aikat90 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν παιδία έχω πρόβλημα όπως λεει και ο τίτλος και τώρα τελευταία αρχίζει να με εκνευρίζει. Σχεδόν κάθε φορά που θα παίξω ένα game η θα δω μία ταινία ξαφνικά θα μου πετάξει μία ροζ οθόνη δεν μπορείς να κάνεις τίποτα(εκτος απο επανεκίνηση απο κουμπί). Το περίεργο όμως είναι οτι αν έχω skype ανοιχτό ακουω τον άλλο και με ακουει αυτος και ακουω και την ταινία αλλα οθόνη γινεται ροζ κ δν μπορώ να κανω τίποτα. Δεν ξερω αν με καταλάβατε.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.:) Λειτουριγικο: Win 64bit Μητρική: Asus M4A89GTD PRO Επεξεργαστής: AMD Phenom II X6 1055T (sAM3, 2,8 GHz, 6MB) Κάρτα γραφικών: Gigabyte Hd 5670 (ati radeon)
rafail1994 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 gpu μυρίζομαι και εγώ το ίδιο κατέβασε το FurMark και δες αν σου βγάζει κόκκινες γραμμές η κουκίδες
aikat90 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 και εγώ το ίδιο κατέβασε το FurMark και δες αν σου βγάζει κόκκινες γραμμές η κουκίδες To έχω το πρόγραμμα αλλά τι εννοεις κόκκινες κουκιδες? Έχω βάλει drivers από την σελίδα της Ati για 64bit....
rafail1994 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 To έχω το πρόγραμμα αλλά τι εννοεις κόκκινες κουκιδες?Έχω βάλει drivers από την σελίδα της Ati για 64bit.... κάτι τέτοιο
washcloud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν παιδία έχω πρόβλημα όπως λεει και ο τίτλος και τώρα τελευταία αρχίζει να με εκνευρίζει. Σχεδόν κάθε φορά που θα παίξω ένα game η θα δω μία ταινία ξαφνικά θα μου πετάξει μία ροζ οθόνη δεν μπορείς να κάνεις τίποτα(εκτος απο επανεκίνηση απο κουμπί). Το περίεργο όμως είναι οτι αν έχω skype ανοιχτό ακουω τον άλλο και με ακουει αυτος και ακουω και την ταινία αλλα οθόνη γινεται ροζ κ δν μπορώ να κανω τίποτα. ...βασικά ρώτα εδώ.
aikat90 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Εμένα είναι ετσι...Δεν ξέρων αν βοηθάει...
rafail1994 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Εμένα είναι ετσι...Δεν ξέρων αν βοηθάει... 99,99% έχει πρόβλημα Μήπως έχεις άλλο pc για να την δοκιμάσεις και σε εκείνο;
rafail1994 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Η κάρτα είναι χαλασμένη πήγαινε την πίσω αν είναι μέσα στην εγγύηση για να σου δώσουν καινούρια.Δεν πιστεύω να έκανες overclock
aikat90 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Απο Bios και τέτοια όχι....Πλάκα κανεις του κουτιου είναι 3 βδομάδες τον εχω.. Απο περιέργεια απο που το κατάλαβες?
rafail1994 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Απο Bios και τέτοια όχι....Πλάκα κανεις του κουτιου είναι 3 βδομάδες τον εχω.. Απο περιέργεια απο που το κατάλαβες? Aπό της κόκκινες γραμμές όπως σου είχα πει Eμενα είναι έτσι (βλέπε στην φωτογραφία) αν δεν είχε πρόβλημα θα ήταν όπως στην δίκια μου Στο άλλο pc έβαλες τους ίδιους drivers;
aikat90 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Aπό της κόκκινες γραμμές όπως σου είχα πει Eμενα είναι έτσι (βλέπε στην φωτογραφία) αν δεν είχε πρόβλημα θα ήταν όπως στην δίκια μου Στο άλλο pc έβαλες τους ίδιους drivers; Ίδιους νομίζω του μοντέλου της καρτα γραφικών του αλλά των 32bit.... Εντομετακσί ακομα δεν μπόρω να δω αυτες τις κόκκινες γραμμές....:((......
aikat90 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Να τον πάω πίσω στο Πλαίσιο όλο τον υπολογήστη και να τους πω οτι μου πεταει ροζ οθόνες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα