tex439 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας παιδια. Θα ήθελα να σας ρωτήσω καταρχας αν μπορουμε να γράψουμε mini-dvd στον υπολογιστη μας. Επειδή έχω πάρει τα verbatim mini-DVD+RW 8cm προσπαθώ εδώ και ώρα να γράψω επάνω ένα πρόγραμμα μαζί με τους drivers του για να το αποθηκεύσω μαζί με την συσκευή που έχω. Δοκίμασα με το Nero, στην αρχή, φάνηκε πως το έγραψε αλλά μετά δεν μπορούσε να το διαβάσει κανένα PC. (δοκίμασα σταθερό και λαπτοπ) Μήπως χρειάζεται κάποιο άλλο πρόγραμμα για την εγγραφή του ή απλά δεν γίνετε να τα γράψουμε στο PC αυτά? Ευχαριστώ.
11demian111 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 ελλατωματικο δισκακι? εαν οχι,format απο το nero και ξαναγραψε δοκιμασε και με καποιο αλλο προγραμμα εγγραφης αν μπορεις
tex439 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 το έχω κάνει full format αλλά πάλι αργεί πάρα πολύ να το αναγνώρισή και όταν πάω να γράψω κάτι επάνω μου λέει πως δεν είναι συμβατό και να διαλέξω κάποιο άλλο τύπο. Μήπως επειδή γράφει επάνω στην συσκευασία For Camcorder use ή δεν έχει σχέση. Με ποιο άλλο πρόγραμμα να δοκιμάσω?
aggelik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 έχω γράψει αρκετά από αυτά τα οικονομικά maxell και παίζει μετά...σε όλα μηπως δεν κανεις finalize. ? γενικά τα rw δεν παίζουν παντού προτίμησε να πάρεις κανονικά -R
aggelik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 έχω γράψει αρκετά από αυτά τα οικονομικά maxell και παίζει μετά...σε όλα μηπως δεν κανεις finalize. ? γενικά τα rw δεν παίζουν παντού προτίμησε να πάρεις κανονικά -R
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.