Cool-processor Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 http://www.jimcarrey.com πόσο λετε να κοστίζει?
giorgos147 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Όσο και να κοστίζει, η σελίδα είναι εκνευρεστικά βαριά, αργή και όχι φιλική προς τον χρήστη σε κάποια σημεία.
acid18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 και μετά λένε ότι το flash πρέπει να καταργηθεί..κάτι τέτοιο δεν νομίζω να γίνεται με άλλη τεχνολογία. Τιμή δεν ξέρω αλλά φαίνεται πολύ ακριβή
karmen1983 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Όσο και να κοστίζει, η σελίδα είναι εκνευρεστικά βαριά, αργή και όχι φιλική προς τον χρήστη σε κάποια σημεία. Θα συμφωνήσω απόλυτα όμως!!! Βαρέθηκα να περιμένω
giorgos147 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 και μετά λένε ότι το flash πρέπει να καταργηθεί..κάτι τέτοιο δεν νομίζω να γίνεται με άλλη τεχνολογία.Τιμή δεν ξέρω αλλά φαίνεται πολύ ακριβή Μπορεί να μη γίνεται, αλλά είναι φιλικό προς εμάς; Εμένα τουλάχιστον ήθελε πολύ ώρα να ανοίξει.
acid18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ναι, κάπως αργό είναι αλλά είναι εντυπωσιακό..
isay Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά είναι λάθος οι κοστολογήσεις αυτού του είδους, οπότε μην ρωτάτε. Υπάρχουν δεκάδες παράμετροι που ορίζουν το τελικό κόστος.
Uberalles_gr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μου άρεσε πάρα πολύ.. Σίγουρα ήταν αργό.... Κόστος ;;;;;;; Αρκετά χιλιάδες ευρώ πιστεύω
thanocaster Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 και μετά λένε ότι το flash πρέπει να καταργηθεί..κάτι τέτοιο δεν νομίζω να γίνεται με άλλη τεχνολογία.Τιμή δεν ξέρω αλλά φαίνεται πολύ ακριβή Αυτά που είδα μπορούν να γίνουν και με javascript σε γενικές γραμμές. Το θέμα είναι ότι αυτή η σελίδα μπορεί να δείχνει εντυπωσιακή, αλλά έχει τρομερά θέματα χρηστικότητας. Τόσο όσον αφορά στην ταχύτητα, όσο και στο γεγονός ότι δεν καταλαβαίνεις τη χρήση της. Πχ πάτησα πάνω στο αυγό και περίμενα να συμβεί κάτι (να δω κάποιο περιεχόμενο). Παρόλαυτά, το αυγό απλώς αναπήδησε. Όσο για την τιμή της, αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, αλλά λόγω του βάρους του ονόματος του πελάτη, μπορεί να ξεπερνάει και το δεκαχίλιαρο.
Praetorianos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Πόσο καιρό χρειάζεται μια τέτοια σελίδα για να στηθεί από το μηδέν?
thanocaster Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Αυτό έχει να κάνει με τις ικανότητές και την εμπειρία σου, το πόσα άτομα δουλεύουν πάνω στο project, και το πόσο έχεις στο μυαλό πώς ακριβώς θέλεις να δουλεύει πριν καν ξεκινήσει. Οποιοδήποτε χρονικό διάστημα από μια εβδομάδα μέχρι και ένα χρόνο μπορεί -υπό προϋποθέσεις- να μου φανεί λογικό.
kostas0928 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ως προς το κόστος πιστεύω και γω πως θα κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Απο κει και πέρα η δουλειά στα γραφικά και στα video είναι πολύ καλή αλλα σα σελίδα τη θεωρώ απο κακή εως απαράδεκτη. -Πολύ αργό Loading και χωρίς μάλιστα να φορτώσει όλο το site ( πχ το biography φορτωνει ξεχωριστά και θέλει άλλο τόσο χρόνο ) -Δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο με flash. Τα περισσότερα effects είναι video που τα έχουν κάνει embed. Αυτό το γράφω περισσότερο σαν διαπίστωση παρά σαν αρνητικό. ( Αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί αρνητικό λόγω του ότι τα videos το βαραίνουν αρκετά. ) - Κακό user interface . Αυτό είναι το πιο σημαντικό πιστεύω. Ωρες ώρες δεν καταλάβαινα τι έκανα.... Ο αρχάριος χρηστης θα χαθεί σιγουρα εκει μέσα και δε θα ξέρει τι πάτησε ή τι πρέπει να πατήσει. ---------- Προσθήκη στις 13:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:12 ---------- Αυτά που είδα μπορούν να γίνουν και με javascript σε γενικές γραμμές. Βασικά έχουν κάνει embed στο flash βιντεάκια και παίζουν με την timeline στα effects. Πχ αν δεις το Player με τα χέρια που κουνιουντε, αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο video και κάνοντας rollover η rollout στο χέρι παίζει συγκεκριμένα frames ( Τα είπα λίγο .. οπως να 'ναι... δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός.... ) Μπορείς να το κάνεις αυτό με Javascript ? Να επιλέξεις δηλαδή ποιο κομμάτι του video θα παιχτεί ? Γενικά πάντως η πολύ δουλειά έχει πέσει στα γραφικά και στα video. Η δουλειά στο flash που τα "εννώνει" και φτιάχνει το τελικό site δε θεωρώ οτι είναι δύσκολη.
thanocaster Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Προσπαθώ να καταλάβω πιο animation λες, αλλά δεν μπορώ να το βρω.
kostas0928 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Προσπαθώ να καταλάβω πιο animation λες, αλλά δεν μπορώ να το βρω. Πάτα filmography-> show player Μπορεί να είναι και animated 3D object τώρα που το ξαναβλέπω (μόνο τα χέρια) πάντως η ουσία είναι οτι παίζουν με την timeline.
alexandr0s Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Καλά το loading time είναι FAIL. Τα γραφικά-animation (αυτά πρέπει να ήταν το πιο ακριβό κομμάτι του project) είναι γαμάτα αλλά τι να τα κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.