Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Thomson TG585

Crawl_From_Death

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Αντιμετωπιζω ενα θεμα που με εχει ταλαιπωρησει τις 3 τελευταιες μερες. Ενω τα λαμπακια στο router αναβουν κανονικα, εντουτοις δεν μπορω να συνδεθω μεσω wifi παρα μονο μεσω ethernet. (provider forthnet αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο...)

Δοκιμασα reset, καρφωτα ip subnet κλπ στα properties της καρτας δικτυου αλλα τιποτα. Δεν μου το εκανε πριν, εμπαινε κανονικα. Βεβαια να πω οτι χτες πχ μπηκε για πολυ ωρα, σημερα το πρωι επισης αλλα απο το μεσημερι και μετα σταματησε. Μπαινει και βγαινει οποτε θελει ...

Ολα τα disconnect - connect εχουν γινει με ολα τα λαμπακια αναμμενα ...

Τα φωτα σας ... (γιατι θα το σπασω)

Δημοσ.

αλλο firmware αν ειναι το v7.επισης αλλο κλειδωμα και αλλο καναλι στο wireless.επισης πιο νεους drivers στην ασυρματη καρτα σου

και οταν λες δεν συνδεεται?σου δειχνει οτι συνδεθηκε αλλα δεν συνδεεται?αν κανεις Ping τον ρουτερ εκεινη την στιγμη τον κανει?

Δημοσ.

Αλλάζοντας το κανάλι από αυτόματο σε manual δουλεψε ολο το βραδυ με ικανοποιητικες ταχυτητες και δουλευει και τωρα που σου γραφω. Δεν εκανα αναβαθμιση ακομα στο firmware...

Οταν λεω οτι δεν συνδεεται εννοω οτι ενω τα λαμπακια στο router αναβουν ολα στο πρασινο, δεν μπορω να συνδεθω στο router μεσω wifi αλλα μονο μεσω ethernet.

Μεχρι τωρα η αλλαγη του καναλιου δουλεψε. θα δω πως θα εξελιχθει ...

Δημοσ.

Ακριβως αυτο. Βεβαια καποιες στιγμες ξυπναγε και με αφηνε να συνδεθω αλλα τις περισσοτερες αν οχι ολες με κρεμαγε.

Θα κανω βεβαια και το update στο firmware και ας ελπισουμε να μην εχω θεματα.

Δημοσ.

Γειά σε όλους!

Διάβασα σχετικές απαντήσεις στο πρόβλημά μου,αλλά συνεχίζει να υπάρχει..

Έχει ως εξής,

δε μπορώ να μπώ στη σελίδα του thomson ΤG585 v7.

Δοκίμασα όλους τους κωδικούς αλλά μάταια.

Το username και password που μου έστειλαν με sms είναι για να κάνεις την αρχική σύνδεση έτσι?

Όσο για το hardreset δεν ξέρω πως γίνεται,είναι το ίδιο με το reset κουμπάκι?

Αν ναι,πρέπει να κλείσω το router και μετά να κάνω reset?

Μετά τι διαδικασία θα ακολουθήσω?

Υπάρχει περίπτωση κάποιος που κλέβει να άλλαξε τπτ κωδικούς?

Θέλω να κλειδώσω το δίκτυο και δε μπορώ..

Δημοσ.

το κανεΙς reset default μετα το μικρο κουμπακι για 4-6 seconds πατημενο.τα χανει ολα καιτο ξανασεταρεις απο την αρχη,αν κανεις το wizard καπου θα σε ρωτησει username και pass του ρουτερ και αλλου θα σε ρωτησει της συνδεσης.μην τα μπερδευεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...