Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον θα ειναι γιατι εισηγαγαν το crafting mode.δεν το βαλανε μονο για το diretide!γιατι σαπιο?τα πιο πολλα τα εχει στις σωστες τιμες

Δημοσ.

Δεν εχω λογια να περιγραψω τα νευρα μου αυτη τη στιγμη. Υστερα απο 8 παιχνιδια με 2-3 afkers τη καθε φορα θελω απλα να σπασω το pc μου και να το πεταξω απο το παραθυρο...... Το LoL μπροστα του ειναι παραδεισος.... Ειλικρινα ειναι ετσι σκατα και στα μεγαλυτερα lvls ή υπάρχει ελπίδα???. Κριμα γιατι ειναι ωραιο σαν παιχνιδι αλλα το community μακραν οτι χειροτερο εχω δει.......

Δημοσ.

τετοιου ειδους ατομα υπαρχουν σε ολα τα games.

2 εβδομαδες πριν εγκατεστησα το lol οσο και αν ντρεπομαι που το λεω αλλα το εκανα. μεταβιβαστηκαν 2 φιλαρακια μου και ειπα δε μαμιεται ας του δωσω μια ευκαιρια.

αλλα μιας και τα φιλαρακια μου ηταν 30 lvl επρεπε να παιξω λιγο μονος στην αρχη να παρω κανα level.

1ο game δυο αφκ στην βαση. 2ο game τρεις τσακωνονται ποιος θα παει στο bot να κανει carry.

3ο game win γιατι ευτηχως αυτη τη φορα ηταν στην απεναντι μερια τα ζωα.

4ο game γυρναμε στους afk.

5ο game feed και αγιος ο θεος γιατι δε τον αφησαν να παρει carry.

αυτα ειναι facts.

ζωα λοιπον υπαρχουν παντου και σε καθε ειδους game.  και οσον αφορα τα high levels ναι, υπαρχουν και εκει  ζωα πολλα μαλιστα τα οποια δεν ειναι ζωα επειδη δε ξερουν dota αλλα το αντιθετο. 1 λαθος να κανεις σε ολο το game και 10 σωστα. θα φας το κραξιμο της ζωης σου. και θα πουν οτι φταις που χασατε το game για το 1 και μοναδικο λαθος.

leavers/afk's φυσικα και υπαρχουν. οποτε παρτε το χαμπαρι ετσι ειναι το Pub gaming.

και το community του Lol μη νομιζεις οτι ειναι και το καλυτερο μου τα λενε οι φιλοι μου.

αυτο που λειπει στην dota για να παει ενα 2 level παραπανω το matchmaking ειναι ενα ranking system οπως του λολ και χον.

φιλικα παντα DeiX δεν εχω κατι μαζι σου απλα εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια.

Δημοσ.

Για μένα για τα χάλια της dota φταίει η ίδια η valve που δεν φτιάχνει / βελτιώνει  το matchmaking, έτσι όπως το έχουν τώρα έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει ένας άγραφος κανόνας του 50% win, δυστυχώς η valve θεωρεί ότι πρέπει όλοι να νικανε στα Public game οπότε μια σε βάζει με ζώα και μια τα έχεις απέναντι…  πρέπει να κάνει κάτι ώστε να ξεχωρίσει κάπως σε κατηγορίες τους παίχτες, δεν ξέρω τι κριτήρια έχει αλλά τα win/lose δεν λένε τίποτα απολύτως οπότε πρέπει να βρει κάποιο άλλο τρόπο και το λογικό θα ήταν να κοιτάει τα death/assist/ kills σε συνδυασμό με το ρόλο που καλείσαι να εκπληρώσεις με το pick σου, αυτό για να γίνει είναι δύσκολο, οπότε για να παίξεις σωστό game και όχι τα πιθηκοπαιχνίδια πρέπει να έχεις 5αδα.

Αν έχεις φτάσει σε ένα επίπεδο που ξέρεις καλά dota και θες να παίξεις ένα game που να αξίζει και μπαίνεις μόνος τότε κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, τα καλά public είναι πολύ σπάνια. Προσωπικά μόνος δεν ξαναμπαίνω και ησύχασα, άμα είμαστε 5αδα θα μπω να παίξω αλλιώς δεν πειράζει προτιμώ να κάνω οτιδήποτε άλλο παρά να χαραμίσω το χρόνο μου και να νευριάσω κιόλας.

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει πιο τίμιος κανόνας από το 50%???Εγώ προσωπικά νομίζω ότι έτσι πρέπει να είναι φτιαγμένο ένα match making system.

Βέβαια ο αριθμός των ανθρώπων που δε μπορούν να το 'χωνέψουν' αυτό είναι εντυπωσιακός με αποτέλεσμα να νευριάζουν υπερβολικά και αντί να διασκεδάζουν με το game να χαλιούνται.

Δημοσ.

Υπάρχει πιο τίμιος κανόνας από το 50%???Εγώ προσωπικά νομίζω ότι έτσι πρέπει να είναι φτιαγμένο ένα match making system.

Βέβαια ο αριθμός των ανθρώπων που δε μπορούν να το 'χωνέψουν' αυτό είναι εντυπωσιακός με αποτέλεσμα να νευριάζουν υπερβολικά και αντί να διασκεδάζουν με το game να χαλιούνται.

Με συγχωρης τωρα. απο που και ως που εγω μετα απο χιλιαδες games καψιματος να εχω φτασει ενα Χ επιπεδο να παιζω με ατομα στο skill το δικο σου.

χωρις να θελω να σε θιξω η κατι τετοιο. εφοσον θεωρεις οτι το 50% ειναι δικαιο.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια ειναι απλο: μιλαμε για παιχνιδι 5x5. Το skill του καθενος ας το αφησουμε απ'εξω. Οσο καλος και να εισαι τι να το κανεις αν σου λειπει η μιση ομαδα και παραπανω? Εγω εκανα 20/2 σκορ και ημασταν 2 ατομα εναντιον 5. Φυσικα χασαμε και φυσικα δεν ειχε νοημα. Τουλαχιστον οσους ομως βγαινουν afk ας τους ριχνουν perma ban μετα απο καποιο αριθμο afk και τελος. Ζωα υπαρχουν παντου αλλα τουλαχιστον ας παιζουμε ολοκληρη ομαδα οχι 2 vs 5.....

Δημοσ.

το MM ειναι απαραδεκτο!δε μπορω να διανοηθω οτι ξοδεψαν χρονο για να το φτιαξουν!παιζεις τοσα games και σε βαζει με παιχτη που δεν ξερει πολλα βασικα???δε μπορουν να κοιτανε τα kda που στην τελικη παιζουν μεγαλυτερο ρολο?πρεπει ντε και καλα να εισαι 50% μονο και μονο για να παιρνουν και κανενα win τα noobs?φτιαξε σωστο ΜΜ και ο καθενας θα παιρνει οτι του αναλογει με ισαξιους ομως συμπαικτες και αντιπαλους!οσο για leavers,afk,trolls κλπ υπαρχουν σε ΟΛΑ τα games(dota,lol,fifa κλπ),δεν ειναι μονο στη dota..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...