Προς το περιεχόμενο

'Back to the Mac' event στις 20 Οκτωβρίου

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Font size 4 da win!

Πραγματι μια ρυθμιση για τα dpi θα ηταν χρησιμη, ειδικα για αυτους με macbook pro 17" ή imac 27" .

Ειναι σημαντικη ελλειψη του mac os x και μακαρι να την προσθεσουν!

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει στα γρήγορα τι είναι αυτό το event? Ανακοινώνει η Apple τα καινούρια της προϊόντα?

Κοιτάζω το topic του thread και μετά αυτόν που το άνοιξε.

Το ξανακοιτάζω.

Λάθος θα κάνω, δεν μπορεί, ξανακοιτάζω.

Δεν μπορεί. "Και με πιάνουν τα κλάματα"

Δημοσ.

Μην το ψάχνεις. Όλο "μπου" και "μπου" είναι, και όλο εδώ μέσα τριγυρνάει.

Δημοσ.

Όχι. Κι αυτό διότι κυκλοφόρησε αρκετά πριν γίνουν standard οι SSD, πόσο μάλλον πριν μάθουμε και το TRIM.

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι θα ταν και μεγάλος κόπος ένα trim update,αν το βάλει στο 10.7 θα ναι ένας λόγος παραπάνω για αναβάθμιση,ίσως για αυτό το κρατάει για κει

Δημοσ.
Κοιτάζω το topic του thread και μετά αυτόν που το άνοιξε.

Το ξανακοιτάζω.

Λάθος θα κάνω, δεν μπορεί, ξανακοιτάζω.

Δεν μπορεί. "Και με πιάνουν τα κλάματα"

Έχω ανοίξει και άλλα εντυπωσιακά τόπικ σε αυτό το section... μια μέρα θα βάλω το best of μου

Μην το ψάχνεις. Όλο "μπου" και "μπου" είναι, και όλο εδώ μέσα τριγυρνάει.

Haters_Gonna_Hate_03.jpg

ακόμα εντυπωσιακότερο από το ότι άνοιξα το τόπικ δε είναι ότι δεν είμαι άλλο ( ; ) στην ignore list σου...

Δημοσ.

Lolzzzz!

Λοιπόν boyzzz!!!

1. Καλό να βάλουν κάτι καλύτερο από trim για... trim, αλλά δεν καίγομαι για αυτό ιδιαίτερα. Θεωρώ μάλιστα ότι θα αργίσω πάρα πολύ μέχρι να βάλω SSD, αλλά ακόμα και αν βάλω, δε νομίζω ότι μια software λύση μπορεί να καλύψει τις κατασκευαστικές αδυναμίες των SSDs. Από κει και μετά η προσθήκη του trim δεν είναι και κάποια δραματική αλλαγή για ένα τέτοιο λειτουργικό. Οι επόμενες βελτιώσεις που αναφέρω όμως, είναι όντως σημαντικές!

2. Αυτό που περιμένω εναγωνίως είναι καλύτερη υλοποίηση λύσεων για games και HD videos, σε τομείς δηλαδή που το mac os υπολείπεται των windows, διότι δεν εκμεταλλεύεται σωστά τις gpus. Ακόμα καλύτερα θα ονειρευόμουν το νέο mac os να κάνει κάτι ακόμα καλύτερο σε αυτούς τους τομείς σε σχέση με τα windows, αλλά δυστυχώς στα όνειρα θα μείνω. Επίσης καλή θα ήταν και η προσθήκη ενός gaming center όπως στο iOS.

3. Προσθήκη cut και ένα ακόμα καλύτερο user interface.

4. Ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα στην εκτέλεση των εφαρμογών με καλύτερη υλοποίηση του central dispatch.

5. Ποιο εξελιγμένο filesystem...

Αν σκεφτώ και άλλα θα σας πω... (ήδη σκέφτηκα, αλλά τα έβαλα εδώ πάλι... :) )

Δημοσ.
3. Προσθήκη cut

o_O you read it here first.

Προσωπικά πιστεύω είναι καιρός να αναβαθμιστεί το Address Book που είναι του ελέους :P

Δημοσ.

ακόμα εντυπωσιακότερο από το ότι άνοιξα το τόπικ δε είναι ότι δεν είμαι άλλο ( ; ) στην ignore list σου...

You talk wayyyy too much, οπότε είναι δύσκολο να παρακολουθήσω τις συζητήσεις χωρίς τα ποστ σου και καμιά φορά λες και κανένα καλό αστείο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...