Dakonblackblade Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Λες ε? Άντε για πάρτη σου 8-9. Βασικά από την 5.30 ανελλιπώς. Κάτσε να δω πότε ήταν. Τρέχα γύρευε
SlackulatoR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δέκα; Ε κόψε κάτι Τα 5 ήταν το spam στο eleos
christos_0b Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Άπλα έπαιζα war3 άπο την αρχή με παρέα και ως φυσική εξέλιξη dota την οποία θυμάμαι ξεκινήσαμε κάπου στο 2003-4 , παίζει να εχω ακόμα στο φακελο maps καμιά version 4.xx με 6 ήρωες που και με τέρμα lvl/items πέφτανε χαρτί απο τα towers Γιαυτό σου λεω κόψε κάτι Όσο για το "eleos" που ανεφέρ8ηκε παραπάνω είναι πολύ μεταγενέστερο , παίζει να μην κλείνει καν 5ετία.
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Βασικά τότε από την 5.30. Να ήταν το 2004-2005? ? (έκτο έτος της σχολής μου) Κάπου εκεί. Αλλά προσοχή. Έπαιζα μόνο dota. Όταν οι άλλοι λιώναν lineage2 και μετα WoW , 2 ήμερα στο νετκαφέ με dota. Στα 23-24 μου. Τέσπα άλλο είναι το θέμα.
Dark-Shadow Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 (OffTopic) Υπάρχει κάποιος που να έχει extra Invite να μου στείλει? Ευχαριστώ
JIMAKIOUS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ανταλλασω hon premium account + lol με 1 dota 2 beta key! PM ME!!!!!
kazantzidis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Εχει κανεις κανενα betakey να μου δωσει; Και απο που το κατεβαζει καποιος ; 1
Toufas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Μιας και βγηκανε νεα waves, εχει κανεις καποιο invite? edit: το βρηκα απο καποιον στο reddit. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2012 από Toufas
Brisingr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Παιδιά αν κάποιος έχει ένα beta key ας στείλει ένα ΠΜ please...
Toufas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Πηγα στο http://www.reddit.com/r/SteamGameSwap Eκει ανταλλαζουν παιχνιδια που εχεις (gifts). Ε καποιος το ειχε, και ζηταγε το l4d2 που ειχα εδω και κανα χρονο απο ενα 4pack που ειχανε βαλει. Τον addαρα στο steam, καναμε το trade και ολα καλα. Παντως να πω οτι το παιχνιδι δεν μου αρεσε καθολου. Τα γραφικα ειναι χαλια, το gameplay ακομα πιο χαλια. Με τα denies ειχα πολυ μεγαλο προβλημα, και με το Hold position. Καμια σχεση με την παλια dota και την HONαρα.
SlackulatoR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Τα γραφικά είναι μια χαρά όπως και το gameplay.
Toufas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Σε σχεση με το lol ναι ειναι τρομερα. Σε σχεση με το hon, 0. Gameplay? Εγω παντως που ειμαι στην τσιτα οταν παιζω, με το h κανω hold και δεν βαραει ο ηρωας για τα last hits. Ε εδω για καποιο λογο δεν το κανει αυτο.
SlackulatoR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μια χαρά βαράει last hit όταν σπαμάρεις το H και το αφήνεις για last hit, τουλάχιστον σε μένα. Το hon μου άρεσε όταν πρωτοβγήκε(ή μάλλον όταν έπαιζα beta) - πλέον όχι. Πιστεύω πως το dota2 από αυτά που βλέπω στην beta θα ευχαριστήσει τους fans της σειράς, αυτός είναι και ο σκοπός και το νόημά του, όχι να ανταγωνιστεί π.χ το hon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα