Προς το περιεχόμενο

linksys vs thomson γιατι τόση διαφορά ;;;

fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει να μου πει καποιος γιατι το modem του οτε της thomson Μου κλειδωνει στα 14mbps ενώ το Linksys που το 'χω χρυσοπληρώσει μου κλειδωνει στα 9???? att 39db ...

Δημοσ.

Μήπως είναι πειραγμένες οι ρυθμίσεις του Thomson να κλειδώνει παραπάνω; Έχουν μία ρύθμιση νομίζω σε σχέση με το SNR (?).

Συνήθως τα linksys κλειδώνουν λίγο παραπάνω.

Δημοσ.
Μήπως είναι πειραγμένες οι ρυθμίσεις του Thomson να κλειδώνει παραπάνω; Έχουν μία ρύθμιση νομίζω σε σχέση με το SNR (?).

Συνήθως τα linksys κλειδώνουν λίγο παραπάνω.

φωτισε με ... βασικα το θελω το Linksys Λογω του καλου του wifi ... αλλιως δε με νοιαζει

DSL Connection

Link Information

Uptime: 0 days, 0:19:08

DSL Type: G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 13.836

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 19,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 15,0 / 39,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 14,5 / 9,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 0

CRC Errors (Up/Down): 0 / 96

HEC Errors (Up/Down): 2.238 / 66

---------- Προσθήκη στις 21:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:40 ----------

καποιος να βοηθησει ... μια απαντηση ;;;

Δημοσ.
Εγω νομιζω οτι τα Thomson ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει. Ας εχει το αλλο τις γεφυρες τις Cisco....

xμμμ τις γεφυρες ... you mean ? :8

Δημοσ.

Ποιό είναι το linksys και ποιό το thompson; Κάθε εταιρεία έχει βγάλει ρουτεράκια αστέρια και άλλα φόλες εντελώς.

Στο linksys κοίτα μήπως στο mode είναι επιλεγμένο το AnnexM. Σε μένα έμπαινε αυτόματα στο auto. Είναι ένα προτόκολλο που αν δεν το υποστηρίζει και ο provider σου ρίχνει χωρίς λόγο τo κλείδωμα σε πολύ λιγότερα Mbps

Δημοσ.
Ποιό είναι το linksys και ποιό το thompson; Κάθε εταιρεία έχει βγάλει ρουτεράκια αστέρια και άλλα φόλες εντελώς.

Στο linksys κοίτα μήπως στο mode είναι επιλεγμένο το AnnexM. Σε μένα έμπαινε αυτόματα στο auto. Είναι ένα προτόκολλο που αν δεν το υποστηρίζει και ο provider σου ρίχνει χωρίς λόγο τo κλείδωμα σε πολύ λιγότερα Mbps

linksys wag200g annexa (pstn)

thomson tg585 v7

Δημοσ.

τωρα πρεπει να το βαλω σε λειτουργι αγια να το δω πανως το 2009 του ειχα κανει αναβαθμιση στην αθηνα με το τελευταιο

Δημοσ.

Μια χαρά το WAG200G με το .09 firmware. Μέτριο το 585 v7

Απο τις ρυθμίσεις του wag στο mode αν έχει "Multimode" ή οτιδήποτε άλλο γύρνα το σε ADSL 2/2+. Λογικά θα ανέβει η ταχύτητα αν έφταιγε αυτό

Δημοσ.
Μια χαρά το WAG200G με το .09 firmware. Μέτριο το 585 v7

Απο τις ρυθμίσεις του wag στο mode αν έχει "Multimode" ή οτιδήποτε άλλο γύρνα το σε ADSL 2/2+. Λογικά θα ανέβει η ταχύτητα αν έφταιγε αυτό

το εκανα κ αυτο τιποτα ... παιδια το dslam δε πρεπει να ειναι γενικα συμβατο με το μοντεμ του linksys ενω συνδεεται σε brodband οι επιλογες που εχει για internet δεν με κανουν Login βαζω κωδικους επιλεγω pppoE οπως στο thomson αλλα δε με βαζει ... το type του connection στο thomson ειναι g9925aA αυτο δεν υποστηριζεται στο linksys. το φωτακι ειναι παντα κοκκινο στο ιντερνετ δοκιμασα πολλα δε καταφερα καν να το συνδεσω. στην αθηνα μια χαρα ολα ... εδω πρεπει να ειναι διαφορετικα

Δημοσ.
Αν δεν κάνω λάθος τα Thompson έχουν περισσότερη αναισθησία στον θόρυβο από τα υπόλοιπα Router.

το εχω ακουσει αλλα ο θορυβος ειναι θορυβος κανεις δε τον σωζει ... απο τι βλεπω το Linksys δε ειναι συμβατω ουτε με την ταχυτητα μα ουτε και συνδεεται με username/pass φαινεται το νεο dslam Της περιοχης ειναι περιεργο δεν εξηγηται αλλιως στη αθηνα κατευθυαν μου λειτουργουσε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...