Προς το περιεχόμενο

'Back to the Mac' event στις 20 Οκτωβρίου

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν νομίζω κάπιο update στα mac hardware, νομίζω είναι ξεκάθαρο για το MAC OS 10.7

καλά το Trim support είναι στανταράκι...αλλα δεν θελω να περιμενω τόσο γα*ω των SSD μου μεσα.

Δημοσ.

Εμένα ένα με ενδιαφέρει: καινούργιο iLife. Εκεί θα χαρώ περισσότερο.

Όχι ότι θα μου έπεφτε άσχημα ένα 10.7, αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι preview και η κυκλοφορία αργεί ακόμα, οπότε οι ελπίδες μου στρέφονται στο iLife. GOGOGO!

Δημοσ.

τη σιγουριά του 10.7 και όχι 11.0 πως την έχετε;

Ή μήπως πρέπει να το τερματίσει για ν αλλάξει;

ilife αδιάφορο για μένα,νέο OS στον λαό

Δημοσ.
τη σιγουριά του 10.7 και όχι 11.0 πως την έχετε;

Διότι το MacOS X είναι πιο sexy. Δε πρόκειται να βγάλει εύκολα το Λατινικό 10 από το όνομα. Στο MacOS X 10.57 θα φτάσουμε. Το "X" δεν θα φύγει. :P

Δημοσ.

Το lion σαν βασιλιάς των αιλουροειδών μήπως είναι και το τελευταίο της γενιάς 10.Χ και μήπως είναι η αρχή ενός πιο διαδραστικού (με multitouch) περιβάλλοντος. (βλέπω το επόμενο λειτουργικό να είναι το OSXi με στοιχεία απο το ios...

Δημοσ.

ενα ειναι το σιγουρο οτι ο steve θα μας τρελανει και παλι ολους

εγω τι θελω ?

νεο lion λειτουργικο , με απιθανα πραγματα μεσα (facetime , ilife 11, iwork 11 ,υποστηριξη trim & ntfs αμεσα klp)

νεο hardware δεν νομιζω , 2 φορες αναβαθμισε φετος ηδη , τωρα παμε για γερη ανανεωση λειτουργικου

ε να μην εχουν να κλεψουν κατι στα win8 ?

Δημοσ.
ενα ειναι το σιγουρο οτι ο steve θα μας τρελανει και παλι ολους

εγω τι θελω ?

νεο lion λειτουργικο , με απιθανα πραγματα μεσα (facetime , ilife 11, iwork 11 ,υποστηριξη trim & ntfs αμεσα klp)

νεο hardware δεν νομιζω , 2 φορες αναβαθμισε φετος ηδη , τωρα παμε για γερη ανανεωση λειτουργικου

ε να μην εχουν να κλεψουν κατι στα win8 ?

+1111111111111111

Δημοσ.

Font size 4 da win!

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...