bilythekid Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Για το θεμα σου πρεπει να επικοινωνησεις με την εταιριαΣου εχω στειλει τροπο διαδικασιας εφ οσον επικοινωνησεις το τι θα κανεις μετα Αν θελεις κατι παραπανω, οχι εδω στο φορουμ, απαγορευονται τα παρανομα καλος,θα επικοινωνησω με την εταιρεια και βλεπουμε.
Τάκε Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Το θέμα τακτοποιήθηκε πλήρως...Σ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου filsteve.Τελικά εδώ μέσα όλα λύνονται
Τάκε Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Το θέμα τακτοποιήθηκε πλήρως...Σ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου filsteve.Τελικά εδώ μέσα όλα λύνονται
Luciddream Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 εμένα πάλι δεν λύθηκε τίποτα... δεν τρέχει το αρχείο
Luciddream Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 εμένα πάλι δεν λύθηκε τίποτα... δεν τρέχει το αρχείο
filsteve Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 εμένα πάλι δεν λύθηκε τίποτα... δεν τρέχει το αρχείο Η αιτια ειναι οτι δεν βρηκες ποιο μοντελο εχεις προφανως..... Βρες καποιο τροπο να το δεις και πες μου
Luciddream Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Η αιτια ειναι οτι δεν βρηκες ποιο μοντελο εχεις προφανως.....Βρες καποιο τροπο να το δεις και πες μου απλά δεν έτρεχε το .exe ... τα έκανα copy και τώρα παίζει.. αλλα γενικά είναι λίγο μπάχαλο η κάρτα γιατι είχα περάσει το vista menu... οπότε μάλλον θα τα στήσω πάλι απο την αρχή.. αν και δεν θυμάμαι τίποτα πώς τα κάνεις! αν μπορείς να στείλεις και τα τελευταία αρχεία απτο πρόγραμμα γιατι έχω ακόμα το dest 7... :cry:
filsteve Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 απλά δεν έτρεχε το .exe ... τα έκανα copy και τώρα παίζει.. αλλα γενικά είναι λίγο μπάχαλο η κάρτα γιατι είχα περάσει το vista menu... οπότε μάλλον θα τα στήσω πάλι απο την αρχή.. αν και δεν θυμάμαι τίποτα πώς τα κάνεις! αν μπορείς να στείλεις και τα τελευταία αρχεία απτο πρόγραμμα γιατι έχω ακόμα το dest 7... :cry: Εδω, δεν ειμαστε να διοχετευουμε παρανομο λογισμικο, απλα βοηθαμε να δειξουμε τον τροπο πως θα καταφερουμε να ρυθμισουμε η να κανουμε καποιες ενεργειες για να πετυχουμε την σωστη λειτουργια της συσκευης μας
kontidis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Έχω ένα mls destiantor pro4810 και έχω χάσει τις οδηγίες χρήσης όπυ και αναγράφεται η άδεια χρήσης και θέλω να κάνω αναβάθμιση στους χάρτες. Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει με κάποιο τρόπο?
filsteve Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Έχω ένα mls destiantor pro4810 και έχω χάσει τις οδηγίες χρήσης όπυ και αναγράφεται η άδεια χρήσης και θέλω να κάνω αναβάθμιση στους χάρτες. Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει με κάποιο τρόπο? Διαβασε τα PM σου
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια,θελω κι εγω να αναβαθμισω τον destinator 7,σε ενα tibo x351,υπαρχει κανας οδηγος? http://www.elasyn.gr
djtas Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εγω παιδιά που έχω το tibo a1000 και destinator 7 και έχω χάσει τον κωδικό. Κανένας οδηγός και για μένα τον αμοιρο;
vagmanmanager Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα, Έχω ένα mls destiantor talk and drive 35A και έχω χάσει και εγώ τις οδηγίες χρήσης που αναγράφεται η άδεια χρήσης και θέλω να κάνω αναβάθμιση στους χάρτες. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει?
sakout Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Σε ένα MLS Destinator T&D 43A που έχει περάσει η διετία της δωρεαν αναβάθμισης πως θα περάσω τους νεους χαρτες χωρις να μου βγαζει το μνμ για την άδεια χρήσης?? Ενα PM θα ήταν καλοδεχούμενο! Σας ευχαριστώ
cecond Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Και από μένα καλοδεχούμενο ένα pm για το 4800...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα