Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να βρώ πως να χρησιμοποιήσω το πρώτο skill του Earth, Το μόνο που σκέφτηκα ειναι stone stun roller γυρνάω και τον πετάω στον πύργο μου όταν παίζω mid. 

και dagger θα δούλευε ποιο αποτελεσματικά πιστέυω... αν κάνεις roll και κάτι βρεθεί μπροστά σου σταματάς....

Δημοσ.

Δεν με ενθουσιαζει πολυ το φετινο Diretide , ειναι καπως βαρετο , εχουνε γινει πολυ τσιπηδες και εχουνε κανει χαζα τα drops , βαλανε essences για να μην βαλουνε items και πρεπει να κανεις crafting με 3 essences για να παρεις ενα item .

Δημοσ.

εγω παντως εχω κανει craft παρα πολυ καλα items. και στην ουσια κερδισμενος ειμαι γιατι περνω rares που αξιζουν μεχρι και key και τα κανω trade.

και μεσα στην τυχη το πρωι περνω ενα κλειδακι να ανοιξω Diretide 2013 chest και καθετε το Mythical του Pudge :P

Δημοσ.

rares με τι recipes?τα recipes τα κερδιζεις μονο απο το diretide?το hook αλλαζει κατι στην ulti?

rares με τι recipes?τα recipes τα κερδιζεις μονο απο το diretide?το hook αλλαζει κατι στην ulti?

τα legendary recipes για craft των mythical items τα κερδιζεις απο chests ή και απο games(diretide και μη)?

Δημοσ.

μήπως μπορείς να μου πείς πού μπορώ να δώ την αξία τών αντικειμένων?

κοιτα να δεις η αξια σε πολλα items χανεται απο την επομενη μερα. ειναι αναλογα το quality αλλα χανουν αλλα περνουν. πριν βγει το dota2lounge.com υπηρχε μονο ενα σοβαρο site για trades to dota2traders.com που βλεπω εχει ακομα κοσμο.αλλα βεβαια τοτε δεν υπηραν ενα εκατομμυριο items.anyway στο d2traders μπορεις να δεις ποσο αξιζει ενα item. στο dota2lounge ειναι σαν να πηγαινεις λαική. ο καθενας στηνει την προσφορα του και ζηταει σπίτια για ενα rare.

αμα θες κανε με add να με ρωτας για να μη ποιαστεις κοροιδο. ενα παιδι ελληνας εδωσε κατι αξιας 140ε για να παρει κατι με 4ε

http://steamcommunity.com/id/VaGos/

Δημοσ.

αυτο που λές για το dota2lounge το γνωρίζω αλλά σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά δεν γίνεται όποτε θέλω να κάνω trade  να ψάχνω τον Βαγγέλη!!!! Καταλαβαίνεις πώς στο λέω. Εμένα δέν με ενδιαφέρει να πουλήσω τα items αλλά να ντύσω τους χαρακτήρες μου

Δημοσ.

αυτο που λές για το dota2lounge το γνωρίζω αλλά σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά δεν γίνεται όποτε θέλω να κάνω trade  να ψάχνω τον Βαγγέλη!!!! Καταλαβαίνεις πώς στο λέω. Εμένα δέν με ενδιαφέρει να πουλήσω τα items αλλά να ντύσω τους χαρακτήρες μου

Οκ καταλαβα πως το λες :) θα σου πω τιμες ετσι ενδεικτικα για τα νεα set. alliance alchemist set εχει 9,29ε και το πουλανε 6key και 1-3rare. το σετ τις Pa 7-8 key και παει λεγοντας. υπολογισε περιπου 1,40-1,50ε το key

το καλυτερο απολα ειναι να εχεις υπομονη. να μαζεψεις rares απο bets να σου κατσει και καμια καλη προβλεψη να κερδισεις 5-6 rare.

5rare τα πουλας για 1key. προσεχε ομως γιατι τα καλα rares αξιζουν και 1key μονα τους. πχ εκανα craft μια συνταγη χθες και μου επεσαν τα μαλια τις mirana. τα εδωσα 1key.

σιγα σιγα θα μπεις στο νοημα και θα δεις τι αξιζει το καθε ενα.

αν παλι σε ενδιαφερουν παλια σετ μπορει να τα βρεις στην ουσια τσαμπα. πχ παλιο σετ του rubick ακριβοτερο απο του Kuroky το βρισκεις με 2-3 key.

του kuroky θα το παρεις με 5.

Δημοσ.

Ψιλοκαταλαβαίνω τί μου λές αλλά στο store πολλά απο τα παλιά δέν τα έχει καθόλου εγώ είχα βρεί μία unoficial pricelist

μουφα pricelist ηταν. την ειχα δει και εγω. παλια σετ μονο στο Link.png Site: μαρκετ θα βρεις και στο d2l

ασχετο αλλα o ATTILAS που μολις με εκανε add εσυ εισαι?

Δημοσ.

για prices δειτε και εδψ http://dota2prices.com/ ..τα recipes ειναι μονο για το diretide ή θα συνεχιστουν και μετα?λογικα το 2ο ε?

θελω να πιστευω οτι θα ειναι και μετα γιατι εχω πολλες συνταγες ακομα :P

btw dota2prices σαπιο site.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...