Προς το περιεχόμενο

'Back to the Mac' event στις 20 Οκτωβρίου

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χωρητικότητα σκληρού δεν είπε όμως και δεν μαρέσει...

Πώς δεν είπε.Solid state έχουν εννοείται όλα.

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ερώτηση άσχετου... από ipod touch και πλέον mac σε ipod touch και πλέον mac πως κάνεις κλήση; στο iphone βάζει τον αριθμό του άλλου σαν κλήση... με email;

Δημοσ.
Καλά είναι δυνατόν... Core 2 Duo το 2011, μας δουλεύει η Apple έτσι; Καλύτερα να έβαζε Α4...

Νομίζω ότι έχουμε 2010... Νομίζω εεε;;;; Κάτσε να το τσεκάρω πάλι!!!!! ;)

Μπορούσε να βάλει Atom αλλά δεν το έκανε βρε γαμώτο!!!!!!!!!

11.6 με 999... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΟΣ...

Μόνο το 11,6 είδες; Την αρχιτεκτονική ή την τεχνολογία που έχει δεν την είδες;

Χωρητικότητα σκληρού δεν είπε όμως και δεν μαρέσει...

Από 64 μέχρι 256 GB.....

Τα σπάει το μηχάνημα!!!! Κομψοτέχνημα!!!!!

Δημοσ.

Ρε τι κομψοτέχνημα , κόσμημα είναι.

Α ρε και να ήμουν πλούσιος ... στο λαιμό θα το φόραγα το 11,6inch (σαν αυτά που φοράνε οι ράπερ) , φοβερό.

Στο Event , εκεί που λέει "we tryied hard to be competitive" και πετάει το 999$ , μου ήρθε μια αναγούλα.

Δημοσ.
Νομίζω ότι έχουμε 2010... Νομίζω εεε;;;; Κάτσε να το τσεκάρω πάλι!!!!! ;)

Μπορούσε να βάλει Atom αλλά δεν το έκανε βρε γαμώτο!!!!!!!!!

Μόνο το 11,6 είδες; Την αρχιτεκτονική ή την τεχνολογία που έχει δεν την είδες;

Από 64 μέχρι 256 GB.....

Τα σπάει το μηχάνημα!!!! Κομψοτέχνημα!!!!!

Παρεξήγησες το ύφος μου... λογικό γιατί βλέπεις κείμενο...

Έχω το ύφος ποσο γαμάτο είναι αλλά ελεος, πολύ ακριβό...

Πάντως 999€ με core 2 duo και 11.6 ιντσες, μόνο σε μένα φαίνεται πιο τσουχτερό από όσο έπρεπε να είναι, ακόμα και αν λάβουμε υπόψη το apple factor;

Δεν λέω οτι δεν είναι δημιούργημα απίστευτης τεχνολογίας, απλά πιστεύω οτι θα χωρούσε ένας i5 εκει μέσα, με την ίδια τιμή...

---------- Προσθήκη στις 21:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:47 ----------

Ρστο λαιμό θα το φόραγα το 11,6inch (σαν αυτά που φοράνε οι ράπερ) , φοβερό.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :cry::cry::lol::lol:

Δημοσ.
Ερώτηση άσχετου... από ipod touch και πλέον mac σε ipod touch και πλέον mac πως κάνεις κλήση; στο iphone βάζει τον αριθμό του άλλου σαν κλήση... με email;

Σε iphone 4 με τον αριθμό τηλεφώνου, σε mac και ipod touch, σωστά το λες, με το email.

Δημοσ.
Παρεξήγησες το ύφος μου... λογικό γιατί βλέπεις κείμενο...

Έχω το ύφος ποσο γαμάτο είναι αλλά ελεος, πολύ ακριβό...

Πάντως 999€ με core 2 duo και 11.6 ιντσες, μόνο σε μένα φαίνεται πιο τσουχτερό από όσο έπρεπε να είναι, ακόμα και αν λάβουμε υπόψη το apple factor;

Δεν λέω οτι δεν είναι δημιούργημα απίστευτης τεχνολογίας, απλά πιστεύω οτι θα χωρούσε ένας i5 εκει μέσα, με την ίδια τιμή...

Τότε σου ζητάω συγνώμη... αλλά έχω μπουχτίσει να μπαίνει ο καθένας εδώ μέσα (όχι εσύ) και να ψάχνει την κάθε λεπτομέρεια για να κάνει κακοπροαίρετη κριτική!

Το MacBook Air δεν φτιάχτηκε για να έχει την μέγιστη επεξεργαστική ισχύ ούτε για να συναγωνιστεί μηχανήματα desktop replacement! Είναι μηχάνημα on the go, μικρό, λεπτό, ελαφρύ, με μεγάλη αυτονομία, και ταυτόχρονα σου προσφέρει άριστη ποιότητα, ικανοποιητικές επιδόσεις και ικανοποιητική επιφάνεια εργασίας. Δεν είναι φτιαγμένο για να κάθεται σε ένα γραφείο, είναι φτιαγμένο για να το έχεις μαζί σου όλη την διάρκεια της ημέρας εργασίας!

Για τον i5 που λες πρέπει να σκεφτείς την κατανάλωση που έχει και την θερμότητα που παράγει.... Ίσως να μην ταιριάζει στην αρχιτεκτονική της μητρικής (ουπς logicboard :-) ) που είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για αυτό το μηχάνημα. Ίσως πολλά... Για να μην τον βάλουν θα έχουν το λόγο τους...

Δημοσ.
Για να μην τον βάλουν θα έχουν το λόγο τους...

Λιγότερα καίει από τον Core 2... η τα ίδια..., η τουλάχιστον ας έβαζε έναν i3...

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_i5_microprocessors#Mobile_processors

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_2_microprocessors#Notebook_.28mobile.29_processors

Ο λόγος είναι για να πουλήσουν και την καινούρια σειρα... Ας τον στρίμωχνε έτσι για το γαμώτο, για να μην λες οτι πληρώνεις 1+k $ για core 2 duo το 2011...

Πάντως αυτό με την ασταμάτητη γκρίνια και εμένα μου την σπάει, αλλά δεν έχει κανένα νόημα να ασχολείσαι... Και στο insomnia αποδεκτά είναι τα πράγματα, σε άλλα forum είναι ο κανόνας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...