Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)μετά έγινε πολύ δουλειά 

2)update και maps άπειρα αλλά πολύ λίγα είχαν ουσία

3)Ο δημιουργός δεν υπολογίζει τους λίγους αλλά τους πολλούς γι αυτό και δέν έδωσε βάση στο διρετιρε ούτε και στα quests που σε λίγους όπως εμένα άρεσαν!!! Σιγά τα τρομερά λεφτά που τσιμπάνε απο τσάμπα παιχνίδι!!!!! τα cosmetics είναι προαιρετικά!!! Για τον ήρωα που λές συμφωνώ απόλυτα. Και σου ξαναλέω άμα δεν νοιαζόντουσταν  δέν θα έπαιζες τώρα dota 2 που για μένα ξεχωρίζει και ούτε θα είχες δεί ποτέ το diretide.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν λεω updates δεν εννοω για βλακειες,εννοω κατι ουσιαστικο,κατι που εχει να προσφερει οποτε οπως λες και εσυ λιγα ουσιαστικα update!τα quest γινανε για τους νεους παικτες,οχι για εσενα.οποιος δοκιμαζε dota 2 πρωτη φορα επρπε να τα παιξει νομιζω για να εξοικειωθει με το παιχνιδι!σιγα τα τρομερα λεφτα?πλακα κανεις?εχεις ιδεα ποσα αγοραζονται καθημερινα και θα συνεχιζουν?ποσα λεφτα κερδιζουν απο τη διαφημιση που τους γινεται απο youtube ή τα tournaments?τελος,μη λες πως δε νοιαζονται οι περισσοτεροι για το diretide γιατι:!1)οι μισοι απο τους τωρινους παικτες το προλαβανε,οποτε οι μισοι δε νοιαζονται γιατι δεν ξερουν τι ειναι,2)δες λιγο ποσο πηγε το σκορ στο μετακριτικ,3)κανε μια γυρα σε φορουμς για να δεις τι χαμος εχει γινει..και ξαναλεω:δεν με πειραξε τοσο το οτι δε βγαλανε ξανα διρετιδε!με πειραξε η αδιαφορια τους προς το πιο λαοφιλες παιχνιδι τους!και πριν 1 ωρα βγαλανε υπδατε με νεα ιτεμς!ο σαρκασμος στα καλυτερα του!

Δημοσ.

Κατ'αρχήν ότι πληρώνεις παίρνεις!! κατάλαβες τι εννοώ. Συνεχίζεις το θέμα για τα λεφτά!!!Αμα ο άλλος θέλει να δίνει λεφτά για χαζοαντικείμενα που σε καμία περίπτωση δέν του δίνουν κάποιο boost στο παιχνίδι αντίθετα με το lol κακό δικό του καλό για την εταιρία!! Με λίγα λόγια η αδιαφορία τους είναι αναμενόμενη. Αυτό που λές εσύ μου ακούγεται σαν να θές κάθε φορά που θα παίρνεις ένα game να έρχεται ένας υπάλληλος της εταιρίας σπίτι σου να σου χτυπάει την πόρτα και να σου λέει "μπράβο φίλε τούς τσάκισες! την άλλη βδομαδούλα σου έχω update!!!!Ετοιμάσου"!!!! Και όπως λέει και ο vaggos88 μην ξεχάσεις να μεταβεις στο lol μιας και απογοητευτηκες τόσο πράγμα που φυσικά δεν πρόκειται να κάνεις και το ξέρεις πολύ καλά 

Δημοσ.

ειπα εγω για μεταβαση στο ΛοΛ?το τι λεει ο καθενας εδω σημαινει πως ισχυει?πραγματικα ειναι σαν να μην μιλαω ελληνικα!!ολα τα αλλα games της valve,ακομα και το tf2 παιρνει το update,καο η dota που εχει 10πλασιους χρηστες δεν το παιρνει!οταν δε στηριζεις τη ναυαρχιδα σου κανεις μεγαλο κακο στο image σου!και ξαναλεω:ας μην βγαζανε το υπδατε που δε βγαλανε!ας το λεγανε ως αφου ειδανε ποσος κοσμος το περιμενε!δηλαδη εσυ αν γινεις αφεντικο εταιρειας και ακους τον κοσμο να ρωταει συνεχεια για κατι,δε θα απαντας ε?οι σωστοι επαγγελματιες παντως απαντανε και δε νοιαζονται μονο για τα λεφτα,αλλα και το κοινο τους!για το λογο αυτο,της υπεροπτικης συμπεριφορας τους,θα χασουν δικαιολογημενα κοσμο αφου σε βλεπουν ως πενταυερω και επισης πολλοι δε θα ξανααγορασουν απο αυτους!και ξαναλεω για ναην εχουμε τα ιδια:με πειραξε ο τροπος που εγινε,οχι το τι εγινε!αν εσενα δε σε πειραζει να μην σε υπολογιζουν,ενω εσυ τους στηριζεις οκ!

