doctorkostis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Με την εννοια του βαψτο μπλε και πετα το στη θαλασσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Με την εννοια του βαψτο μπλε και πετα το στη θαλασσα. Ααααααααυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickgm313 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ναι η αλήθεια είναι πως αυτό κατάλαβα κι εγω. Κάποιο άλλο χρώμα γίνεται η πρέπει να είναι μόνο μπλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A3TeRnuS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 κοιτα,καταλαβαινω το σκεπτικο σου,bmw,μουρη γκομενες χλιδη κτλ αλλα με 5000 θα παρεις ενα αυτοκινητο παλιο που ειτε θα βρωμαει,ειτε θα τριζει,ειτε θα εχει ζημιες γρατζουνιες με 5 χιλιαρικα δε παιρνεις και πολλα,στη θεση σου θα προτιμουσα ενα getz. 1.4 χαμηλη καταναλωση,παμφτηνα σερβις και φυσικα ειναι καινουριο αυτοκινητο(10-15 χρονια διαφορα θα χουν) θα βαλεις και κανα Mp3 usb και μια ζαντα και θα εισαι αρχοντας Ntinaras εισαι λιγο ισοπεδωτικος ετσι; Τι να πω; Με απλα λογια και στο ιδιο υφος απανταω οτι προτιμαω οποιαδηποτε μερα,οποιαδηποτε ωρα να οδηγαω ενα αμαξι με την εννοια της λεξεως παρα ενα μηχανημα που θα με πηγαινει απο το σημεια Α στο σημειο Β.Και εχε υποψη οτι σου μιλαω ως οδηγος αυτοκινητου 25ετιας που εχει προσφερει απειρες συγκινησεις,ελαχιστες ζημιες (φυσικα παιζει ρολο ο τροπος οδηγησης κτλ κτλ) και εχει φτασει μεχρι και Σερρες καποιες φορες και επεστρεψε Αθηνα μια χαρα ακομα και μετα απο επισκεψη στην πιστα! Οκ,δε λεω,μπορει να ναι η εξαιρεση αλλα αυτο που θελω να πω ειναι απλο:Οποιοδηποτε συγχρονο econobox δεν συγκρινεται με αυτοκινητο που εχει φτιαχτει με τον οδηγο ως επικεντρο.Και σιγουρα γρηγορα δεν ειναι τα BMW αλλα (μιλαω για τα παλιοτερα απ τα οποια εχω προσωπικη πειρα και εχω οδηγησει) εχουν να προσφερουν πολλα αλλα.Στριβουν,εχουν ζυγισμα κτλ κτλ. Οι αφορισμοι οπως BMW 316 ειναι για πεταμα κτλ μου προκαλουν απλα το γελιο γιατι κατα κανονα προερχονται απο 20χρονα που δεν τους καλυπτει η αποδοση ενος κινητηρα 1.6 με 100 αλογα και καταληγουν να οδηγουν micra και uno και οτι να ναι (σιγα την ανακαλυψη δηλαδη οτι δεν παει βημα ενα αμαξι 1200κ με 100 αλογα ισχυ!) και καταντανε κλισέ. Τεσπα,επειδη δεν εχει νοημα η ολη συζητηση μετα απο τοσο καιρο κιολας που ανακαλυψα το post,αν και εφοσον ο φιλος που ποσταρε αρχικα δεν εχει αγορασει αμαξι,εχω να προτεινω να κοιταξει καταρχην οτι αγορασει να ναι πρωτο χερι και στην συνεχεια να το παει σ εναν μηχανικο εμπιστοσυνης να το τσεκαρει πριν το αγορασει. Για να μη με ρωτησετε,θα πω οτι οδηγω ενα BMW 318i Μ10 L-Jetronic με LSD του 1985! Οκ,δεν εχει 100bhp πλεον αλλα και με τοσα μια χαρα πηγαινε.Δεν ειναι για drag races τετοια αυτοκινητα. Η λεξι κλειδι ειναι η οδηγικη αισθηση.Το ζυγισμα,το οτι καταλαβαινεις τι κανεις οποτε το κανεις. Αρχιστε τωρα το δουλεμα γιατι οδηγω τετοια αντικα! Ν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.