xlapatsas4000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ειχα πολυυυυ καιρο να ασχοληθω με τα παρτισιονς μου και δεν τα θυμαμαι και καλα,λογικα δεν θα επρεπε να μου βγαζει επεκταση ?του d ώστε να μεγαλώσω τον f σκληρό μου ?Δείτε και ένα σχετικο βιντεακι
popeye68 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ειχα πολυυυυ καιρο να ασχοληθω με τα παρτισιονς μου και δεν τα θυμαμαι και καλα,λογικα δεν θα επρεπε να μου βγαζει επεκταση ?του d ώστε να μεγαλώσω τον f σκληρό μου ?Δείτε και ένα σχετικο βιντεακι Που είναι το βιντάκι; Post-αρε την εικόνα της "διαχείρισης δίσκων" σου για να σου πω τι να κάνεις. Έτσι στα τυφλά δεν μπορώ γιατί μπορεί να σου σβήσω τα αρχεία σου.
TheELF Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δεν μπορείς να κάνεις επέκταση σε partition όταν δεν υπάρχει ο αντίστοιχος χώρος,πρέπει να μικραίνεις ένα άλλο partition πρώτα και μετά θα έχεις και την επιλογή για επέκταση.
xlapatsas4000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Το βιντεάκι το είχα βάλει αλλά δεν ξερω γιατι δεν εμφανιζεται τελος παντον μπιετιε εδω [ame]http://www.youtube.com/watch?v=OxxSBNEBXJ8[/ame] ---------- Προσθήκη στις 21:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:54 ---------- χώρο έχω στο back-up μου και θέλω να τον δωσω στα winxp o hardest disk ίναι εξωτερικός.τα windows xp δημιουρ΄γηθηκαν αρχικά από το back-up partision μου...
popeye68 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Εγώ στην θέση σου θα έκανα backup τα αρχεία μου στον 2ο δίσκο και θα έκανα format τον 1ο. Θα πέρναγα τα xp απ' την αρχή και θα γινόνταν καινούργιος. Έχεις εκτεταμένο partision (πράσινο χρώμα) και αυτό πρέπει να το διαγράψεις και μετά να το ενώσεις με τα άλλα δύο. Ανέβασε μια εικόνα καλύτερα γιατί στο βίντεο δεν φαίνονται τα γράμματα. Έχεις pm.
micos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Για να σου επιτρέψει να κάνεις επέκταση πρέπει να υπάρχει μη κατανεμημένος χώρος μετά το Partition. Εσύ απ' ότι βλέπω δεν έχεις κάτι τέτοιο. Και όπως λέει ο popeye, βάλε ένα screenshot και άσε τα video γιατί δεν φαίνεται τίποτα.
TheELF Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δεν μπορείς να κάνεις επέκταση σε partition όταν δεν υπάρχει ο αντίστοιχος χώρος,πρέπει να μικραίνεις ένα άλλο partition πρώτα και μετά θα έχεις και την επιλογή για επέκταση. Γκούχου γκούχου , μίκραινε το backup κατά τόσα GB που θες να δώσεις στο XP και έπειτα θα σου δίνει επιλογή να μεγαλώσεις το XP.(πρόσεχε να τον μικράινεις από την πλευρά τον XP)
xlapatsas4000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Γκούχου γκούχου , μίκραινε το backup κατά τόσα GB που θες να δώσεις στο XP και έπειτα θα σου δίνει επιλογή να μεγαλώσεις το XP.(πρόσεχε να τον μικράινεις από την πλευρά τον XP) εεε ?? 67.90 γιγα ελευθερα εχει το back-up δεν φτάνουν ?
TheELF Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ε,67.90GB μπορείς να ελαττώσεις το backup οπότε καταλήγεις με ένα κομμάτι 67.90GB unalocated άδειο κενός,οπότε θα μπορείς να μεγαλώσεις το XP όσο είναι αυτό το unalocated δηλαδή το πολύ 67.90GB.
xlapatsas4000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ε,67.90GB μπορείς να ελαττώσεις το backup οπότε καταλήγεις με ένα κομμάτι 67.90GB unalocated άδειο κενός,οπότε θα μπορείς να μεγαλώσεις το XP όσο είναι αυτό το unalocated δηλαδή το πολύ 67.90GB. δηλαδή τι πρεπει να κανω για να μεγαλωσω τα χπ ???(λιγο απλα και κατανοητα)
TheELF Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 απλα και κατανοητά πρέπει να κάνεις resize το backup να το κάνεις ποιο μικρό κατά τόσα GB όσα θες να μεγαλώσεις τα XP
popeye68 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που θέλεις (να μεγαλώσεις τα XP) γιατί ανήκει σε "εκτεταμένο" partition. Δεν υπήρχε λόγος να δημιουργήσεις "εκτετεμένο". Έπρεπε να είναι και τα 3 "πρωτεύοντα". Από εδώ (την διαχείριση δίσκων) δεν γίνεται. Εκτός αν τα κάνεις "διαγραφή" και τα ενώσεις. Θα σβήσουν όμως και τα XP και το backup. Περίμενε αν θέλεις να σου πει κάποιος που ξέρει αν μπορεί να γίνει σε "εκτεταμένο". Μπορεί να γίνεται και να μην το ξέρω εγώ επειδή δεν το έχω ξανακάνει σε "εκτεταμένο". Δοκίμασε αυτό πυ σου λέει ο @TheELF. Γίνεται; Από το Gparted είναι πολύ πιθανό να γίνεται. Το κατεβάζεις, το "καις" σε iso και boot-άρεις με αυτό.
xlapatsas4000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Τελικα μονο με ολοκληρωτικη διαγραφη των χπ και ξανα απο την αρχη θα γινει,προσπαθησα πολλα αλλα τελικα αυτο θα κανω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.