MeSiaSs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Οταν λεμε noob-friendly εννοουμε οτι το παιχνιδι ειναι φιλικο προς τους αρχαριους παιχτες ακομα και τωρα που το παιχνιδι ειναι 2 χρονια και παραπανω στην αγορα Ειναι λοιπον κακο αυτο η αρνητικο? Σαφως και οχι,το αντιθετο θα ελεγα Επισης,noob-friendly δεν σημαινει και μη ανταγωνιστικο Ειδικα στην περιπτωση του LoL που διοργανωνει tourneys με χορηγους μεγαλες εταιρειες που δινουν και τεραστια χρηματικα επαθλα Πρώτον ο φίλος πιο πριν είχε πει γιατί είναι noob friendly και έδωσα μερικά παραδείγματα,είπα εγώ ότι είναι κακό αυτό ή ότι δεν το κάνει ανταγωνιστικό?Απλώς του είπα ότι είναι πιο "φιλικό" απο την dota δεν ανέφερα αν αυτό είναι καλό η κακό.Είναι σαν λες σε κάποιον π.χ ότι το Χ MMO είναι πιο noob friendly απο το EVE.Του λες την πραγματικότητα δεν του λες κάποιο ψέμα. 1)Elo hell δεν υπαρχει και καλα θα κανετε να το βαλετε στο μυαλο σας Εγω απο οσο παιζω εμαθα ενα πραγμα,αν μενεις για πολυ καιρο σε ενα συγκεκριμενο elo (πανω κατω) τοτε εκει ανηκεις πραγματικα Γιατι το λεω αυτο? Ωραια την μια θα σου τυχει troll Την δευτερη θα σου τυχει leaver Αντε και την τριτη Δεν γινεται σε ολα τα παιχνιδια να γινεται το ιδιο Αν εισαι λοιπον για παραπανω eventually θα ανεβεις Τα παντα στα ranked ειναι η αρχη Αν στην αρχη δεν πας καλα τοτε δεν θα πας ψηλα,τουλαχιστον οχι ευκολα Μόνο που λες ότι τα πάντα είναι η αρχή απλά επιβεβαιώνεις αυτά που έγραψα για unbalanced και unfair Ranked System,δηλαδή εγώ που ξεκίνησα με 15 ήττες στην αρχή(ανέφερα πιο πάνω τι είχε συμβεί) φταίω εγώ?είναι χαμηλό το skill μου?(αλλά ξέχασα λέμε την γνωστή καραμέλα για να είσαι εκεί σημαίνει ότι αυτό είναι το επίπεδο σου).Προφανώς μακροχρόνια αν είσαι καλός θα ανέβεις αλλά θα πρέπει να κάνει τα 5πλάσια games επειδή στην αρχή καταστράφηκες.Αν πρόσεξες αυτό έγραψα πιο πριν Φαντάσου δηλαδή πόσες νίκες έπρεπε να κάνεις και πόσο τυχερός να σταθείς στο να μην πετύχεις trolls για να ξαναφτάσεις σε ένα πιο νορμαλ Elo, μήπως και μπορέσεις να παίζεις πιο skilled games. Αν αυτά δεν το κάνουν unfair και unbalanced τότε τι να σου πω μάλλον πρέπει εγώ και πολλοί άλλοι να είμαστε χαζοί που τα βλέπουμε έτσι. 3)Πρωτον και κυριοτερον,βγαλτε απο το μυαλο και το λεξιλογιο σας την λεξη OP Ναι καποιοι champions scalαρουν καλυτερα...Και? Δεν υπαρχει OP Υπαρχουν καλοι παιχτες Υπαρχουν καλες ομαδες Υπαρχουν καλες στρατηγικες Υπαρχουν champions που ειναι καλοι early/late game Οχι ομως OP Πήγαινε να δεις τα changelog όταν γίνεται το nerfed για να δεις αν υπάρχουν OP ή όχι.Όταν φίλε μου σε κάποιον char του μειώνουν το dmg του ανεβάζουν τα cooldowns κτλπ αυτό σημαίνει ότι πριν ήταν πιο δυνατός απο το κανονικό ή OP ή όπως θες πες το. 6)Ε? Ποιο 90% των champs μπορει να κανει Jungle? Ναι να κανω με τον heimer Θα ειμαι effective και viable? Προφανως και οχι Αν θες σου κανω paste τα jungling tiers Udyr,Skarner,Maokai,LeeSin,Singed,Trynd,Shaco,Rammus,Taric,Ezreal,Malphite,Shyvana, Wukong,Trundle,Nocturne, Jarvan,Nautilus,Dr Mundo,Cho Gath,Gangplank,Master Yi,Sejuani,Riven,Jax,Xin Zhao,Olaf,Nunu,Renekton,Fiddlesticks, Volibear,Shen,Kayle,Pantheon,Twisted Fate,Janna,Kennen,Blitzcrank,Sion,Twitch,Karthus,Cassiopeia,Ziggs,Fizz,Leona Και μπορώ να βάλω και άλλους, και για να σε προλάβω προφανώς κάποιοι είναι πιο Top απο τους άλλους άλλα πίστεψε με αν είσαι καλός όλοι τους κάνουν πανεύκολη ζούγκλα.Τώρα αν εσύ δεν τους έχεις πετύχει αυτούς δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Και για να κλείσω προφανώς το παιχνίδι έχει πολλά θετικά αλλά μπορώ να καταλάβω και τα προφανή προβλήματα του.
