gambit84 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα.Εχω ενα MLS Destinator 3850. Παρατηρησα οτι κατι παιζει με τα pm..μπορει καποιος να μου στειλει να δω πως μπορω να κανω στο καψερο αναβαθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclaud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μόλις μίλησα και έγω με MLS επειδή έχω χάσει το βιβλιαράκι που είχε την άδεια χρήσης και δεν βλέπω να την βγάζω ανέξοδα.... Έχω ένα MLS Destinator 3850 αν κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύ ευχάριστο!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boton22 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας και απο εμενα,εχω και εγω ενα MLS DESTINATOR to T&D 35-Α και η γυναικα μου εχει πεταξει το manual και δεν εχω το κωδικο να κανω αναβαθμιση ,μηπωσ μπορειτε να με βοηθησετε και εμενα, γιατι εχω μεγαλο προβλημα με καινουργιουσ δρομους που δεν μου τουσ εμφανιζει στον χαρτι,ευχαριστω πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oulas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Έχω ένα mls destiantor 4800 και έχω χάσει και εγώ τις οδηγίες χρήσης που αναγράφεται η άδεια χρήσης και θέλω να κάνω αναβάθμιση στους χάρτες. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anelege Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ξέρω πως θα ακουστώ τυπική αλλά έχει κάποιος την ευγενή καλοσύνη να μου στείλει σε Pm για το 4800C; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AUDIA4 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια εχω ενα MLS Destinator Talk&Drive 35-A και θα ηθελα να ναβαθμισω τους χαρτες, Μπορει καποιος να μου στειλει σε pm πως να τα καταφερω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntearatamaspa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 παιδιά καλησπέρα έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το mls destinator 4800 . Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasnamb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα, Εχω το MLS Destinator 4800Α .Επειδη δεν έχω τις οδηγίες χρήσης που αναγράφεται η άδεια χρήσης και θέλω να κάνω αναβάθμιση στους χάρτες ,μπορεί καποιος να με βοηθήσει? Eυχαριστω και καλη χρονια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisargos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ένα πμ για το mls 4800bt? Ευχαριστώ και καλή χρόνια!!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z_vagelis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα και καλή Χρονιά! Έχω το MLS T&D 50A. Δεν κράτησα την συσκευασία ή την απόδειξη το 2009 που το αγόρασα και δυστυχώς τώρα μου ζητάνε 100€ για να μου δώσουν νέο κωδικό για αναβάθμιση (50€ αν είχα την απόδειξη). Help please! Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ctzof Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, Έχω το MLS Destinator talk&drive 43A (αγορά 2009) . Έχω χάσει το εγχειρίδιο χρήσης με τον κωδικό και θέλω να κάνω αναβάθμιση στους χάρτες αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Αν κατάλαβα καλά (αγόρασα ένα talk&drive), μόνο για δύο χρόνια έχεις δικαίωμα για αναβαθμίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_x Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα! υπαρχει καποιος να με βοηθησει για το Navigon 2110max αν μπορειτε στειλτε πμ παιδια, ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 ούτε site με warez να είμασταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis6 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα σε ολους παιδια. Κ γω μετα απο χρονια τωρα το εψαξα και καταλαβα οτι θελει το βιβλιαρακι... Εχω ενα mls destinator 3505 - A. Μια μικρη βοηθεια για το πως μπορω να κανω την αναβαθμιση??!!! Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα