Προς το περιεχόμενο

Πόσο να κοστιζει αυτή η σελίδα?


Cool-processor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και μετά λένε ότι το flash πρέπει να καταργηθεί..κάτι τέτοιο δεν νομίζω να γίνεται με άλλη τεχνολογία.

Τιμή δεν ξέρω αλλά φαίνεται πολύ ακριβή

Δημοσ.
Όσο και να κοστίζει, η σελίδα είναι εκνευρεστικά βαριά, αργή και όχι φιλική προς τον χρήστη σε κάποια σημεία.

 

Θα συμφωνήσω απόλυτα όμως!!! Βαρέθηκα να περιμένω :mad:

Δημοσ.
και μετά λένε ότι το flash πρέπει να καταργηθεί..κάτι τέτοιο δεν νομίζω να γίνεται με άλλη τεχνολογία.

Τιμή δεν ξέρω αλλά φαίνεται πολύ ακριβή

 

Μπορεί να μη γίνεται, αλλά είναι φιλικό προς εμάς; Εμένα τουλάχιστον ήθελε πολύ ώρα να ανοίξει.

Δημοσ.

Παιδιά είναι λάθος οι κοστολογήσεις αυτού του είδους, οπότε μην ρωτάτε. Υπάρχουν δεκάδες παράμετροι που ορίζουν το τελικό κόστος.

Δημοσ.
και μετά λένε ότι το flash πρέπει να καταργηθεί..κάτι τέτοιο δεν νομίζω να γίνεται με άλλη τεχνολογία.

Τιμή δεν ξέρω αλλά φαίνεται πολύ ακριβή

 

Αυτά που είδα μπορούν να γίνουν και με javascript σε γενικές γραμμές.

 

Το θέμα είναι ότι αυτή η σελίδα μπορεί να δείχνει εντυπωσιακή, αλλά έχει τρομερά θέματα χρηστικότητας. Τόσο όσον αφορά στην ταχύτητα, όσο και στο γεγονός ότι δεν καταλαβαίνεις τη χρήση της. Πχ πάτησα πάνω στο αυγό και περίμενα να συμβεί κάτι (να δω κάποιο περιεχόμενο). Παρόλαυτά, το αυγό απλώς αναπήδησε. :confused:

 

Όσο για την τιμή της, αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, αλλά λόγω του βάρους του ονόματος του πελάτη, μπορεί να ξεπερνάει και το δεκαχίλιαρο.

Δημοσ.

Αυτό έχει να κάνει με τις ικανότητές και την εμπειρία σου, το πόσα άτομα δουλεύουν πάνω στο project, και το πόσο έχεις στο μυαλό πώς ακριβώς θέλεις να δουλεύει πριν καν ξεκινήσει. Οποιοδήποτε χρονικό διάστημα από μια εβδομάδα μέχρι και ένα χρόνο μπορεί -υπό προϋποθέσεις- να μου φανεί λογικό.

Δημοσ.

Ως προς το κόστος πιστεύω και γω πως θα κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

 

Απο κει και πέρα η δουλειά στα γραφικά και στα video είναι πολύ καλή αλλα σα σελίδα τη θεωρώ απο κακή εως απαράδεκτη.

 

-Πολύ αργό Loading και χωρίς μάλιστα να φορτώσει όλο το site ( πχ το biography φορτωνει ξεχωριστά και θέλει άλλο τόσο χρόνο )

 

-Δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο με flash. Τα περισσότερα effects είναι video που τα έχουν κάνει embed. Αυτό το γράφω περισσότερο σαν διαπίστωση παρά σαν αρνητικό. ( Αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί αρνητικό λόγω του ότι τα videos το βαραίνουν αρκετά. )

 

- Κακό user interface . Αυτό είναι το πιο σημαντικό πιστεύω. Ωρες ώρες δεν καταλάβαινα τι έκανα.... Ο αρχάριος χρηστης θα χαθεί σιγουρα εκει μέσα και δε θα ξέρει τι πάτησε ή τι πρέπει να πατήσει.

 

---------- Προσθήκη στις 13:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:12 ----------

 

Αυτά που είδα μπορούν να γίνουν και με javascript σε γενικές γραμμές.

 

Βασικά έχουν κάνει embed στο flash βιντεάκια και παίζουν με την timeline στα effects.

Πχ αν δεις το Player με τα χέρια που κουνιουντε, αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο video και κάνοντας rollover η rollout στο χέρι παίζει συγκεκριμένα frames ( Τα είπα λίγο .. οπως να 'ναι... δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός.... )

Μπορείς να το κάνεις αυτό με Javascript ? Να επιλέξεις δηλαδή ποιο κομμάτι του video θα παιχτεί ?

 

Γενικά πάντως η πολύ δουλειά έχει πέσει στα γραφικά και στα video. Η δουλειά στο flash που τα "εννώνει" και φτιάχνει το τελικό site δε θεωρώ οτι είναι δύσκολη.

Δημοσ.
Προσπαθώ να καταλάβω πιο animation λες, αλλά δεν μπορώ να το βρω.

 

Πάτα filmography-> show player

 

Μπορεί να είναι και animated 3D object τώρα που το ξαναβλέπω (μόνο τα χέρια) πάντως η ουσία είναι οτι παίζουν με την timeline.

Δημοσ.

Καλά το loading time είναι FAIL. Τα γραφικά-animation (αυτά πρέπει να ήταν το πιο ακριβό κομμάτι του project) είναι γαμάτα αλλά τι να τα κάνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...