Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις τώρα τέλειωσα την ανάγνωση. ενδιαφέρον update.

με χαλασε το που αλλαζουν το hook δλδ οχι chen-pudge combo πλεων.

μου αρεσουν τα ui και visuals updt.

επισης επιτελους medusa στο Captain's Mode.

Δημοσ.

mosti_zasmpa : καντε με αδδ για να παιξουμε κανα ματσακι αμα θελει κανεις.. και γαμω τους ρωσους εχουν γαμησει το γκειμ δλδ.. 

Να ηταν μονο οι ρωσοι. Υπαρχουν και καποιοι απο εδω που κανουν το ιδιο....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κατι αναλογο συνεβη και σε μενα το τριημερο.

απο +46 wins μετα απο σερι ηττων πηγα στο +37

πολλα σκουπιδια ανα game

Δημοσ.

Εγώ πάλι έφτασα 14 σερί ήττες.

Δε πα να γαμιέμαι στο φαρμ, δε πα να κάνω split push σαν τρελός, δε πα να τους supportάρω μέχρι αηδίας, αυτοί θα το πετάξουν. Μόνο με πεντάδα από δω και πέρα και μόνο με άτομα που ξέρω ότι ξέρουν γιατί και το rage έχει τα όρια του.

Δημοσ.

ειναι η ιδεα μου ή οντως το επιπεδο επεσε πολυ μετα το launch?μπαινω σε games και απο το πρωτο λεπτο ο αλλος φωναζει που θα παιξει support ή offlane λες και ειναι τιμωρια,σε λενε noob επειδη παιρνεις το mid χωρις να εχουν κανει spawn τ creeps,κανουν οτι να ναι picks(2 carries η ομαδα ΜΠΑΜ στα μουτρα ο alchemist 4ο pick),προσπαθεις να δωσει συμβουλη και δεν ακουν τιποτα.ελεος πια!εχω σιχαθει με τον κωλοχαρακτηρα πολλων και με το υφακι τα ξερω ολα και φταιτε μονο εσεις και εγω ειμαι ο Θεος!κατι πρεπει να κανει η valve με το MM,δεν παλευεται αλλο!ή stomp για τη μια ομαδα ή για την αλλη θα ειναι!50λεπτο αμφιρροπο game με την καμια!

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε τα noobs ούτε οι ρώσοι το πρόβλημα είναι το matchmaking και το η valve που δεν μπορεί να το φτιάξει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...