Atallos1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Για να κλεισουμε εδω το ολο offtopic θεμα Οσον αφορα το noob friendly thing δεν εκανα quote καποιο δικο σου post η καποιου αλλου Απλα εκανα μια παρατηρηση πανω στο θεμα αυτο,τιποτα παραπανω περα απο αυτο που εξηγησα Σαφως και ειναι μαλ@κια το θεμα με την αρχη στα ranked,για αυτο και το ανεφερα Εφοσον ομως το ξερεις απο πριν κ θες να ανεβεις παιζεις tryhard Το να πιστεψω οτι και στα 15 games ετυχε κατι μου ειναι πολυ δυσκολο,αν ειναι ετσι τοτε παιχτηκε μαλακια Οταν μειωνουν τα ratios σε καποιον champ ειναι επειδη κλαιει το community η επειδη η πλειοψηφια δεν ξερω πως να αντιμετωπισει αυτο που θεωρει op Τα παντα εχουν ενα μειονεκτημα Παρε πχ το E του Ziggs που τρωει nerf στο επομενο patch Απειρο dmg?Απειρο,δεν διαφωνω Για να φας το απειρο dmg πρεπει να τις πατησεις ολες τις ναρκες και επιπλεον το mana cost ειναι τεραστιο 4 spell να κανεις το ηπιες το mana Ενταξει αν μου αναφερεις jungle Ezreal και Janna τι να πω... Παρε εσυ και παιξε Αν θα εισαι lvl 5 στα 20 λεπτα με 0 ganks ειναι αλλο θεμα ομως Και η κουτση μαρια θα κανει jungling Μιλαμε για effective και viable jungling,οχι οτι να'ναι... Και μιας και λεμε για jungling να σου δωσω και τα tiers που φυσικα ειναι υποκειμενικα αλλα δεν παυουν να δινουν τουλαχιστον μια εικονα σχετικα με το ποιος champ μπορει να κανει τι God Tier – Lee Sin, Udyr, Skarner, Trundle, Maokai, Shaco Tier 1 – Rammus, Nocturne, Shyvana, Alistar, Jarvan, Nautilus, Dr Mundo, Malphite, Amumu, Cho Gath, Gangplank, Master Yi Tier 2 – Sejuani, Riven, Jax, Xin Zhao, Wukong, Olaf, Nunu, Renekton, Tryndamere, Fiddlesticks, Volibear, Warwick Tier 3 – Shen, Singed, Kayle, Pantheon, Twisted Fate, Janna, Kennen, Blitzcrank, Taric, Sion, Ezreal, Twitch, Soraka, Karthus, Cassiopeia, Ziggs, Fizz, Leona, Heimerdinger, Brand, Eve Tier 4 – Yorick, Poppy, Karma, Nasus, Gragas, Irelia, Malzahar, Sivir, Galio, Akali Tier 5 – Viktor, Mordekaiser, Graves, Orianna, Garen, Ahri, Talon, Urgot, Kog Maw Η παραπανω λιστα ειναι εντελως υποκειμενικη και ειναι φτιαγνμενη λαμβανοντας υποψη τα παντα σχετικα με το jungling οπως jungle clear/time ,ganks , fighting in the jungle κλπ Υπαρχει και εξηγηση γιατι ειναι καθενας στο καθε tier(τουλαχιστον για αυτους που θα υπαρξουν αντιρρησεις)
gio@ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) οταν παιζεις 2αδα σε 5v5 ranked τοτε δεν μετραει μονο τα δικο σας skill μετρανε και αλλα 8 αν θες πραγματικο ranked βρες 5αδα γιατι αλλιως υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να παιξεις με οτιδηποτε(ειτε αυτος θα ειναι Ubernoob η uberpro(και το uberpro δεν το προσεχεις γιατι νικας)) και αυτο με το Lane δεν ειναι 100% τους εχω αλλαξει τα φωτα κατω με τον φιλο μου αλλα τα αλλα 2 lanes simply fail και ναι αμα παιρνετε μια ομαδα με κανενα cc τοτε εννοειται vs μια καλη ομαδα θα χασετε μπορει να ειναι λιγο offtopic αλλα για την στρατιγικη και συγκριση 2 Παιχνιδιων κανουμε οxι τιποτα κακο. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2012 από gio@
stathisq Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ακούω να λέτε ότι είναι αρνητικό το noobfriendly. κι όμως αυτό είναι που έφερε τόσο κόσμο. προσπαθώ εδώ και καιρό να παίξω και λίγο hon (που απ ότι διαβάζω είναι κλώνος του dota) και πραγματικά άκρη δεν έχω καταφέρει να βγάλω ακόμα.4-5 shop ,αντικείμενα μπλεγμένα κτλ κτλ.(βέβαια στο dota μπορεί να είναι πιο κατηγοριοποιημένα) επίσης αυτό που λέτε ότι έχετε δει game 0-9 να γυρίζουν...κακό είναι αυτό; ίσα ίσα που ένας feeder μερικές φορές δεν αρκεί για να σου χαλάσει το game...
Atallos1 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 καλα γιατι δεν παιζετε hon? Δεν υπαρχει hon στον οριζοντα...
stathisq Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δεν υπαρχει hon στον οριζοντα... καλά αυτό το διαβάζω παντού...αλλά στην πράξη βλέπω μια μικρή αύξηση στους χρήστες που είναι καθημερινά online(από 50000-55000 τώρα χτυπάει και 80000+).βέβαια σε σχέση με το lol δεν λέει τίποτα αυτό το νούμερο. θα δείξει τι θα γίνει ειδικά όταν βγει το dota2(από beta εννοώ).
Toufas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ακούω να λέτε ότι είναι αρνητικό το noobfriendly. κι όμως αυτό είναι που έφερε τόσο κόσμο. προσπαθώ εδώ και καιρό να παίξω και λίγο hon (που απ ότι διαβάζω είναι κλώνος του dota) και πραγματικά άκρη δεν έχω καταφέρει να βγάλω ακόμα.4-5 shop ,αντικείμενα μπλεγμένα κτλ κτλ.(βέβαια στο dota μπορεί να είναι πιο κατηγοριοποιημένα) επίσης αυτό που λέτε ότι έχετε δει game 0-9 να γυρίζουν...κακό είναι αυτό; ίσα ίσα που ένας feeder μερικές φορές δεν αρκεί για να σου χαλάσει το game... συνηθεια και μονο ειναι το shop. Τα items κατα 90% ειναι τα ιδια με της dota καλά αυτό το διαβάζω παντού...αλλά στην πράξη βλέπω μια μικρή αύξηση στους χρήστες που είναι καθημερινά online(από 50000-55000 τώρα χτυπάει και 80000+).βέβαια σε σχέση με το lol δεν λέει τίποτα αυτό το νούμερο. θα δείξει τι θα γίνει ειδικά όταν βγει το dota2(από beta εννοώ). Το hon δεν εχει τα νουμερα του lol για μονο και 1 λογο. Δεν ηταν free απο την αρχη και το learning curve ειναι πολυ πιο δυσκολο μιας και ειναι ενα copy paste απο dota. Το οτι δεν ηταν τσαμπα, ειναι ο πιο σημαντικος λογος. Η συνηθεια βλεπεις δεν αλλαζει ευκολα, αρα δεν φευγουν απο το lol.
stathisq Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 συνηθεια και μονο ειναι το shop. Τα items κατα 90% ειναι τα ιδια με της dota αλλού ήθελα να εστιάσω...εγώ δεν έχω παίξει ποτέ dota...στο lol τα αντικείμενα τα έμαθα μέσα σε σχετικά λόγο χρόνο(τουλάχιστον το ποιο αντικείμενο κάνει περίπου τι). στο hon έχω παίξει περίπου 20 παιχνίδια.πάντα παίρνω τα προτεινόμενα και αυτά εντελώς τυφλά.επίσης βλέπω πχ κάποιους να χρησιμοποιούν το rune of invisibility κάτι που στο shop δε μπορώ να το βρω και το ίδιο το παιχνίδι ούτε καν που σου δίνει ένα tip για αυτό. Το hon δεν εχει τα νουμερα του lol για μονο και 1 λογο. Δεν ηταν free απο την αρχη και το learning curve ειναι πολυ πιο δυσκολο μιας και ειναι ενα copy paste απο dota. Το οτι δεν ηταν τσαμπα, ειναι ο πιο σημαντικος λογος. Η συνηθεια βλεπεις δεν αλλαζει ευκολα, αρα δεν φευγουν απο το lol. σ'αυτό συμφωνώ σε αρκετά μεγάλο βαθμό...
Toufas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δεν εχεις παιξει dota οπως λες. Τα runes βγαινουν στο ποταμι στο κεντρο, καθε 2 λεπτα με το spawn να ειναι random μεταξυ 2 συγκεκριμενων σημειων. Γιατι δεν παιζεις το tutorial?
gio@ Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 επαιζα hon απο τοτε που ηταν beta το αγορασα και μετα αφου εχασε τα 4/5 των ατομων του beta γνωρισα και μερικους ελληνες απο φιλανδια και παιζαμε μαζι αλλα λιγο πριν γινει free απλα σταματησα να το παιζω τωρα με το free το δοκιμασα μια ακομα αλλα δεν μου ελεγε κατι εχω ηδη 5-10αδα στο Lol δεν λεει να παω να ξαναπαιξω hon με την dota θα δουμε και τα φιλαρακια μου απο Hon και απτο lol εκει θα παμε αν βγει καποτε
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Έχοντας 1800 games στο LoL να σου πω πια είναι τα προβλήματα του και γιατί είναι noob friendly.Ξεκινάω απο το 2ο μιας και είναι πιο σύντομο. Τα 2 παρακάτω mechanics είναι griefing mechanics και κακώς υπάρχουν και στο dota. Αν μπορούσαν θα τα απέσυραν. Πλέον είναι πολύ δύσκολο όμως και για fanboy λόγους και για balancing. Το 3 δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. 1ο Δεν υπάρχει deny αρα είναι πιο εύκολο να ανταπεξέλθεις στο lane. 2o Δεν χάνεις χρήματα στο death άρα και ρισκάρεις πιο εύκολα και δεν έχεις πισωγύρισμα στα gold σου. Φαντάσου κάθε φορά που πέθαινες να έχανες ένα αντικείμενο από το Inventory σου κάθε φορά που πέθαινες. Έχει διαφορά από το χάσιμο gold? 3ο Free return να πας στην βάση ενώ στην Dota πρέπει να το αγοράζεις το schroll. Φυσικά υπάρχουν και άλλα απλώς έγραψα τα πιο κύρια. Τώρα πάμε στα προβλήματα του: 1o Αυτό που θα αναφέρω είναι και το πιο σημαντικό για εμένα,έχει ένα απο τα χειρότερα και unfair Ranked System σε παιχνίδι μιας και δεν προστατεύει τον λίγο πιο καλό παίχτη απο τους πιο casual.Θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα μετά την Season 1 μας ξεκινάει στην 2η με 1460 Elo.Ξεκινάω με ένα φίλο μου για να ανέβουμε και για να μην πολυλογώ στα 15 πρώτα παιχνίδια πετυχαίνουμε και στα 15 leavers και trolls και πηγαίνουμε αυτόματα απο τα 1460 στα 750 Elo.Φαντάσου δηλαδή πόσες νίκες έπρεπε να κάνεις και πόσο τυχερός να σταθείς στο να μην πετύχεις trolls για να ξαναφτάσεις σε ένα πιο νορμαλ Elo, μήπως και μπορέσεις να παίζεις πιο skilled games.Αν πας και στο φόρουμ τους όλοι αναφέρουν τα προβλήματα στα ranked και πως δεν μπορούν να ξεκολλήσουν απο το elo hell. Σε ομαδικά παιχνίδια δεν υπάρχει τρόπος να τα διορθώσεις αυτά τα προβλήματα. Μην περιμένεις λύση σε κανένα παιχνίδι. Ισχύει όμως πως ο καλός παίχτης έχει παραπάνω Elo. Έχει αποδειχτεί πλέον.Ώπα έπεσες με duo queue στο 750? Μάλλον είσαι γύρω στο 1000άρικο ή ο φίλος σου τουλάχιστον. Τι elo έχεις τώρα? 2ο Θέλεις 10000 ώρες να παίξεις μόνο και αν ξεκλειδώσεις πάλι όλους τους χαρακτήρες. Γιατί σου χρειάζονται όλοι οι χαρακτήρες? Υπάρχει κανένας εδώ που θεωρεί πως έχει κάνει master 10 ήρωες στο LoL με τους runes, masteries, lanes και ρόλους που μπορεί να αναλάβει ο καθένας? Είναι τόσο πολύπλοκο το σύστημα που ένας ήρωας έχει τεράστιες επιλογές στον τρόπο παιξίματος. 3ο Υπερηφανεύονται για το new content που βάζουν που μπορώ να σου πω με λίγα λόγια πιο είναι.Κυκλοφορούν έναν τούμπανο χαρακτήρα που θα κόβει τρελά,ο περισσότερος κόσμος πάει και τον αγοράζει με RP(μιας και με ip είναι αδύνατο να έχεις του πάντες)μετά αρχίζουν και κάνουν spam στο φόρουμ τους ότι ο char είναι OP(over Powered) και αφού η Riot θα έχει βγάλει τα χρήματα της τον κάνει nerfed για να έρθει η ισορροπία.Μετά απο 2 βδομάδες περίπου ξαναβγαίνει ένας τούμπανος char και ακολουθεί η ίδια διαδικασία μέχρι να γίνει nerfed και πάει λέγοντας... Πως φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα πραγματικά. Ας αναφέρω ένα παράδειγμα πρόσφατο. sejuani. Είπες τίποτα? Για να μην αναφέρω παλιότερα release. Τύπου Yorick. 4ο Επανελειμένα το community ζητάει να βάλουν support chars αλλά επειδή αυτοί οι χαρακτήρες δεν είναι τόσο δημοφιλής μιας και όλοι θέλουν να παίζουν το dps η Riot κάνει αυτό που έγραψα πιο πάνω για να βγάλει περισσότερα χρήματα. Και πάλι δεν έχεις ιδέα. Το Community αποτελείται κατά 50% από παίχτες <20 χρονών και δεν καταλαβαίνει Χριστό από το τι αποτελεί Support. Θεωρούν support μόνο τους Healers. Υπάρχουν όμως supports όπως η Leona , Nunu , Janna και γενικότερα ήρωες που δεν πολυθεωρούνται support (Maokai, Blitzcrank , Nautilus) που είναι μια χαρά σαν κομπαρσοι σε lane με 2 ήρωες. Η Riot θέλει να εγκαταλείψει τα heal supports και το έχει δηλώσει επανειλημένως, αλλά ποιος ακούει? Όχι τα 15χρονα πάντως. 5ο Εδώ και 2 χρόνια έχουν ανακοινώσει ότι θα βγάλουν το καινούργιο map(όχι το dominion)αλλά φαίνεται πρέπει να είναι πολύ δύσκολο για να το καταφέρουν και θα χρειάζονται παραπάνω χρόνο για ένα map όταν άλλες εταιρίες σε 2 χρόνια τελειώνουν ολόκληρα παιχνίδια.Βέβαια λίγο πριν κυκλοφορήσει η dota 2 είμαι σίγουρος ότι τότε θα το ανακοινώσουν για να κρατήσουν όσο είναι δυνατόν πιο πολύ κόσμο. Το ποδόσφαιρο παίζεται 100 χρόνια στο ίδιο γήπεδο. Βλέπεις να χρειάζεται αλλάγή? Το πρόβλημα ποτέ δεν ήταν το Map. Και το Dominion είναι επιτυχημένο mode. Πολύς κόσμος παίζει για χαβαλέ. Αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε δηλαδή. 6ο Έχει χαθεί η έννοια του jungler char μιας και πια το 90% των chars μπορούν να junglαρουν ενώ στην αρχή ήταν 5-6 χαρακτήρες όπως έπρεπε δηλαδή. Υπάρχει κανένας νόμος που απαγορεύει σε ήρωες να πάνε σε jungle ή αντίθετα σε lane?Όχι. Αυτά είναι κολλήματα του ανώριμου community. 7ο Ανύπαρκτο report/ban system, βγάλανε το tribunal μπας και βελτιωθεί η κατάσταση αλλά με τα τόσα reports που γίνονται καθημερινά είναι αδύνατον να υπάρχει το ανθρώπινο δυναμικό για να μπορέσει να τα ελέγχει. Bans και Warnings γίνονται καθημερινά σε μεγάλο ποσοστό, μην περιμένεις όμως κανέναν να βγαίνει και να το λέει. Το βουλώνουν και κάνουν άλλο account μην στιγματιστούν. Μπορώ να γράψω και άλλα, απλά νομίζω κάλυψα αρκετά πράγματα.Τέλος φυσικά και το παιχνίδι έχει και αρκετά θετικά απλώς αυτά αρνητικά δεν το αφήνουν να ξεχωρίσει.Επίσης και κλείνω επειδή μπορεί να ρωτήσει κάποιος "αφού ρε φίλε έχει τόσα αρνητικά γιατί έχεις 1800 games" απλά να πω ότι τα περισσότερα απο αυτά είναι σε 5αδες premade που βελτιώνει πολύ την εμπειρία του παιχνιδιού. Edit:Μέχρι να το ολοκληρώσω είχε γράψει και ο gio@ μερικά πράγματα για πιο λόγο είναι noob friendly. Γενικά οι απόψεις σου είναι οι απόψεις του κλασικού ανώριμου community. Δεν ξέρω την ηλικία σου , αλλά κάποια πράγματα όσον αφορά το παιχνίδι πρέπει να τα ξανασκεφτείς. Για το Dota 2 να τα ξαναπούμε τα πράγματα. Όσο κόσμο τραβήξει θα είναι από τους παλιούς. Το μόνο που το σώνει είναι η Κίνα καθώς υπάρχει μεγάλο ρεύμα εκεί. Πρέπει να πέσει πολύ polish και βάζω στοίχημα πως σε 1 χρόνο το παιχνίδι θα έχει άλλάξει πάρα πολύ. Υπάρχουν μεγάλα μειονεκτήματα . Υπάρχει λόγος που υπάρχει το moto easy to learn , hard to master. Για Dota και Hon είναι hard to learn , hard to master. Τούφα το Dota είναι άγιο παιχνίδι , αρκεί να κάτσεις να το μάθεις. Εκεί είναι το όλο πρόβλημα και το ίδιο πρόβλημα είχε και το Hon. Είναι σα να συγκρίνεις street fighter με Virtual Fighter 4(ξερωγώ). 10 κινήσεις στο πρώτο ο κάθε ήρωας, 5 σελίδες στο δεύτερο. Πιο έχει περισσότερο ρεύμα? Πιο είναι πιο skilled παιχνίδι? Υπάρχει τέτοιος ορισμός? Το κόλπο με το LoL είναι πως η καλύτερη ομάδα κερδίζει σχεδόν πάντα, έχει όμως μηχανισμούς ανατροπής. Στα χαμηλότερα επίπεδα όμως το παιχνίδι είναι πάντα αμφίρροπο. Έτσι , επιβραβεύει τους πραγματικά καλούς αλλά και παραμένει fun για τους πιο Casual.
MeSiaSs Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Κάνω σχόλιο μόνο και μόνο για ένα λόγο.Μάθε καλύτερα να εκφράζεσαι και οι κουβέντες τύπου "Πως φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα πραγματικά" να λείπουν,δεν σε χαρακτήρισα και δεν έχω αναφερθεί με αγένεια σε κανέναν.Ξέρω και εγώ να χρησιμοποιώ τέτοιου είδους κουβέντες δεν είσαι μόνο εσύ ο μορφωμένος.Όσο αφορά της απαντήσεις σου ο κόσμος νομίζω μόνο απο αυτές καταλαβαίνει κάποιος ποιος είναι και ποιος δεν είναι ο ανώριμος.
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Η αλήθεια είναι πως μετά από δέκα χρόνια Dota και LoL έχω βαρεθει να λέω τα ίδια και τα ίδια και είμαι λίγο απότομος. Απο κοντά είμαι σκέτη γλύκα πάντως.
christos_0b Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Η αλήθεια είναι πως μετά από δέκα χρόνια Dota και LoL έχω βαρεθει να λέω τα ίδια και τα ίδια και είμαι λίγο απότομος. Απο κοντά είμαι σκέτη γλύκα πάντως. Δέκα; Ε κόψε κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα