Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα να δείς άμα είχε πιο σωστά μοιρασμένους χαρακτήρες στο ar θα είναι πάρα πολύ ωραίο. ap δέν παίζω διότι μπαίνω σε public οπότε δεν έχει και πολύ νόημα το ap. Το καλύτερο για μένα είναι το sd kai rd (λατρεύω) αλλά απο εκεί και πέρα πρέπει να έχεις μία εμπειρία με όλους τους χαρακτήρες κατα την γώμη μου και σε αυτό σε βοηθάει πολύ το ar και επίσης το least played. Μακάρι να βάλουν swap στο sd

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα να δείς άμα είχε πιο σωστά μοιρασμένους χαρακτήρες στο ar θα είναι πάρα πολύ ωραίο. ap δέν παίζω διότι μπαίνω σε public οπότε δεν έχει και πολύ νόημα το ap. Το καλύτερο για μένα είναι το sd kai rd (λατρεύω) αλλά απο εκεί και πέρα πρέπει να έχεις μία εμπειρία με όλους τους χαρακτήρες κατα την γώμη μου και σε αυτό σε βοηθάει πολύ το ar και επίσης το least played. Μακάρι να βάλουν swap στο sd

γιαυτό το λόγο δεν παίζω SD :/ όταν το είχα δει πρώτη φορά ξενέρωσα άσχημα. σε άλλη περίπτωση είναι το αγαπημένο μου mode

Δημοσ.

το hollow jack courier ειναι περισσοτερης αξιας απο τα νεα treanrs του furion?

λογικα ναι, γιατι το hollow jack το κανεις craft με 3 items. ενα απο αυτα ειναι τα treants.

Δημοσ.

εγω ανοιξα chest και ετυχα τη συνταγη για το cour και θελει μονο ενα cursed item και το staff του ogre απο το diretide chest..1:1 λεει ή αν κανω trade να το δωσω για παραπανω?

Δημοσ.

εγω ανοιξα chest και ετυχα τη συνταγη για το cour και θελει μονο ενα cursed item και το staff του ogre απο το diretide chest..1:1 λεει ή αν κανω trade να το δωσω για παραπανω?

η συνταγη απο μονη τις κοστιζει λιγο. αν το φτιαξεις λογικα αξιζει παραπανω.

δεν εχω κοιταξει τι διαφορα εχουν σε τιμη. τσεκαρε ποσο τα δινουν στο lounge.

περιεργο μου φενεται παντος γιατι οι περισοτερες συνταγες θελουν  η το new hook η ta treants.

αν εισαι τοσο κολος τι να πω :P

Δημοσ.

σοβαρα?hook ή treants?εγω 2 χαζα δινω και παιρνω legendary!:-P οταν ομως ανοιγεις 5 κ τα 3 ειναι wolves.......

σοβαρα?hook ή treants?εγω 2 χαζα δινω και παιρνω legendary!:-P οταν ομως ανοιγεις 5 κ τα 3 ειναι wolves.......

Δημοσ.

ναι το ειχα δει και πριν..κωλος!εγω αυτο ηθελα πιο πολυ και μου κατσανε 3 λυκοι....τεσπα αφου ετυχα τζαμπε courier!παντως με μια ματια στο d2l ειδα πως εχει καλη αξια!ισως το δωσω για κανενα καλο ιτεμ οταν αποκτησει περισσοτερη αξια

Δημοσ.

αν θελω να κανω trade legendary recipe για items οπως battlefury,dagon κλπ,μπορω να δω για ποιο ιτεμ ειναι η συνταγη πριν τη συναλλαγη?γιατι αυτος μπορει να λεει για shadowblade και να ειναι για bladebiter για παραδειγμα..

Δημοσ.

αν θελω να κανω trade legendary recipe για items οπως battlefury,dagon κλπ,μπορω να δω για ποιο ιτεμ ειναι η συνταγη πριν τη συναλλαγη?γιατι αυτος μπορει να λεει για shadowblade και να ειναι για bladebiter για παραδειγμα..

ναι ρε λεει ακριβως τι ιτεμς θελει και τι βγαζει απο αυτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...