Προς το περιεχόμενο

αξιζει να την βαλω για physx μονο?

bi171184

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πουλα την και παρε μια nextgen καρτα,aka 6950.

δεν αξιζουν τα crossfire/sli συστηματα για πολλους χιλιοειπωμενους λογους εδω μεσα.

χμ....προτεινεις λοιπον να πουλησω μια καρτα την οποια δεν εχω ουτε ενα χρονο,με την οποια εχω μεινει ιδιαιτερα ικανοποιημενος(συμφωνα με τις απαιτησεις μου) και η οποια θεωρειται μεχρι αυτην την στιγμη απο πολλους ως η πιο καλη καρτα που κυκλοφορει στην αγορα σε σχεση παντα με την αναλογια τιμης-επιδοσεων-καταναλωσης..τι παραπανω θα εχει η εν λογω next gen καρτα που ερχεται δηλαδη??κ αφου θα πεσουν λογικα οι τιμες της σειρας 5χχχ με την αφιξη της σειρας 6χχχ,γιατι να μην παρω αλλη μια 5850??οκ,crossfire και sli καλο να τα αποφευγουμε αν μπορουμε να παμε σε μονη καρτα,αλλα το συγκεκριμενο crossfire απ'οτι εχω διαβασει σε reviews αποδιδει αρκετα καλα χωρις ιδιαιτερα προβληματα...:-)

Δημοσ.

Αν είναι εύκολο ας γράψει κάποιος τι hack χρειάζεται για να παίζει Ati-Nvidia στο ίδιο σύστημα με την nvidia να αναλαμβάνει μόνο τα Physx. Στό σύστημα μου έχω μια 4870x2 και πρόσφατα εγκατέστησα μια 8600gt η οποία δουλευει σαν κύρια στο Mac OS που έχω στημμένο σε δευτερο δίσκο. Στα windws 7 η 8600 αναγνωρίζεται κανονικά, πέρασα nvidia drivers αλλά δεν νομίζω πως αναλαμβάνει physx επεξεργασία.

Δημοσ.
Αν είναι εύκολο ας γράψει κάποιος τι hack χρειάζεται για να παίζει Ati-Nvidia στο ίδιο σύστημα με την nvidia να αναλαμβάνει μόνο τα Physx. Στό σύστημα μου έχω μια 4870x2 και πρόσφατα εγκατέστησα μια 8600gt η οποία δουλευει σαν κύρια στο Mac OS που έχω στημμένο σε δευτερο δίσκο. Στα windws 7 η 8600 αναγνωρίζεται κανονικά, πέρασα nvidia drivers αλλά δεν νομίζω πως αναλαμβάνει physx επεξεργασία.

εδω εισαι:

http://www.ngohq.com/graphic-cards/17706-hybrid-physx-mod-v1-03-v1-04ff.html

Δημοσ.
χμ....απ'οτι ειδα σε μερικα reviews,ολες οι υλοποιησεις της 9800gt καταναλωνουν περιπου 160watts σε idle κατασταση και 260 σε load!οχι και λιγα αν αναλογιστεις οτι το pc μου λειτουργει σχεδον 24/7 και ουσιαστικα το χρησιμοποιω για games μια ωρα περιπου την ημερα...μαλλον δεν αξιζει τον κοπο...ασε που δεν ξερω αν φτανω ετσι το psu μου σε οριακο σημειο λειτουργιας! :-)

Όλο το σύστημα μπορεί να κατανάλωνε τόσα, μόνες τους αποκλείεται.

Με δυσκολία ξεπερνούν τα 100W σε full load.

Δημοσ.
χμ....απ'οτι ειδα σε μερικα reviews,ολες οι υλοποιησεις της 9800gt καταναλωνουν περιπου 160watts σε idle κατασταση και 260 σε load!οχι και λιγα αν αναλογιστεις οτι το pc μου λειτουργει σχεδον 24/7 και ουσιαστικα το χρησιμοποιω για games μια ωρα περιπου την ημερα...μαλλον δεν αξιζει τον κοπο...ασε που δεν ξερω αν φτανω ετσι το psu μου σε οριακο σημειο λειτουργιας! :-)

E oχι και 260W, που το ειδες? 105 max ξερω εγω.

(150 χαλαει η 5850)

Γιατι δεν εχεις ενα χωριστο κατεβαστηρι για 24/7 ?

Δημοσ.
E oχι και 260W, που το ειδες? 105 max ξερω εγω.

(150 χαλαει η 5850)

Γιατι δεν εχεις ενα χωριστο κατεβαστηρι για 24/7 ?

Μηπως μπερδευσαι με την θερμοκρασια?H 5850 δεν χαλαει με 150w.

Δημοσ.
Και ποσα νομιζεις οτι χαλαει, ωρε? μηπως ειναι και green? :eek:

Η 9800gt (περιπου) απο 160 κατι watt εως 250 watt κατι μπορει και παραπανω(την εχει ενας φιλος μου)

Η 5850 (περιπου) απο 160 κατι και αυτη εως κατι λιγοτερο 300 στο Furmark.

Δημοσ.
Όχι ρε παιδιά, μη λέμε ό,τι θέλουμε...

Εκτός κι αν εννοούμε την κατανάλωση ολόκληρου του συστήματος.

Μαλλον εχεις δικιο γιατι υπερεβαλλα..sorry..

Μπερδευτηκα με την συνολικη καταναλωση..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...