bachtis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Παίδες χαιρετώ!! Πρόσφατα έκανα αλλαγή στο φοιτητικό μου πακέτο και το έκανα connx. Από τότε ξαφνικά παύω να έχω internet, δεν ξαναμπαίνει αν δεν κάνω επανεκκίνηση του pc κι όταν επανεκκινώ κολλάει!!! Τί να κάνω;;;
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 τι ρουτερ εχεις?το ρουτερ κολλαει η το Pc?σβηνει κανα λαμπακι πανω στο ρουτερ?γιατι αλλο θεμα κολλαει το Pc και το κανω επανεκινηση το Pc και αλλο το ρουτερ χανει το συγχρονισμο.
bachtis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ναι κολλάει το router, αλλά δεν ξέρω γιατί δε επανεκκινεί το pc... Αναρωτιέμαι μήπως δεν πολυσχετίζονται αυτά... Πριν λίγο έκανα scandisk κσι μόλις τελειώσε κόλλησε το pc!! Router έχω αυτό που δίνει με το connx.
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 αλλο το να κολλαει το ρουτερ.αν κολλησει το ρουτερ δεν σημαινει οτι θα επανεκινησει το pc.κανε δοκιμη με αλλο pc αν μπορεις η οταν κολλησει το Internet να δοκιμασεις με κανα laptopνα συνδεθεις να δεις αν θα παιξει.γιατι το ενα με το αλλο ειναι αυτονομα.και να κολλησει το ενα δεν σημαινει οτι θα κολλησει το αλλο.μπορει να κολλαει το pc και το ιντερνετ να ειναι οκ απλα να μην εχεις νετ αφου ειναι κολλημενο το Pc.τωρα αμα κολλησει το νετ πραγμα δυσκολο τοτε το pc δεν θα πρεπε να κολλαει στα υπολοιπα πραγματα εκτος ιντερνετ.απλα θα σου βγαζε οτι δεν βρεθηκε η σελιδα.το ρουτερ disconect θα μπορουσε ισως να εκανε αλλα θα το βλεπες στα λαμπακια αν εχει λαμπακι και για Ppp
kpainter Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 εχω το ιδιο προβλημα..εκει που ειμαι κανονικα στο ιντερνετ, ξαφνικα με πεταει και δειχνει οτι προσπαθει να συνδεθει αλλα δεν..ο υπολογιστης δουλευει κανονικα αλλα χωρις ιντερνετ...πρεπει να το κανω restart και τοτε ξαναμπαινει...καμια ιδεα τι μπορει να φταιει και πως να το αντιμετωπισω?
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 ποιο ρουτερ εχεις/?οταν σε πεταει σβηνει καποιο λαμπακι πανω στον ρουτερ?στατιστικα γραμμης?και restart κανεις το pc η τον ρουτερ?μηπως αμα δεν κανεις restart Το pc απλα το ρουτερ ξαναμπαινει μονο του μετα απο λιγο μεχρι να κανει restart το pc και νομιζεις οτι με το restart εφτιαξε?wireless μπαινεις η με καλωδιο?
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 ποιο ρουτερ εχεις/?οταν σε πεταει σβηνει καποιο λαμπακι πανω στον ρουτερ?στατιστικα γραμμης?και restart κανεις το pc η τον ρουτερ?μηπως αμα δεν κανεις restart Το pc απλα το ρουτερ ξαναμπαινει μονο του μετα απο λιγο μεχρι να κανει restart το pc και νομιζεις οτι με το restart εφτιαξε?wireless μπαινεις η με καλωδιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.