαρμαρω!!!! Δοκιμάστε το 2
vaggos88 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 στα δικα μου games παλι, οι ρωσσοι κανουν μπαμ δε τους ρωταω καν. εχουν ρωσικα γραμματα και με το που κανουν spawn αρχιζουν. cyka bliet ebany vrot dinahui giff me mana. 1
frapes87 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 καλα ναι! πολλοί όμως πλέον βαζουν φυσικά ονόματα και μπαινεις steam profile και βλέπεις ότι έιναι απο ρωσσία ή δεν γραφει καν την χώρα
ntinos19 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ όποτε μπαίνω σε game εχω γραμμενο στο προχειρο απο google translate την ερώτηση άν είναι κανείς απο Ρωσσια την κάνω επικόλληση και απο τισ απαντήσεις καταλαβαίνω πώς θα χειριστώ το game ή ποιους να lockaro για να φαρμαρω!!!! Δοκιμάστε το με έστειλες... χαχαχαχα θα το δοκιμάσω σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα