Προς το περιεχόμενο

popup διαφημισεις

Leuteriz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα θεμα με κατι popups που εχουν εμφανιστει τον τελευταιο καιρο. μπαινω σε διαφορες σελιδες και μαζι με αυτες ανοιγουν και αλλα tabs με διαφημησεις, συγκεκριμενα

και πολλες αλλες. επισης μερικες φορες ανοιγει μια σελιδα οπου και καλα κανει scan τον υπολογιστη και μολις τελειωνει μου ζηταει αν θελω να κατεβασω ενα antivirus και καλα. εχω κανει scan με το antivirus (avira) αλλα και με το avast via restart ομως δεν λυθηκε το προβλημα. ακομη εχω scannari το pc με ad-aware, εχω βαλει το malwarebytes & spybot αλλα για καποιο λογο δεν μου τα ανοιγει (δοκιμασα και με safe mode), αναλυσα το report txt απο το hijack στην σελιδα και δεν ειδα κατι περιεργο στα processes, εσβησα την cache και απο chrome που χρησιμοποιω αλλα και απο mozilla... σηκωνω τα χερια ψηλα!

επισης εχω παρατηρησει αναχρονισμο της συνδεσης μου και δεν γνωριζω αν οφειλετε σε αυτο, γενικα για να μπω σε μια σελιδα μερικες φορες χρειαζεται να κανω και 2-3 refresh οπως επισης μερικα αρχεια απο την official σελιδα της microsoft δεν μπορω να τα κατεβασω.

"Ωχ! Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση του Google Chrome με τη διεύθυνση " wtf

καμια λυση; ευχαριστω

Δημοσ.

1.Σύνδεσε τον υπολογιστή σου με καλώδιο (όχι ασύρματα)

2.Πήγαινε στη διεύθυνση http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/RescueDisk10/

3. Κατέβασε και «κάψε» σε ένα CD το αρχείο kav_rescue_10.iso

4.Ξεκίνα (boot) τον υπολογιστή απο το CD και κάνε update το πρόγραμμα

5.Κάνε έλεγχο στον υπολογιστή σου (θα πάρει ώρες) και ότι περίεργο βρει, πες του να το καθαρίσει

6.Αφου τελειώσει, μπες στα windows και κάνε update και ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ (immunize) με το spubot search and destroy

7.Κάνε έλεγχο και καθαρισμό με το spybot και καθάρισε ότι βρει.

Πες μας αν ξεμπερδεψες

Δημοσ.
1.Σύνδεσε τον υπολογιστή σου με καλώδιο (όχι ασύρματα)

2.Πήγαινε στη διεύθυνση http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/RescueDisk10/

3. Κατέβασε και «κάψε» σε ένα CD το αρχείο kav_rescue_10.iso

4.Ξεκίνα (boot) τον υπολογιστή απο το CD και κάνε update το πρόγραμμα

5.Κάνε έλεγχο στον υπολογιστή σου (θα πάρει ώρες) και ότι περίεργο βρει, πες του να το καθαρίσει

6.Αφου τελειώσει, μπες στα windows και κάνε update και ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ (immunize) με το spubot search and destroy

7.Κάνε έλεγχο και καθαρισμό με το spybot και καθάρισε ότι βρει.

Πες μας αν ξεμπερδεψες

εχω δοκιμασει την διαδικασια με το rescue disk δεν βρηκε κατι και το s&d δεν μου το τρεχει οπως και το malwarebytes (ουτε σε safe mode)

Δημοσ.

Το privoxy φτιάχνει εικονικό proxy και φιλτράρει γνωστές διαφημίσεις αλλά και σελίδες με ύποπτο χαρακτήρα ,έχω ησυχάσει από τότε που το πέρασα.

Δημοσ.
Το privoxy φτιάχνει εικονικό proxy και φιλτράρει γνωστές διαφημίσεις αλλά και σελίδες με ύποπτο χαρακτήρα ,έχω ησυχάσει από τότε που το πέρασα.

ναι το προβλημα μου δεν ειναι να εμποδισω τα εξωτερικα po pups αλλα οτι εχω κατι στον υπολογιστη μου που εμφανιζει επιπλεον po pups και δεν μπορω να το βρω για να το σβησω.

Δημοσ.
ναι το προβλημα μου δεν ειναι να εμποδισω τα εξωτερικα po pups αλλα οτι εχω κατι στον υπολογιστη μου που εμφανιζει επιπλεον po pups και δεν μπορω να το βρω για να το σβησω.

Είσαι σίγουρος;μετά από όλους αυτούς τους ελέγχους;;;

Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και κάποιες σελίδες που σου ανοίγουν pop-up με την χρήση javascript η activeX κάτι που πολλές φορές δεν το βλέπει το anti-virus(και με το δίκαιό του,αφού δεν είναι ιός) και σε αυτές της περιπτώσεις μπορείς να ψάχνεις μέχρι να μαυρίσεις χωρίς να βρεις τίποτα.

Δημοσ.

Είναι trojans που ανοίγουν πριν ανοίξουν τα Win γι' άυτό και τα antivirus δεν μπορούν να τα εντοπίσουν.

Τέτοια δυνατότητα έχει το avast5.

Δημοσ.

μολις τωρα επεσα πανω σε αυτη την σελιδα και οντως τα dns μου ηταν αλλαγμενα

ειχα τα παρακατω:

213.109.66.19

213.109.73.6

τα αλλαξα και εβαλα τα dns της forthnet, ελπιζω να ηταν αυτο το προβλημα. θα surfaro μανιωδως για να δω αν μου ανοιξουν παλι οι αντιστοιχες σελιδες.

---------- Προσθήκη στις 17:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:42 ----------

εκανα επανεκκινηση το laptop & router και παλι αλλαξαν, καμια ιδεα;

Δημοσ.
αντι να σερφάρεις προσπάθησε να ανοίξεις το spybot και να κανεις έλεγχο

το θεμα με τα pop ups ληθηκε, επισης γινεται τωρα και update το spybot αλλα δεν τρεχει οπως και το malwarebytes.

σιγουρα υπαρχει κατι ακομη στο pc που πρεπει να σουταρο

καμια ιδεα;

Δημοσ.
το θεμα με τα pop ups ληθηκε, επισης γινεται τωρα και update το spybot αλλα δεν τρεχει οπως και το malwarebytes.

σιγουρα υπαρχει κατι ακομη στο pc που πρεπει να σουταρο

καμια ιδεα;

Αφού κάνει Update το spybot search destroy:

-ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΟΥ απο το internet και κλέισε όλους τους browsers

-Κάνε ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ (immunize)

-Κάνε έλεγχο και καθαρισμό με το spybot και καθάρισε ότι βρει.

-Συνδέσου πάλι και καλό browsing

Update και ανοσοποίηση θα κάνεις ανα 25-30 μέρς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...