Προς το περιεχόμενο

Dota 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια κανενα νεο ηρωα δε θα βγαλουν??περιμενω πως και πως τον ember spirit!πρεπει να ειναι τρελο carry με πολυ ενδιαφεροντα skills

Δημοσ.

ρε παιδια κανενα νεο ηρωα δε θα βγαλουν??περιμενω πως και πως τον ember spirit!πρεπει να ειναι τρελο carry με πολυ ενδιαφεροντα skills

μήπως καθυστέρησε να βγει νέος hero λόγω του ότι βγήκε το παιχνίδι για λίνουξ/mac και αν δεις στα τελευταία 2-3 updates έχουν εστιάσει στο να λειτουργεί το  game απροβλημάτιστα και εκεί?(γενικά το έβγαλαν σε πολύ μικρό χρόνο κάτι που κάνεις δεν περίμενε και είχε αρκετά bugs που με το update...πλέον μπορώ να πω ότι τα περισσότερα διορθώθηκαν)

άσχετο με αυτό...προσωπικά μετά από αρκετά πλέον μετά από ~60 games μπορώ να πω ότι έχω αρχίσει να μπαίνω λίγο στο νόημα του dota που είναι αρκετά διαφορετικό από το lol...όσο και να μοιάζουν με μια πρώτη ματιά τόσο διαφορετικά είναι...

όποια θέλει ας με κάνει add στο steam έχω όνομα  lostparadise...

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως σε mac που το έχω δοκιμάσει το game είναι πολύ βαρύ , σε σχέση πάντα με την pc version, πράγμα που σημαίνει ότι έγινε βιαστικά το port.

Δεν ξέρω τι γίνεται βέβαια στο linux.

Το έχει δοκιμάσει κανείς εκεί;

Δημοσ.

Τι να σου πω...Εγώ το ξαναέβαλα στο παλιό Laptop μετά από 5 μήνες και από εκεί που έπαιζε στα 20-25 fps σε medium settings τώρα χτυπάει με όλα στα full 30-35.Έχει γίνει optimized τουλάχιστον σε windows.

Δημοσ.

Πάντως σε mac που το έχω δοκιμάσει το game είναι πολύ βαρύ , σε σχέση πάντα με την pc version, πράγμα που σημαίνει ότι έγινε βιαστικά το port.

mac + linux είναι σε test versions ( ή όπως αλλιώς τις λένε) οπότε ακόμα περιμένουμε. Πιστεύω ότι οι τελικές εκδόσεις θα είναι μια χαρά.

Δημοσ.

κοίτα εγώ που παίζω σε linux όντως και σε εμένα μου είναι πιο βαρύ από τα windows...(βέβαια το laptop μου έχει κάρτα γραφικών με nvidia optimus και λόγω του ότι η υποστήριξη σε linux δεν είναι επίσημη ακόμα, νόμιζα ότι έφταιγε αυτό...)... βέβαια μόνο και μόνο που έχουμε dota 2 σε linux για μένα είναι αρκετό...(σε Windows είχα τα πάντα στο high σε linux πάλι το ίδιο,εκτός από το shadows και το antialising...)

Δημοσ.

mosti_zasmpa : καντε με αδδ για να παιξουμε κανα ματσακι αμα θελει κανεις.. και γαμω τους ρωσους εχουν γαμησει το γκειμ δλδ.. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...