Δημοσ.

Για να τελειώνουμε με αυτήν την συζήτηση. Εσύ μετά απο αυτό όσο και να σπάστηκες θα σταματήσεις να παίζεις dota?????

Δημοσ.

αα και οσο για τα αντικειμενα,εγω μπορει να μην παιρνω αλλα παρα πολλοι αγοραζουν!οπως και τα ακριβα ρουχα δε σε δινουν boost,τα αγοραζεις για να φαινεσαι πιο ωραιος!(οχι απαραιτητα εσυ)..εε ετσι δινεις 5€ το μηνα και παιρνεις κατι για να ξεχωριζεις μεσα στο game..η valve νομιζεις απο την καλη την καρδια εβγαλε dota και δεν εχει κερδη..

οχι,δεν προκειται να σταματησω να παιζω ενα παιχνιδι της blizzard και του icefrog επειδη καποιοι θςλουν να κανουν οτι γουσταρουν!αλλα σιγουρα η σταση μου απεναντι στην εταιρεια θα αλλαξει και δεν προκειται να αγορασω κατι απο αυτους,οπως ειχα σκοπο να κανω για το διρετιδε

Δημοσ.

αα και οσο για τα αντικειμενα,εγω μπορει να μην παιρνω αλλα παρα πολλοι αγοραζουν!οπως και τα ακριβα ρουχα δε σε δινουν boost,τα αγοραζεις για να φαινεσαι πιο ωραιος!(οχι απαραιτητα εσυ)..εε ετσι δινεις 5€ το μηνα και παιρνεις κατι για να ξεχωριζεις μεσα στο game..η valve νομιζεις απο την καλη την καρδια εβγαλε dota και δεν εχει κερδη..
οχι,δεν προκειται να σταματησω να παιζω ενα παιχνιδι της blizzard και του icefrog επειδη καποιοι θςλουν να κανουν οτι γουσταρουν!αλλα σιγουρα η σταση μου απεναντι στην εταιρεια θα αλλαξει και δεν προκειται να αγορασω κατι απο αυτους,οπως ειχα σκοπο να κανω για το διρετιδε.

LADIES AND GETLEMEN I REST MY CASE

Δημοσ.

τη δευτερη παραγραφο ουτε καν να τη δεις ε?φιλολογος πρεπει να εισαι!ΟΧΙ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΩ DOTA ΑΛΛΑ ΑΛΑΖΩ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ VALVE!οκ τωρα?

Δημοσ.

Πσσσστ άραξε με τους χαρακτηρισμούς!!! Μην αρχίζουμε τα παιδικά. Επίσης άμα σκέφτηκες να αγοράσεις αυτά που πουλάνε (δεν θα σε χαρακτηρίσω για την σκέψη αυτή) δικό σου θέμα!!! Απο την στιγμή που δεν θα σταματήσεις να παίζεις πιστεύω ότι αργότερα θα το ξανασκεφτείς για να αγοράσεις. Και όπως είπα και πρίν άραξε με τους χαρακτηρισμούς. Βλέπεις πως σου μιλάω.

Δημοσ.

επειδη βλεπω σου μιλαω ετσι!οταν ειρωνευεσαι,περιμενε αναλογη συμπεριφορα..και οχι,δε θα αγορασω απο μια εταιρεια που δε νοιαζεται για τον κοσμο της!και το διρετιδε δεν ειναι η μονη αποδειξη οπως ξες και εσυ..

Δημοσ.

H valve απο την beta ήταν για τα πανηγύρια και την  έβριζα απο πρωί μέχρι το βράδυ με τα 10 ώρες matchmaking και τα steamdown αλλά πλέον έχω δεί βελτίωση!

Εγώ λέω να τους κάνεις μήνυση ή να τους πείς ότι δεν τους αγαπάς πια αλλά θα συνεχίζεις να παίζεις DOTA

Δημοσ.

ειρωνευεσαι και σε πειραξε που ειρωνευτηκα?μαλιστα...εγω δεν παιζω ντοτα για τη valve..το οτι αυτοι ειναι οτι ειναι δε θα με οδηγησει στο να σταματησω να παιζω ενα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια!οσο για τη beta ναι συμφωνω αλλα ηταν beta!τωρα που εχει κυκλοφορησει θα επρεπε να λυσουν θεματα(matchmaking,ρωσοι,ηρωες κλπ) που δεν λυνουν!

Δημοσ.

Κοίτα να δείς πλάκα!!! έχουμε τις ίδιες απόψεις και τσακωνόμαστε!!!! Αθάνατοι Ελληνες ειδικά το θέμα για τους Ρώσους συμφωνώ και με το παραπάνω!!!!Παρεπιπτώντος το matchmaking έχει βελτιωθεί πάρα πολύ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...