kebinB Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 σιγουρακι το λειτουργικο και κάποια σουιτα iLife νομίζω καιρος ειναι!!!
haHa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Font size 4 da win! Πραγματι μια ρυθμιση για τα dpi θα ηταν χρησιμη, ειδικα για αυτους με macbook pro 17" ή imac 27" . Ειναι σημαντικη ελλειψη του mac os x και μακαρι να την προσθεσουν!
georgeadams Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Οι φήμες λένε, εκτός από preview του Mac OS X 10.7, και για την παρουσίαση νέου, μικρότερου MacBook Air.
Praetorianos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μπορεί κάποιος να εξηγήσει στα γρήγορα τι είναι αυτό το event? Ανακοινώνει η Apple τα καινούρια της προϊόντα? Κοιτάζω το topic του thread και μετά αυτόν που το άνοιξε. Το ξανακοιτάζω. Λάθος θα κάνω, δεν μπορεί, ξανακοιτάζω. Δεν μπορεί. "Και με πιάνουν τα κλάματα"
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μην το ψάχνεις. Όλο "μπου" και "μπου" είναι, και όλο εδώ μέσα τριγυρνάει.
firewalker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δεν έχει trim και ntfs support (για ανάγνωση έχει υποθέτω) το τρέχον MacOS;
Haldol Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Όχι. Κι αυτό διότι κυκλοφόρησε αρκετά πριν γίνουν standard οι SSD, πόσο μάλλον πριν μάθουμε και το TRIM.
elven Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 δεν νομίζω ότι θα ταν και μεγάλος κόπος ένα trim update,αν το βάλει στο 10.7 θα ναι ένας λόγος παραπάνω για αναβάθμιση,ίσως για αυτό το κρατάει για κει
alexzzz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Κοιτάζω το topic του thread και μετά αυτόν που το άνοιξε.Το ξανακοιτάζω. Λάθος θα κάνω, δεν μπορεί, ξανακοιτάζω. Δεν μπορεί. "Και με πιάνουν τα κλάματα" Έχω ανοίξει και άλλα εντυπωσιακά τόπικ σε αυτό το section... μια μέρα θα βάλω το best of μου Μην το ψάχνεις. Όλο "μπου" και "μπου" είναι, και όλο εδώ μέσα τριγυρνάει. ακόμα εντυπωσιακότερο από το ότι άνοιξα το τόπικ δε είναι ότι δεν είμαι άλλο ( ; ) στην ignore list σου...
ixthy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Lolzzzz! Λοιπόν boyzzz!!! 1. Καλό να βάλουν κάτι καλύτερο από trim για... trim, αλλά δεν καίγομαι για αυτό ιδιαίτερα. Θεωρώ μάλιστα ότι θα αργίσω πάρα πολύ μέχρι να βάλω SSD, αλλά ακόμα και αν βάλω, δε νομίζω ότι μια software λύση μπορεί να καλύψει τις κατασκευαστικές αδυναμίες των SSDs. Από κει και μετά η προσθήκη του trim δεν είναι και κάποια δραματική αλλαγή για ένα τέτοιο λειτουργικό. Οι επόμενες βελτιώσεις που αναφέρω όμως, είναι όντως σημαντικές! 2. Αυτό που περιμένω εναγωνίως είναι καλύτερη υλοποίηση λύσεων για games και HD videos, σε τομείς δηλαδή που το mac os υπολείπεται των windows, διότι δεν εκμεταλλεύεται σωστά τις gpus. Ακόμα καλύτερα θα ονειρευόμουν το νέο mac os να κάνει κάτι ακόμα καλύτερο σε αυτούς τους τομείς σε σχέση με τα windows, αλλά δυστυχώς στα όνειρα θα μείνω. Επίσης καλή θα ήταν και η προσθήκη ενός gaming center όπως στο iOS. 3. Προσθήκη cut και ένα ακόμα καλύτερο user interface. 4. Ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα στην εκτέλεση των εφαρμογών με καλύτερη υλοποίηση του central dispatch. 5. Ποιο εξελιγμένο filesystem... Αν σκεφτώ και άλλα θα σας πω... (ήδη σκέφτηκα, αλλά τα έβαλα εδώ πάλι... )
Cue Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 3. Προσθήκη cut o_O you read it here first. Προσωπικά πιστεύω είναι καιρός να αναβαθμιστεί το Address Book που είναι του ελέους
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 ακόμα εντυπωσιακότερο από το ότι άνοιξα το τόπικ δε είναι ότι δεν είμαι άλλο ( ; ) στην ignore list σου... You talk wayyyy too much, οπότε είναι δύσκολο να παρακολουθήσω τις συζητήσεις χωρίς τα ποστ σου και καμιά φορά λες και κανένα καλό αστείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.