ntinos19 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 όλοι το ίδιο official blog διαβάζουμε, ότι γνωρίζεις γνωρίζω... κάποιο forum της προκοπής για το παιχνίδι δεν υπάρχει και σε όσα υπάρχουν να δωθούν περισσότερες πληροφορίες δεν παίζει.
vaggos88 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Κατεβαστε dota2 test αμα θελετε να βλεπετε τις αλαγες πριν απο το official patch
Junior22 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 βγηκε το patch ή ακομα ειναι στο τεστ? αν βγηκε,ποσα mb ειναι περιπου?
Stavrakas13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Το μονο που είπε η Valve είναι πως θα μπει με το επόμενο update, οποτε υποθέτω μια με δυο εβδομάδες και θα το έχουμε.
DeathGuard Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω πάντως ότι αν απλά μπανάρουν όλα τα Ρώσικα και Ουκρανικά ip από την πρόσβαση στους Ευρωπαϊκούς servers το παιχνίδι θα γίνει αυτόματα 100% καλύτερο. 4
vaggos88 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω πάντως ότι αν απλά μπανάρουν όλα τα Ρώσικα και Ουκρανικά ip από την πρόσβαση στους Ευρωπαϊκούς servers το παιχνίδι θα γίνει αυτόματα 100% καλύτερο. παλιες καλες εποχες επι HoN. region lock. ειναι η λυση 1
Junior22 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 αυτο ειναι πολυ ρατσιστικο..δεν ειναι ολοι οι ρωσσοι ετσι και φυσικα δεν ειναι μονο οι ρωσσοι!η λυση ειναι ban σε οσους συμπεριφερονται σαν ζωα και αγνοουν τι σημαινει teamplay,μιλανε ΜΟΝΟ τη γλωσσα τους(οποια κ αν ειναι αυτη) και γενικα τρολαρουν,φινταρουν και κανουν φλειμ!αυτο φυσικα ειναι παρα πολυ δυσκολο να γινει οποτε λυση δεν υπαρχει,ή τουλαχιστον αποτελεσματικη!γιατι εχω δει ρωσσους που να παιζουν οπως πρεπει(δεν αναφερομαι στην ικανοτητα) και ελληνες ή δεν ξερω και γω τι να πρηζουν μπαλες! 1
ntinos19 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 αυτο ειναι πολυ ρατσιστικο..δεν ειναι ολοι οι ρωσσοι ετσι και φυσικα δεν ειναι μονο οι ρωσσοι!η λυση ειναι ban σε οσους συμπεριφερονται σαν ζωα και αγνοουν τι σημαινει teamplay,μιλανε ΜΟΝΟ τη γλωσσα τους(οποια κ αν ειναι αυτη) και γενικα τρολαρουν,φινταρουν και κανουν φλειμ!αυτο φυσικα ειναι παρα πολυ δυσκολο να γινει οποτε λυση δεν υπαρχει,ή τουλαχιστον αποτελεσματικη!γιατι εχω δει ρωσσους που να παιζουν οπως πρεπει(δεν αναφερομαι στην ικανοτητα) και ελληνες ή δεν ξερω και γω τι να πρηζουν μπαλες! Δεν θα διαφωνήσει κανείς μαζί σου αλλά θα βρεις 1 Έλληνα και 5435435 Ρώσους που λέει ο λόγος,
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Καλά κ ο ένας ο Έλληνας όμως κατά 95% (για να μην υπερβάλλω) δεν θα είναι το καλύτερο παιδί...
vaggos88 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 μεχρι στιγμης παντως στα 2 χρονια σχεδον που ασχολουμε με dota κατι ρουμανοι πολονοι και σερβοι ειναι τα καλυτερα ατομα απο θεμα χαρακτιρα στο game. πολλοι απο αυτους με εχουν κανει add και παιζουμε games. οι γερμανοι δε αμα δουν το προφιλ και εισαι ελληνας αρχιζουν τα περι οικονομιας τις χωρας μας. οι βρετανοι δε θα ελεγα οτι ειναι και τα καλυτερα παιδια εχω βριστει με αρκετους. αλλα πριν λιγες μερες ετυχε με ενα φιλαρακι μου να παιξουμε με 3 βρετανους. ενας απο αυτους ηταν ο pyrion flux. πολυ γελοιο ο τυπος και τα παιδια επαιζαν τελεια και ειχαμε αψογη συνεργασια, μετα το game μας εκαναν add. οι ρωσσοι. παραμενουν ρωσσοι. δε χρειαζεται να πω τιποτα παραπανω. οσο ρατσιστικο και αν ειναι αυτο τα παλικαρια απλα ΔΕΝ. 1
frapes87 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Πραγματικά θα καταντήσει στερεότυπο το σκηνικό στην dota με τους Ρώσσους και θα γελάω "Russians can't DOTA" xaxaxaxaxaxax 1
Junior22 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 <p>μεχρι στιγμης παντως στα 2 χρονια σχεδον που ασχολουμε με dota κατι ρουμανοι πολονοι και σερβοι ειναι τα καλυτερα ατομα απο θεμα χαρακτιρα στο game. πολλοι απο αυτους με εχουν κανει add και παιζουμε games. οι γερμανοι δε αμα δουν το προφιλ και εισαι ελληνας αρχιζουν τα περι οικονομιας τις χωρας μας. οι βρετανοι δε θα ελεγα οτι ειναι και τα καλυτερα παιδια εχω βριστει με αρκετους. αλλα πριν λιγες μερες ετυχε με ενα φιλαρακι μου να παιξουμε με 3 βρετανους. ενας απο αυτους ηταν ο pyrion flux. πολυ γελοιο ο τυπος και τα παιδια επαιζαν τελεια και ειχαμε αψογη συνεργασια, μετα το game μας εκαναν add.</p> <p>οι ρωσσοι. παραμενουν ρωσσοι. δε χρειαζεται να πω τιποτα παραπανω. οσο ρατσιστικο και αν ειναι αυτο τα παλικαρια απλα ΔΕΝ.</p> ο flux νιωθει απο dota?γιατι απο τις συνεντευξεις και τα drafts δε μου φαινεται και πολυ skilled..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα