Προς το περιεχόμενο

'Back to the Mac' event στις 20 Οκτωβρίου

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ο finder ρε παιδια πρεπει να αναβαθμιστει και να αλλαξει καπως interface.

Ουτε τα βασικα δεν μπορεις να κανεις ευκολα και γρηγορα. (πχ πλοηγηση σε φακελους με πολλους υποφακελους κλπ)

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλλον δεν χρησιμοποιείς το σωστό view. Αν πατήσεις το κουμπί που είναι σαν παράθυρο φυλακής :lol: θα έχεις view στο tree του κάθε folder... Επίσης ακόμα και στο απλό list με δεξί κλικ στον τίτλο του folder βλέπεις το πλήρες path, αλλά μόνο προς τα πάνω, οπότε μπορείς να επιστρέψεις σε όποιο parental folder θες. Τώρα αν εννοείς κάτι άλλο πες μας...

Δημοσ.

To πιο βασικό είναι να έχει native ntfs write. Δεν είναι κακό να είμαστε συμβατοί με τους 9 από τους 10 ανθρώπους που έχουν υπολογιστή.

Δημοσ.
To πιο βασικό είναι να έχει native ntfs write. Δεν είναι κακό να είμαστε συμβατοί με τους 9 από τους 10 ανθρώπους που έχουν υπολογιστή.

Για να κάνεις τι;;; Να γράφεις σε υπολογιστές άλλων; Αυτό δεν έχει σχέση με τη συμβατότητα... However, με macfuse και ntfs for mac os x εγώ μια χαρά γράφω σε ntfs. Τώρα αν θες να χρησιμοποιείς το mac ακόμα και για να φτιάχνεις τους σκληρούς των pc, αυτό ναι, θα ήταν πολύ χρήσιμο.

Δημοσ.
Για να κάνεις τι;;; Να γράφεις σε υπολογιστές άλλων; Αυτό δεν έχει σχέση με τη συμβατότητα...

Φυσικά και ναι...δεν ζούμε σε έναν mac world (ούτε καν σε mac χώρα..χεσμένους μας έχει η apple). Το βρίσκω επιβεβλημένο να προσαρμοστούμε εμείς με το Windows file system αν θέλουμε να βελτιωθεί η καθημερινότητα μας. Αλλιώς μπορούμε να παραμείνουμε εξωγήινοι ή νεφελίν.:-)

However, με macfuse και ntfs for mac os x εγώ μια χαρά γράφω σε ntfs. Τώρα αν θες να χρησιμοποιείς το mac ακόμα και για να φτιάχνεις τους σκληρούς των pc, αυτό ναι, θα ήταν πολύ χρήσιμο.

Μια χαρά δεν το λές...είναι ημίμετρο κατά την γνώμη μου και δημιουργεί δεκάδες προβλήματα. Τα ίδια ισχύουν και για το paragon ntfs.

Δημοσ.

Πάντως, αν ανακοινωθεί 10.7 δε νομίζω ότι θα το δούμε πριν το καλοκαίρι του 2011 στα mac μας.

Επίσης, ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και ποιοι παλιοί mac θα υποστηρίζονται. Κάνω μια πρόβλεψη ότι θα υποστηρίζονται όλοι οι 64-bit intel διότι το νέο os θα είναι 64-bit only.

Με άλλα λόγια όλοι οι Mac με intel πριν των αρχικών 32 bit core duo έως και το 2006.

Δημοσ.
Φυσικά και ναι...δεν ζούμε σε έναν mac world (ούτε καν σε mac χώρα..χεσμένους μας έχει η apple). Το βρίσκω επιβεβλημένο να προσαρμοστούμε εμείς με το Windows file system αν θέλουμε να βελτιωθεί η καθημερινότητα μας. Αλλιώς μπορούμε να παραμείνουμε εξωγήινοι ή νεφελίν.:-)

Μια χαρά δεν το λές...είναι ημίμετρο κατά την γνώμη μου και δημιουργεί δεκάδες προβλήματα. Τα ίδια ισχύουν και για το paragon ntfs.

Χμμ νομίζω έχεις κάποιο λάθος. Το να γράφεις σε υπολογιστές άλλων δε βελτιώνει τη δική σου καθημερινότητα. Εσύ έχεις το mac και εφόσον θες να συνεργάζεσαι πλήρως με windows, πολύ απλά περνάς και windows σε virtual machine ή σε bootcamp και είσαι μια χαρά... Επίσης αν δε σου αρέσει αυτό βάλε linux το οποίο υποστηρίζει ntfs (αν δεν κάνω λάθος κάνει μέχρι και επιδιόρθωση σφαλμάτων στο ntfs - ας με διορθώσει κάποιος ποιο σχετικός αν κάνω λάθος).

Αντιθέτως τα windows ως το ποιο δημοφιλές λειτουργικό θα έπρεπε να υιοθετήσει πιο σύγχρονα file systems όπως αυτό που χρησιμοποιεί το open solaris. Ακόμα και το HFS αν και καλύτερο του NTFS δεν παύει να είναι χειρότερο από τα αντίστοιχα file systems των linux, open solaris, free bsd κλπ. Αυτό θα βελτίωνε πραγματικά την καθημερινότητα όλων και θα ανάγκαζε και την Apple ίσως να αντιμετωπίζει κάποια θέματα πιο σοβαρά..., διότι και η Apple πρέπει να αναβαθμίσει το filesystem της. Αλλά σιγά μην κάνει κάτι τέτοιο η microsoft και η Apple όσο τη βλέπει πίσω της... Τι να πει κανείς...

Όσο για τους εξωγήινους... χαχαχα!!! Είναι γνωστό ότι η microsoft χρειάζεται έναν εξωγήινο μπας και κάνει κάνα άλμα μπροστά από μόνη της...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...