Προς το περιεχόμενο

Drivers για quadro σε 6800gt.

panoskir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να κανω install τον driver 186.18 για nvidia quadro σε 6800gt?Οταν παω να κανω Install μου βγαζει μηνυμα οτι δεν εχω quadro στο pc μου μπορω να το παρακαμψω αυτο καπως και να τους εγκαταστησω?

Δημοσ.

δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις αυτή τη δουλειά αλλά ας πούμε πως το κάνεις απλά από περιέργεια

η παλιά μέθοδος ήταν μέσω του προγράμματος riva tuner που το έβαζες να κάνει emulate την κάρτα στόχο και περνούσαν οι drivers αν θυμάμαι καλά

αλλά αυτό ήταν σε άλλα λειτουργικά κι επίσης με άλλους driver

οπότε δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται ακόμη αυτό σε vista ή 7 γιατί δεν έχω ασχοληθεί αλλά εφόσον το πρόγραμμα αυτό υπάρχει ακόμη πιθανόν να γίνεται και δεν χάνεις τπτ να δοκιμάσεις

για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά πας και κάνεις search στο internet για softmod guides, riva tuner κτλ

για τη σειρά 6 μπορεί να γίνεται και hard mode με μικρή παρέμβαση στην πλακέτα, δεν θυμάμαι καλά

από εκεί και πέρα μόνο εγκυκλοπαιδική αξία έχει αφού και το softmod είναι ψιλομύθος αλλά ακόμη και να μην ήταν, η κάρτα στόχος στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ παλιά, το γράφω για να μην κυνηγάς φαντάσματα

Δημοσ.
δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις αυτή τη δουλειά αλλά ας πούμε πως το κάνεις απλά από περιέργεια

η παλιά μέθοδος ήταν μέσω του προγράμματος riva tuner που το έβαζες να κάνει emulate την κάρτα στόχο και περνούσαν οι drivers αν θυμάμαι καλά

αλλά αυτό ήταν σε άλλα λειτουργικά κι επίσης με άλλους driver

οπότε δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται ακόμη αυτό σε vista ή 7 γιατί δεν έχω ασχοληθεί αλλά εφόσον το πρόγραμμα αυτό υπάρχει ακόμη πιθανόν να γίνεται και δεν χάνεις τπτ να δοκιμάσεις

για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά πας και κάνεις search στο internet για softmod guides, riva tuner κτλ

για τη σειρά 6 μπορεί να γίνεται και hard mode με μικρή παρέμβαση στην πλακέτα, δεν θυμάμαι καλά

από εκεί και πέρα μόνο εγκυκλοπαιδική αξία έχει αφού και το softmod είναι ψιλομύθος αλλά ακόμη και να μην ήταν, η κάρτα στόχος στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ παλιά, το γράφω για να μην κυνηγάς φαντάσματα

Εχω φτιαξει οτι θελω με το rivatuner και απλα θελω ενα τροπο να κανω install τους 186.18 σε windows XP.

Δημοσ.

δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα αλλά αυτό που ρωτάς δεν υποτίθεται πως κάνεις με το riva tuner; άρα πως έχεις φτιάξει ότι θέλεις;

αυτό που θες να κάνεις είναι η προσομοίωση της κάρτας με quadro ώστε να την αναγνωρίσει στο επόμενο boot σαν quadro, ώστε να μπορείς να περάσεις τους drivers χωρίς να βγει κάποιο μήνυμα που να σε αποτρέπει, σωστά;

νομίζα πως με το riva tuner κάνεις ακριβώς αυτό, λάθος κάνω;

Δημοσ.

Εχεις δικιο αυτο εχω κανει και εχω βαλει καποιους παλιους quadro drivers και τους εχει παρει απλα θελω οποσδηποτε τους 186.18 να κανω install αλλα δεν τους δεχεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...