chiderboy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ενώ τα bmw απο design σχίζουν. Αφού όλα ίδια είναι...:lol: Πόλυ υποκειμενικό το θέμα της ομορφιάς. Εγώ πχ βρίσκω τα Golf μουντά και όλα τα bmw καγκούρικα. Η πρώτη που έβαλες ειδικά είναι η επιτομή του κάγκουρα. Φαντάζομαι σκίσιμο που θα έτρωγε στην προσπάθεια του ιδιοκτήτη να ακολουθήσει κανα 1200αρί. Γιατί τα 1400 είναι όνειρο απατηλό. Άντε να κάνεις μια ασφαλή προσπέραση με αυτή αν δεν έχει τουλάχιστον 400-500m καθαρό δρόμο... Για το ότι το εσωτερικό του civic μοιάζει με φορτηγό δε θα το σχολιάσω. Άν λές για τη θέση του λεβιέ ταχυτήτων έχουν γραφτεί τα καλύτερα. Σαν να παίζεις Sega Rally είναι και ακριβώς έτσι είναι στο type R Το τελευταίο civic που έβαλα μπορεί να έχει πολλά χιλιόμετρα (που αν δεν τα έκανε σε πόλη δεν είναι και τόσα πολλά) αλλά είναι full εξοπλισμένο με esp και ιστορίες. Ρίξτο μια ματιά
nikolios_xania Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά και εγώ τα ίδια έλεγα για τις bmw.. Αργό αμάξι... θα με πατάνε τα 1200 και τα καβουριασμένα πολο. μέχρι που έκανα το πρώτο μου ταξίδι με bmw μου και τότε άλλαξαν όλα. Όταν έχεις τα χεράκια σου πάνω στο τιμόνι του bmw δεν πάει το μυαλό σου να γκαζώσεις για να περάσεις το πιτσιρικά με το rallue , saxo κτλ. Άλλη αίσθηση παιδιά. Είχα για 10 χρόνια toyota carina ,μετα nissan almera. Καλά χρυσά ....αλλά δεν ειναι bmw. Πάρτο φίλε..να σου φύγει το απωθημένο ...απλά να ξέρεις οτι άμα κάτσεις σε bmw μετά δεν μπορείς να κάτσεις σε polo. Φιλικά.
chiderboy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Άμα είναι να ξεχάσεις τις προσπεράσεις πάσο Άσε που μπορεί να γουστάρει και καμια χαζογκόμενα το χλειδάμαξο Το μόνο καλό για μεταχειρισμένη 316 που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έχουν χαμηλή μεταπωλητική αξία και τις βρίσκεις σε λογικές τιμές. Για bmw αν τις είχα απωθημένο θα το σκεφτόμουν για 318 και πάνω μόνο σε εγγυημένη κατάσταση και πρόσφατο μοντέλο από Γερμανία αλλά η τιμή ξεφευγεί πολύ όπως επίσης και οι ασφάλειες/τελη κυκλοφορίας
palawiaris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Τα bmw γενικά είναι από τα λίγα αμάξια που κρατάνε ένα χαρακτήρα.Η πισωκούνα,τα χαρακτηριστικά ταμπλώ -που είναι και από τα πιο όμορφα με διαφορά-και το σχήμα τους.Εμένα αυτά με τράβηξαν στην αρχή όταν προτωπήρα μπέμπα.Από τότε όταν ήταν να αλλάζω αμάξι ούτε καν κοιτούσα άλλα.Πέρσι που το άλλαξα και το είπα σε φιλαράκια όλοι μου είπαν"ξέρουμε τι θα πάρεις:-)". Τέλος πάντων. Θα σας δώσω ένα αμάξι για σύγκριση.Το τελευταίο bmw 320d με τα 184 αλογα. Κατανάλωση σε αυτοκινητόδρομο περίπου 4,5 λίτρα πετρέλαιο.Αυτονομία με σχετική οικονομία καυσίμου 1300 χλμ με 62 λίτρα πετρέλαιο.184 άλογα και 384nm.Bρείτε μου κάποιο αυτοκίνητο παραγωγής καλύτερο που να συνδιάζει αυτή την ποιότητα,πολυτέλεια,οικονομία και τρελό γκάζι για 2λιτρο ντίζελ.Ξέρεις τι είναι να ξεκινάς από Λευκάδα γεμάτος και στην δράμα να έχεις ακόμα μισό ντεπόζιτο;Δηλαδή 35 ευρώ περίπου κατανάλωση;Στο βίντεο δεν είμαι εγώ αν και θα ήθελα.
chiderboy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Βρέ μια χαρά είναι οι bmw και πόσο μάλλον οι πρόσφατες 320d. Άλλα όπως κάθε εταιρία έχει τα επιτυχημένα της μοντέλα και τα όχι και τόσο καλά της έτσι και η bmw έχει την 320d και την Μ3, έχει και την 316. Μη κοιτάς που στην Ελλάδα έχει βρωμίσει ο κόσμος από 316 με τις μισές καγκουρεμένες με look M3. Στη Γερμανία η 316 δεν διατίθεται καν στην αγορά.. Άμα θες να σκάσεις 20000-30000χιλ για αυτοκίνητο μια χάρα είναι μια πρόσφατη 320 και πόσο μάλλον η 320d. Αλλά για 316 μτχ δεν αξίζει... Εμένα θα με είχε πιάσει κατάθλιψη αν είμουν αναγκασμένος να κινούμαι με τέτοιο αυτοκίνητο κάθε μέρα Είχε πάρει γνωστός 316 '98-'00 (την έχω δοκιμάσει), με ζαντικό, λαστιχάρες, σποιλερ, χαμηλώματα, Φ.Π.Ε. φουσκομένη και ένα σωρό άλλα. Πρώτους μήνες ήταν ενθουσιαμένος και πρότεινε σε όλους τέτοιο αυτοκίνητο... Κάποια στιγμή αγόρασε και ένα 1000αράκι μίκρα μέτριο και αρκετά παλιότερο. Σιγά σιγά άρχισε να οδηγάει πιο πολύ το micra και η 316 πέρασε στο περιθώριο. Κάτι χρόνια τώρα την έχει και κάθεται και βαριέται να τη μετακινήσει. Με το micra τον βλέπω συνέχεια και είναι κατενθουσιαμένος που το αγόρασε. Την 316 θέλει καιρό τώρα να την πουλήσει Ο άνθρωπος ούτε οικονομικό πρόβλημα έχει, ούτε σε πόλη μένει για να πείς ότι δεν τον βολεύει η bmw λόγω μεγέθους Μετά το παρκάρισμα με esp και ότι άλλο έχει στείλε την να ακολουθήσει αυτό με τόσο νερό κάτω. 1.6 CTR του '97 είναι.. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=CUYdI6StbK8[/ame]
palawiaris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Τι νερά και πράσινα άλογα χαχαχαχαχ δες εδώ χαχαχαχαχαχα να κάνουμε και λίγο χαβαλέ. Πάω να κοιτάξω για κανα καινούργιο φορητό τώρα.Εγώ έχω τα δικά μου ζόρια.
chiderboy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ντάξ ανέβασες πολύ τον πήχη τώρα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Εγώ νόμιζα πως μόνο οι Aston Martin τα κάνουν αυτά... http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/acer-aspire-as5541g-304g32mn-athlon-64-x2-m300-200-ghz-156-tft-mayro/prod780883pp/ Κοίτα αυτό. Καλή πέριπτωση είναι αν δε θες τίποτα πιο "χλειδάτο"
palawiaris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Για φορητό με 17άρα οθόνη θα κοιτάξω.Θα ρίξω μάτι πρώτα τα μαγαζιά εδώ γύρω μου και αν όχι θα πάρω αυτό από νετ. http://www.one.de/shop/mini-allround-gaming-packard-bell-notebooks-c-213_249.html Edit Τελικά πήρα το packard bell LM86 με intel i5 430M ATi 5650 1 Gb. 17,3" 500 gb Hd. ΒlueRay Re drive 1,3 mp webcam,win 7 home premium 64, για 800 γιούρος και 1 χρόνο δόσεις χωρίς τόκο.
Ntinaras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Βρέ μια χαρά είναι οι bmw και πόσο μάλλον οι πρόσφατες 320d. Άλλα όπως κάθε εταιρία έχει τα επιτυχημένα της μοντέλα και τα όχι και τόσο καλά της έτσι και η bmw έχει την 320d και την Μ3, έχει και την 316. Μη κοιτάς που στην Ελλάδα έχει βρωμίσει ο κόσμος από 316 με τις μισές καγκουρεμένες με look M3. Στη Γερμανία η 316 δεν διατίθεται καν στην αγορά.. Άμα θες να σκάσεις 20000-30000χιλ για αυτοκίνητο μια χάρα είναι μια πρόσφατη 320 και πόσο μάλλον η 320d. Αλλά για 316 μτχ δεν αξίζει... Εμένα θα με είχε πιάσει κατάθλιψη αν είμουν αναγκασμένος να κινούμαι με τέτοιο αυτοκίνητο κάθε μέρα Είχε πάρει γνωστός 316 '98-'00 (την έχω δοκιμάσει), με ζαντικό, λαστιχάρες, σποιλερ, χαμηλώματα, Φ.Π.Ε. φουσκομένη και ένα σωρό άλλα. Πρώτους μήνες ήταν ενθουσιαμένος και πρότεινε σε όλους τέτοιο αυτοκίνητο... Κάποια στιγμή αγόρασε και ένα 1000αράκι μίκρα μέτριο και αρκετά παλιότερο. Σιγά σιγά άρχισε να οδηγάει πιο πολύ το micra και η 316 πέρασε στο περιθώριο. Κάτι χρόνια τώρα την έχει και κάθεται και βαριέται να τη μετακινήσει. Με το micra τον βλέπω συνέχεια και είναι κατενθουσιαμένος που το αγόρασε. Την 316 θέλει καιρό τώρα να την πουλήσει Ο άνθρωπος ούτε οικονομικό πρόβλημα έχει, ούτε σε πόλη μένει για να πείς ότι δεν τον βολεύει η bmw λόγω μεγέθους Μετά το παρκάρισμα με esp και ότι άλλο έχει στείλε την να ακολουθήσει αυτό με τόσο νερό κάτω. 1.6 CTR του '97 είναι.. http://www.youtube.com/watch?v=CUYdI6StbK8 κατι ηξερα που το προτεινα
nikolios_xania Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μάλλον δεν έχεις κάνει ποτέ ταξίδι με bmw. Βρέ μια χαρά είναι οι bmw και πόσο μάλλον οι πρόσφατες 320d. Άλλα όπως κάθε εταιρία έχει τα επιτυχημένα της μοντέλα και τα όχι και τόσο καλά της έτσι και η bmw έχει την 320d και την Μ3, έχει και την 316. Μη κοιτάς που στην Ελλάδα έχει βρωμίσει ο κόσμος από 316 με τις μισές καγκουρεμένες με look M3. Στη Γερμανία η 316 δεν διατίθεται καν στην αγορά.. Άμα θες να σκάσεις 20000-30000χιλ για αυτοκίνητο μια χάρα είναι μια πρόσφατη 320 και πόσο μάλλον η 320d. Αλλά για 316 μτχ δεν αξίζει... Εμένα θα με είχε πιάσει κατάθλιψη αν είμουν αναγκασμένος να κινούμαι με τέτοιο αυτοκίνητο κάθε μέρα Είχε πάρει γνωστός 316 '98-'00 (την έχω δοκιμάσει), με ζαντικό, λαστιχάρες, σποιλερ, χαμηλώματα, Φ.Π.Ε. φουσκομένη και ένα σωρό άλλα. Πρώτους μήνες ήταν ενθουσιαμένος και πρότεινε σε όλους τέτοιο αυτοκίνητο... Κάποια στιγμή αγόρασε και ένα 1000αράκι μίκρα μέτριο και αρκετά παλιότερο. Σιγά σιγά άρχισε να οδηγάει πιο πολύ το micra και η 316 πέρασε στο περιθώριο. Κάτι χρόνια τώρα την έχει και κάθεται και βαριέται να τη μετακινήσει. Με το micra τον βλέπω συνέχεια και είναι κατενθουσιαμένος που το αγόρασε. Την 316 θέλει καιρό τώρα να την πουλήσει Ο άνθρωπος ούτε οικονομικό πρόβλημα έχει, ούτε σε πόλη μένει για να πείς ότι δεν τον βολεύει η bmw λόγω μεγέθους Μετά το παρκάρισμα με esp και ότι άλλο έχει στείλε την να ακολουθήσει αυτό με τόσο νερό κάτω. 1.6 CTR του '97 είναι.. http://www.youtube.com/watch?v=CUYdI6StbK8
Ntinaras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 εχω κανει το quote απο κατο γιατι το παρεθεσες?
KWSN_Men Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 BMW χωρίς εξακύλινδρο είναι για τα θηρία .&-
nickgm313 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 BMW χωρίς εξακύλινδρο είναι για τα θηρία .&- Θηρία με ποια έννοια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.