Junior22 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 μα το λαθος αντικειμενικα το εχετε εσεις και θα σου πω γιατι! 1)βλεπεις διορθωσεις στο θεμα των τρολλ,ρωσους?οχι 2)βλεπεις πολλα ματς οπου συννενοεισαι χωρις προβλημα?οχι 3)βλεπεις να σε βαζει 90% με ατομα ιδιου επιπεδου ή εστω να ειστε κοντα?οχι 4)βλεπεις νεους ηρωες?οχι 5)βλεπεις να υπαρχει επικοινωνια μεταξυ της valve και των παιχτων?οχι 6)βλεπεις κατι αλλο εκτος απο cosmetics?οχι 7)βλεπεις να σε συμπεριφερονται ως πελατη ή ως πιονι?το 2ο φανταζομαι 8)βλεπεις διρετιδε?οχι(το αναφερω ως την κορυφη του παγοβουνου) αν ολα αυτα δεν σε θορυνουν και δε σε ενοχλουν οκ,εμενα ομως με ενοχλουν πολυ!αα στο μετακριτικ απο 8 το σκορ εφτασε 5..κατι λεει αυτο πως δεν ειναι μονο δικο μου το θεμα,αλλα πολλων! παρα πολυ?δεν το θεωρω καλο!ουτε καν μετριο!με την εισοδι των LoLαδων επεσε ακκμα πιο πολυ τι επιπεδο! 1
frapes87 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 1)όχι και με ενοχλεί υπερβολικά 2)Νιώσε! παντού έτσι είναι! 3)Δές το 2 4) Συμφωνώ 5) Δεν με ενδιαφέρει 6) Δόξα τον θεό όχι 7) Δέν με ενδιαφέρει γιατί παίζω και το ευχαριστιέμαι 8) Αμα σε ενοχλούν τόσο πολύ πια κάνε κάτι αντί να γκρινιάζεις στα forums!!! Και 1 να του βάλουν εγώ θα συνεχίζω να παίζω και εσύ και πολλοί ακόμα διότι δεν υπάρχει καλύτερο MOBA game! Δέν μπορείς να κάνεις κάτι για τους lolades δυστυχώς υπάρχουν!
skiabox Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Κοντεύει τους 600 χιλιάδες χρήστες σήμερα....χαμός.
salonika91 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ναι χαμος. απο ζωα... Ενα game μπηκα σημερα... 1
frapes87 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ναι χαμος. απο ζωα... Ενα game μπηκα σημερα... 1-15 ο earth???? πωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!
mpikoz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μαλακιουλα σε σχεση με ολα τα υπολοιπα που γινανε http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/635/010/295.jpg Και μετα ερχονται κατι βλακες σαν και αυτον http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/1prm26/there_is_a_time_when_things_go_too_far_and_we/
vaggos88 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 http://blog.dota2.com/2013/11/not-my-best-work/
skiabox Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ξέρουμε περίπου τι θα περιέχει το σημαντικό update που αναφέρεται στο άρθρο;
ntinos19 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 απο περιέργεια και μόνο έψαξα το profile σου. με έκπληξη είδα οτι έπαιξες με huskar και abaddon κάπου στην 2-3 σελίδα. καλή η ιδέα σου για full attack speed αλλά ρε φίλε αμα το αντίπαλο τεαμ νιώθει δεν πας πουθενά... τα παιχνίδια που κερδίζεις βασίζονται στο "κλειστό" σου τεαμ και όχι λόγο ικανοτήτων.... και χωρίς ειρωνεία: good job. έχεις καλό τεαμ, σε σχέση με εμένα που παίζω πάντα μόνος ανάλογα το τεαμ παίζω και εγώ... αν δεν τραβάει δεν τραβάω ούτε εγώ...
skiabox Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δύο άτομα απάντησαν μέχρι στιγμής και ούτε λέξη για αυτό που ρώτησα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Προτείνω να χαλαρώσετε λιγάκι. Δεν προσέφερε τίποτα καλό αυτή η συζήτηση για ignored lists (που πλέον διαγράφηκε εξ'ολοκλήρου). Μην συνεχίζετε στο ίδιο μήκος κύματος. 2
skiabox Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Συμφωνώ με κάθε ενέργεια του moderator. ntinos19 : Ναι ρώτησα αν γνωρίζει κανείς τίποτα για το επικείμενο major update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα