fragment_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 παιδια θελω να συνδεσω τοπικα με utp το λαπτοπ με τον υπολογιστη. εχω ενα προβλημα φτιαχνω τις Ip κτλ το λαπτοπ αναγνωριζει ως τοπικο δικτυο το δικτυο αλλα ο υπολογιστης παραμενει μη αναγνωρισιμο δικτυο. αφετερου επειδη εχω ανοικτο το filesharing και το workgroup, διοτι εκανα την δουλεια μου ασυρματα μεσω του ρουτερ του internet αλλα το ασυρματο παει ελεινα αργα. πως μπορω να συνδιασω file sharing μεσω lan και ιντερνετ μεσω wlan ??? στον υπολογιστη για το ασυρματο χρεισιμοποιω στικακι (απλα το αναφερω) ααα τα χρωματα του καλωδιου μου ειναι ετσι ... ειναι ιδανικο για συνδεση λαπτοπ - υπολογιστη ;;; ---------- Προσθήκη στις 23:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:55 ---------- οκ παιδια συγνωμη ητσαν θεμα ip ... αν καποιος στο μελλον εχει απρομοιο προβλημα για να τον διευκολυνω βαζεις τις ip 192.168.137.1 και 192.168.137.2 οπως επισης στο gatway βαζεις ο ενας την ip του αλλου dns οχι ενοειτε περνει απο την ασυρματη για ιντερνετ ...
isay Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 δοκίμασε το εξής: pc1 σύνδεση ασύρματα στον router. Στις ιδιότητες της σύνδεσης πες οτι θες να την κάνεις κοινόχρηστη δια της κάρτας δικτύου (του καλωδίου). Κλείσε το wireless απο το pc2 και σύνδεσε με καλώδιο δικτύου τα pc1 και pc2. Λογικά και το pc2 θα πάρει Internet. Για δοκίμασε τώρα μεταφορές αρχείων και πες μας ταχύτητες
fragment_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 54mb/s αντιγραφη αρχειων μεσω ext sata δισκου στο λαπτοπ ... + ιντερνετ μεσω ασυρματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.