click Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδια προσφατα αγορασα την http://www.amazon.co.uk/Samsung-P2770HD-inch-Monitor-Freeview/dp/tech-data/B002PWDEX6 Την ενοσα με vga cable και ειταν κρυσταλο ετσι χθες παραγειλα το HDMI cable http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751695 και ενοσα το λαπτοπ. Το προβλημα ειναι οτι εχο κακα χρωματα και δεν ξερω τον λογο, ηκαρτα γραφικον μου ειναι η i Nvidia Geforce GTX 260M gια alienware. Ευχαριστω εκ των πρωτερων.
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ε,από hdmi καλώδιο τον 5€ μην περιμένεις και πολλά.
click Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ε,από hdmi καλώδιο τον 5€ μην περιμένεις και πολλά. συμφωνο ρε φιλε αλλα δεν εξειγητε το vga να δειχνη πολη καλυτερα ...
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Πως δεν εξηγείται,υπάρχουν μεν διαφορές,αλλά δεν υπάρχει εντελώς χάλια καλώδιο VGA.
iceman79 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μια χαρά είναι το καλωδιάκι. STANDARD είναι θέμα scaling Δές εδώ για ATI, και ψάξε το αντίστοιχο για nvidia http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=366313 Αλλα πρώτα ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥ οτι στη συγκεκριμένη hdmi είσοδο που το συνδέεις έχεις δώσει και όνομα "PC"
click Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 φιλαρακι που θα βρω το αντιστοιχω για Nvidia εχουν σπασει τα νευρα μου εχει απο το πρωει διαβαζω φορουμς ψαχνω εχο τρελαθει... ---------- Προσθήκη στις 12:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:58 ---------- να κανω rename το HDMI απο το source της μονιτορ σε PC?
iceman79 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 να κανω rename το HDMI απο το source της μονιτορ σε PC? Λογικά στο manual της tv σου λέει ποιά είσοδο μπορείς να χρησιμοποιήσεις για monitor pc Σε εμένα λέει πχ να το βάλω στο hdmi2 μόνο. Έστω οτι έχεις συνδέσει το καλώδιο στην TV στο HDMI2 Πάς στο μενού της τηλεόρασης και κάνεις ΚΑΙ το πατακάτω (στη δική μου samsung 46A656 είναι έτσι ) Input > Edit name > Διαλέγεις HDMI2 και του δίνεις όνομα "PC" ΕΧΕΙ σημασία!. Στη δικιά μου μόνο τότε δουλεύει σωστά με σωστή ανάλυση
click Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μισο , για να γυρισεις απο Τv σε HDMI δεν πατας το κουμπι source kai εχεις επιλογες εκει PC , HDMI , TV , DVI και τα επιλεγεις ?
iceman79 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Τα ονόματά του όμως μπορείς να τα αλλάξεις (μιλώντας για τη δική μου samsung). ΠΧ στο scart1 na βάλεις DVD, ...στο scart 2 να βάλεις SAT, κτλ http://www.hdtvreview.com/pdf/samsung-p2770hd-manual.pdf σελίδα 45 Στο HDMI βάλε PC
click Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Αληθεια εχω μπερδευτη μηπως ετσι πρεπει να ειναι τα χρωματα ? Πως μπορω να ξερω αν ετσι πρεπει να ειναι η οχι ?
alekszisi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Είχα παρόμοιο πρόβλημα με το playstation 3 !Αγορασα ένα καλώδιο HDMI τον 6 ευρω και συνέχια πετούσε χιόνια η οθόνη αλλα και διακοπές σήματος !Το άλαξα κατευθείαν με ενα επιχρυσο στις άκρες τον 16 ευρώ και απο τότε ΚΑΜΠΑΝΑ ! Σου συνιστω να πάρεις κατι καλυτερο και δεν θα χεις προβλημα,το θεμα ολο ειναι στην επαφη Δοκίμασε και πες μας
lurtzaki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 εγω εχω το εξης προβλημα, οταν συνδεω το λαπτοπ με την τηλεόραση δεν παιζει ο ηχος απο την τηλεόραση αλλα απο το λαπτοπ, ξερετεγιατι συμβαινει? ειχα ακουσει οτι υπαρχουν 2 διαφορετικα είδη καλωδιων το ενα παιζει ήχο το αλλο οχι ισχύει? και δεν εχω βρει καποια ρυθμιση που να αλλαζει κατι απο TV εχω την samsung LE40A656
PCharon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δε συμφωνώ για το καλώδιο. Δηλαδή ΟΚ, όντως μπορεί το καλώδιο να είναι κακό κομμάτι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως υπάρχει κάποιου είδους "εξαιρετικής ποιότητας" που κάνει τη διαφορά, απλά πρέπει να μην είναι τελείως ΓΤΠ. Μπορεί απλά να έπεσε σε κακό καλώδιο Κινέζου, ΑΝ δεν είναι ιδέα του και ΑΝ δεν οφείλεται σε διαφορετικό αίτιο, πράγματα πιο πιθανά κατά τη γνώμη μου. Έχω καλώδιο HDMI 10 μέτρων των 30€ που είχα πάρει και με βάση τις αρλούμπες περί ακριβών καλωδίων που είχα διαβάσει θα έπρεπε να είναι για πέταμα, κι όμως κάνει άριστη δουλειά. Οτιδήποτε παραπάνω θα ήταν πεταμένα λεφτά. @click Το πρόβλημά σου είναι δηλαδή η ζωηράδα των χρωμάτων ας πούμε; Αν ναι, μήπως να ρίξεις καμιά ματιά στο manual της TV, μήπως έχει διαφορετικές ρυθμίσεις (προφίλ) για κάθε είσοδο και απλά θέλει ρύθμιση ή αλλαγή προφίλ; Η δική μου για παράδειγμα έτσι είναι, έχει ξεχωριστό προφίλ ρυθμίσεων (χρώματα κτλ) για κάθε είσοδο που επιλέγεται αυτόματα με την επιλογή εισόδου. Για δες.
poihths Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια προσφατα αγορασα την http://www.amazon.co.uk/Samsung-P2770HD-inch-Monitor-Freeview/dp/tech-data/B002PWDEX6 Την ενοσα με vga cable και ειταν κρυσταλο ετσι χθες παραγειλα το HDMI cable http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751695 και ενοσα το λαπτοπ. Το προβλημα ειναι οτι εχο κακα χρωματα και δεν ξερω τον λογο, ηκαρτα γραφικον μου ειναι η i Nvidia Geforce GTX 260M gια alienware. Ευχαριστω εκ των πρωτερων. ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και ψαχνοντας στο γοουγλη βρηκα το εξης πας στο HDMI στην τιβι σου και κανεις rename/μετονομασια και βάζεις DVI PC και η ποιοτητα της εικονας σου θα γινει τελεια... οπως στο πισι ειναι κουλο το ξερω και γω το ίδιο είπα.. αλλα αυτά ειναι τα κάλα της samsung
G@rg@oun Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... Συνδεω το lapto μου με καλωδιο HDMI σε μια 40αρα samsung που εχω και πολλες φορες μολις το συνδεσω δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ...συνεχιζει και δειχνει το μυνημα "NO SIGNAL" !!Ενω δηλαδη παει κατι να γινει στην αρχη οταν το συνδεω,κανει σαν να ΨΙΛΟ-ΑΝΑΒΟΣΒΙΝΕΙ και σαν να ετοιμαζεται να δειξει την εικονα που παιζει/δειχνει και στο ΛΑΠΤΟΠ αλλα ΤΙΠΟΤΑ..μετα ξαναπεταει αυτο το μηνυμα!! Αν παλι το βαζω-βγαλω μερικες φορες...καποια στιγμη το "περνει" και δειχνει εικονα την εικονα του λαπτοπ! Τι φταιει το καλωδιο μου? Η TV ? ΤΙ??? υ.γ." με το ΙΔΙΟ καλωδιο συνδεω το ps3 μου στην ΙΔΙΑ αυτη TV και παιζει μια χαρα και χωρις προβληματα!! "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.