Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το τεστ αυτό είναι αξιόπιστο?δλδ το δέεχεται το πλαίσιο....αν δν είναι μεμορυ...υπάρχει περίπτωσει να φταέιο βιος η ups?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αυτό που θα κάνω είναι να αλλάξω κάρτες θα βγάλω αυτήν θα την βάλω στο αλλο πψ και θα βαλώ του αλλουνού εδώ.....και θα δω αν πετάξει πουθενά ροζ οθόνη

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν έχω εδώ και μια βδομαδίτσια που άλλαξα κάρτες......στον υπολογηστή που κολούσε έβαλα μια ati hd radeon 4670 και δεν έχει κολήσει(δλδ ροζ οθόνη....)....στο άλλο το pc έβαλα την ati radeon hd 5670 χωρις να κολήσει ουτε και αυτός....άρα συμπέρασαμα..drivers?.....αν ναι μονο απο φορματ λύνεται η υπάρχει και αλλος τρόπος?

Δημοσ.
Λοιπόν έχω εδώ και μια βδομαδίτσια που άλλαξα κάρτες......στον υπολογηστή που κολούσε έβαλα μια ati hd radeon 4670 και δεν έχει κολήσει(δλδ ροζ οθόνη....)....στο άλλο το pc έβαλα την ati radeon hd 5670 χωρις να κολήσει ουτε και αυτός....άρα συμπέρασαμα..drivers?.....αν ναι μονο απο φορματ λύνεται η υπάρχει και αλλος τρόπος?

Και γιατί να μην φταίει η κάρτα γραφικών αφού την άλλαξες με αλλη και δουλεύει :-)

Δημοσ.
Και γιατί να μην φταίει η κάρτα γραφικών αφού την άλλαξες με αλλη και δουλεύει :-)

αφού στον άλλο δουλευει κανονικά....δεν 8α κολούσε εκεί?

Δημοσ.

Βαλε την κάρτα γραφικών στο pc που σου κολλούσε και απεγκατέστησε τους drivers μπες με ασφαλή λειτουργία και καθάρισε τους με αυτό το πρόγραμμα.Κατέβασε τους καινούριους εγκατέστησε τους και πες μας αποτελέσματα

Δημοσ.
Βαλε την κάρτα γραφικών στο pc που σου κολλούσε και απεγκατέστησε τους drivers μπες με ασφαλή λειτουργία και καθάρισε τους με αυτό το πρόγραμμα.Κατέβασε τους καινούριους εγκατέστησε τους και πες μας αποτελέσματα

να μην αφήσω τους driveers που βάζουν τα win στην αρχη?

Δημοσ.
Kαλύτερα είναι να τους απεγκαταστάσεις και να βαλες από το site της ati

μολις βαλω την κάρτα ομως αυτό θα αρχίσει να ψάχνει...καμια ιδεα πως το απενεργοποιώ?

Δημοσ.
μολις βαλω την κάρτα ομως αυτό θα αρχίσει να ψάχνει...καμια ιδεα πως το απενεργοποιώ?

Από όσο είχα ψάξει και εγώ δεν μπόρεσα να βρω μια λύση.Δοκίμασε να τους αποκαταστήσεις και να βάλεις κατευθείαν τους drivers από το site μπας και γινει τιποτα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά σήμερα μου έκανε το ίδιο ροζ οθόνη και έβαλα αυτο το προγραμματάκι και ιδού τα αποτελέσματα παρακαλώ απαντήστε αμεσα

problem δεν μπορω να ανεβασω την εικονα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...