mentoras99 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ρε παιδια, βγαινουν πλεον νεοι χαρτες για destinator 7? Ο τελευταιος πρεπει να ηταν πριν 1,5 χρονο! Το παρατησαν;;;;; Δεν το υποστηριζουν;;;;
Mi_ka Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σε όλους να ρωτήσω μήπως υπάρχει κανείς που μπορεί να έχει το Destinator Talk & Drive 4,3 TS να μου κάνει ένα BackUp τα αρχεία του γιατί έγινε μία αποτυχημένη αναβάθμιση και ενώ δουλεύει το GPS πατώντας το πλοήγηση δεν μου ανοίγει το πρόγραμμα. Από την MLS μου ζήτησαν 25 ευρώ "Έπρεπε λένε να είχα πάρει BackUP" Σας ευχαριστώ. Έτσι την πάτησα και εγώ ακολουθόντας τις οδηγίες τους για Mac οι οποίες δε λένε πουθένα να πάρεις backup ούτε να επιλέξεις "ανάμιξη φακέλων" καθώς το Mac κανονικά διαγράφει το συνώνυμο φάκελο-στόχο σε αντίθεση με τα Windows. Είμαι σίγουρος πως στην MLS το έχουν σύστημα το 25άρι άρμεγμα των πελατών τους με ελλιπείς οδηγίες ή το παραμικρού ψύλλου πήδημα: http://www.insomnia.gr/topic/551122-mls-destinator-talkdrive-43tsp-60-ευρώ/?p=54053943
paylidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Ρε παιδια, βγαινουν πλεον νεοι χαρτες για destinator 7? Ο τελευταιος πρεπει να ηταν πριν 1,5 χρονο! Το παρατησαν;;;;; Δεν το υποστηριζουν;;;; εχει βγει ο 5022 2015
p03185 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Παιδιά έχασα και γω τον σειριακό για ένα mls 3855 c (δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση) και έκανα reset την συσκευή με αποτέλεσμα να χάσω τους χάρτες της ευρώπης. Θα μπορούσε να γίνει κάτι; Ευχαριστώ.
CH.Prls Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Από ότι φαίνεται είναι γενικό το πρόβλημαMLS Destinator 4800 εδώ, και ναι... δεν έχω τους κωδικούς μετά από τόσα χρόνια... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
mentoras99 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Ρε παιδια, για τα destinator 7 εχει να βγει χαρτης για πανω απο 1 χρονο! Βγηκε κανενας το 2016, ξερει κανεις κατι για ανανεωση;
kostasbm Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 και γω παλιους χαρτες εχω αλλα το τελευταιο χρονο μονο google maps και ειμαι μια χαρα...ενα αρνητικο τους η γλωσσα και δεν μπορεις να βαλεις POIS
mentoras99 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 και γω παλιους χαρτες εχω αλλα το τελευταιο χρονο μονο google maps και ειμαι μια χαρα...ενα αρνητικο τους η γλωσσα και δεν μπορεις να βαλεις POIS E ναι, αλλα εδω μιλαμε για πως μπορει να χρησιμοποιηθει η gps συσκευη με destinator, εκει δεν μπαινουν google maps.
nikolasmer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Γειά σε όλους. Έχω το MLS 4800A και ψάχνομαι για Ευρωπαϊκούς χάρτες. Έχω serial αλλά η εταιρία θέλει 40 ευρώ περίπου. Υπάρχει κάτι σπασμένο;;
aektzhs18 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ξέρει κανείς να μου πει που μπορω να βρω χάρτες για pioneer f900bt? Ευχαριστώ
Konstantinosdj Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα Παιδιά. Μου έδωσε ένας φίλος το MLS Destinator Pro 50 για να του το αναβαθμίσω.Η συσκευή υποστηρίζει ελληνικούς και χάρτες ευρώπης.Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει τον κωδικό ενεργοποιήσης γιατί τον έχει πετάξει κατά λάθος.Μπορεί να κατεβάσει κάποιος τους χάρτες και να μου το στείλει ?Θα ήμουν πολύ ευγνώμων.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
shodan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Καλημέρα, Πλέον δεν χρειάζεται ο κωδικός αν θυμάμαι σωστά, παρόλα αυτά σου έχω στείλει PM. Όπως πάντα πριν την αναβάθμιση κράτα ένα αντίγραφο τα αρχεία της συσκευής.
Shinji ikari Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Θελω να βαλω χαρτες Destinator v.5025 Greece που κατεβασα απο mlsinnovation. Εχω License key και Device ID και μου λεει να παω στο DestinatorTechnologies.com για Activation key που ομως εχει κλεισει. Τι μπορω να κανω?
Tzimmys Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Χρυσό φτυάρι. Έχει ένας θείος μου ένα MLS td510m με χάρτες του 2016. Ποιοι είναι οι τελευταίοι χάρτες που μπορούμε να του βάλουμε και πού μπορώ να τους βρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα