Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδη εσυ οταν παιζεις support μενεις afk στη βαση?δεν παιρνεις assist απο kills?αν τελειωσεις game ως support με σκορ 1-4-9 εννοειται πως ειναι ενα αρκετα καλο σκορ..δεν μετρανε μονο kills αλλα deaths και assists..

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα K/D/A παίζουν μεγαλύτερο ρόλο? Οκ τότε οποιοδήποτε support θα παίζει normal bracket για πάντα.

Αν είσαι support εννοείτε δεν παίζουν ρόλο τα kill, ας σου μετρήσει και πόσα ward πήρες, χίλιες φορές προτιμώ να έχω ένα support με 0-8 που έχει χαλάσει όλο το gold του σε observer, true sight κτλ παρά κάποιο που φαρμάρι τον πάτο του και κλέβει kill και ας τελείωση με ότι σκορ θέλει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δηλαδη εσυ οταν παιζεις support μενεις afk στη βαση?δεν παιρνεις assist απο kills?αν τελειωσεις game ως support με σκορ 1-4-9 εννοειται πως ειναι ενα αρκετα καλο σκορ..δεν μετρανε μονο kills αλλα deaths και assists..

Assist παίρνω κ αν παω να ρίξω ένα hit και να αράξω εκεί...

Έχω δεί carry να παίρνει game με score 2-4-x πολλές φορές

Μετράει το gpm το farm/time dead/tower damage/kills/xpm τα παντα. Έχεις δει πως μοίραζε fantasy points το game στο TI3? έτσι αξιολογεί το mmr σου η Dota 2 αυτην την στιγμή. 

Οπότε βάζεις ενα ladder που παίζει όπως στο Starcraft 2. Μαζεύεις πόντους με κάθε νίκη/χάνεις με ήττα. 

Έχεις Leagues π.χ Bronze/Silver/Gold κλπ. 

Ας πούμε ότι νικάς συνεχώς(δεν υπάρχει τάση του game να σε φέρει με την βία στο 50% w/l ratio) είσαι πρώτος στο bronze, το game όμως παράλληλα κρατάει και το mmr σου behind the scenes και είναι κρυφό. Το silver απαιτεί π.χ 800 mmr εσύ(γενικά κάποιος) είσαι όμως noobas όσο δεν πάει και παρ'όλο που νικάς και είσαι πρώτος στο bronze δεν παίρνεις promotion επειδή το Silver θέλει minimum 800 mmr και μένεις στάσιμος στα 500. 

Οπότε στα υψηλότερα leagues θα έχεις παίκτες που ξέρουν να farmaroun(και όχι να κυνηγάνε kills μόνο πχ.) ξέρουν να supportaroun γιατί βάζουν wards προσπαθούν να μην ψοφάνε ΚΑΙ παίρνουν assists κλπ κλπ. 

Και μιας που είναι team game η Dota 2 αυτόματα αποφεύγονται και κάποια φαινόμενα abuse για να ανέβεις στο rank που υπάρχουν στο Sc2. 

Επεξ/σία από Stavrakas13
  • Like 1
Δημοσ.

τι λέτε ρε? ποιο support δεν παίρνει kills? μια χαρά τα παίρνουν τα θετικά σκορ. το 1-4-9 που γράψατε ποιο πάνω είναι άθλιο σκορ...

Δημοσ.

τι λέτε ρε? ποιο support δεν παίρνει kills? μια χαρά τα παίρνουν τα θετικά σκορ. το 1-4-9 που γράψατε ποιο πάνω είναι άθλιο σκορ...

Το k/d/a στα supports δε λέει τίποτα...

Το ιδανικό είναι π.χ. 0/0/14, αλλά έχει και άλλες παραμέτρους που δεν φαίνονται (wards/courier/χώρο στο carry να φαρμάρει κτλ).

Δημοσ.

Το k/d/a στα supports δε λέει τίποτα...

Το ιδανικό είναι π.χ. 0/0/14, αλλά έχει και άλλες παραμέτρους που δεν φαίνονται (wards/courier/χώρο στο carry να φαρμάρει κτλ).

Δεν εννοούσα οτι δεν ξέρω. Για μένα ένα support έχει πάντα θετικό σκορ. Τα assist που είπατε είναι λίγα, 15 σε 30 λεπτά παιχνιδιού είναι αρκετά καλά. Και αυτά που είπα είναι στο μέτριο απο τα games που έχω δει/παίξει. Σίγουρα δεν θα φτάσει το carry ένα support στα kill αλλά όχι και 0,1,2,3 kills.

Δημοσ.

Δεν εννοούσα οτι δεν ξέρω. Για μένα ένα support έχει πάντα θετικό σκορ. Τα assist που είπατε είναι λίγα, 15 σε 30 λεπτά παιχνιδιού είναι αρκετά καλά. Και αυτά που είπα είναι στο μέτριο απο τα games που έχω δει/παίξει. Σίγουρα δεν θα φτάσει το carry ένα support στα kill αλλά όχι και 0,1,2,3 kills.

Τα kills στο support κάνουν μόνο κακό γιατι πέρνεis gold απο κάποιον που τα έχει περισσότερη ανάγκη..  δεν παίζουν κανένα ρόλο μιας και απο assist περνεις gold, επίσης το support  πρέπει να θυσιαστή (αν κρίνει ότι μπορεί) για να σώση κάποιον που το gold to έχει περισσοτερο αναγκη και δεν είναι μόνο το gold που θα χάσει απο το death είναι και ο χρονος που κάνει να ξαναβγεί όπου θα χάσει πάλι farm ή μπωρεί να γίνει κάποιο fight.

Και δεν σου μιλάω για public εκεί κάνει ο καθένας ότι γουστάρη απλα σου λέω πιο είναι το σωστό.

Οπότε αν τα βάλεις αυτα τα δυο κάτω το support σε ένα αμφίροπο game επιβάλλεται να έχει αρνητικό score και πολλές assist.

• Like 1
Δημοσ.

Που μπορεί να βρει κάποιος μια 5αδα για να παίζει?Casual πράματα.Όχι να πάρουμε σβάρνα τα φόρουμ για pro wannabes που θέλουν να κάνουν ομάδα που κάνει "προπόνηση" 4 ώρες κάθε βράδυ :P

Δημοσ.

Που μπορεί να βρει κάποιος μια 5αδα για να παίζει?Casual πράματα.Όχι να πάρουμε σβάρνα τα φόρουμ για pro wannabes που θέλουν να κάνουν ομάδα που κάνει "προπόνηση" 4 ώρες κάθε βράδυ :P

άμα βρεις σφύρα και εδώ. σκέφτηκα να μπω σε καμιά random ομάδα που να έχει αρκετούς παίκτες μέσα αλλά όπως είπα είναι και πάλι random... μόνο αν πιάσεις "φιλίες" μέσα στο παιχνίδι και add ο ένας τον άλλο να μαζέψεις άτομα...

Δημοσ.

Ωραία κάντε με add λοιπόν.DgSensei

σε έκανα add και πάω για ύπνο μετά τη τελευταία ξενέρα που έφαγα...

κάτι άσχετο, το AR πόσο AR είναι? 2 συνεχόμενες φορές μου έδωσε windrunner....

Δημοσ.

Το ar ειναι επισης χάλια!!! Να φανταστείς μία φορά είχε βγάλει στο team που ήμουν 4 intel και ένα agility τίποτα το op και απο την άλλη huskar-spirit breaker-phantom assasin-naix-slark κατάλαβες τι έγινε έτσι!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...