nickgm313 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το μοντέλο, οποιαδήποτε χρονιάς. Θέλω να ρίξω μέχρι 5000Ε. Θα ήθελα όμως να ακούσω και μερικές απόψεις. Αξίζει κατα την γνώμη σας αυτό το αυτοκίνητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 οχι για κανενα λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickgm313 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Θα σου ήμουν ευγνώμον αν μπορείς να μου πείς γιατί. Έχεις κάποια προσωπική εμπειρία με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο; Τι θα πρότεινες εσυ; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 δεν αξιζει τα λεφτα του θα παρεις ενα παλιο αυτοκινητο,το οποιο δε παει βημα,καιει πολυ,εχει πανακριβη συντηρηση. για ποιο λογο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 δεν αξιζει τα λεφτα τουθα παρεις ενα παλιο αυτοκινητο,το οποιο δε παει βημα,καιει πολυ,εχει πανακριβη συντηρηση. για ποιο λογο? ολα αυτα που λες ειναι τα απολυτως λογικα. αλλα αφου δειχνεις λογικος ανθρωπος..δεν καταλαβες το γιατι απο μονος σου; μα..επειδη θα εχει σηματακι bmw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickgm313 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω αν ευθύνεται το σηματάκι η γενικότερα το αυτοκίνητο. Ίσως να είναι ένα κίνητρο. Ποια μοντέλα προτείνετε ως εναλλακτικές επιλογές με το ίδιο budget πάνω κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 5 χιλιαρικα?σε ποια κατηγορια? πες μας τις αναγκες σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δε θα έλεγα ότι έχει πανάκριβη συντήρηση. Εκτός αν θες να το πηγαίνεις αντιπροσωπεία. Η κατανάλωσή της είναι ανάλογη των αυτοκινήτων της ηλικίας της. Αν πάρει αυτή με τα 140 άλογα έχει και καλές επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Εκτος του οτι ειναι παλιο μοντελο, η copmact δεν εχει την πισω αναρτηση της Ε36-πολλαπλων συνδεσμων αλλα την παλιοτερη απο την σειρα Ε30. Το ιδιο ισχυει και για το εσωτερικο της νομιζω. Αφου θες και εισαι διατεθημενος να πληρωσεις για BMW δες μπας και βρεις κανενα 316-ε36 coupe που ειναι ποιο ομορφο και εχει πολυ καλυτερη συμπεριφορα στο δρομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickgm313 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά δεν καίγομαι και πολύ για τις επιδόσεις. Σε λίγο καιρό θα πάρω δίπλωμα και θέλω ένα μεταχειρισμένο χαμηλής τιμής αφενός για να μάθω να οδηγώ καλύτερα σε κάτι φθηνό, αφετέρου για να έχω εύκολη μεταφορά σε κοντινές πόλεις. Απλά δεν θέλω ένα αυτοκίνητο με υπερβολικά μεγάλη κατανάλωση και πανάκριβη συντήρηση. Η συγκεκριμένη bmw είναι απωθημένο απο παλιά και τώρα που έχω την ευκαιρία σκεφτόμουν να το πραγματοποιήσω. Βέβαια ο Ntinaras με έριξε λίγο με αυτά που είπε... Εκτος του οτι ειναι παλιο μοντελο, η copmact δεν εχει την πισω αναρτηση της Ε36-πολλαπλων συνδεσμων αλλα την παλιοτερη απο την σειρα Ε30. Το ιδιο ισχυει και για το εσωτερικο της νομιζω. Αφου θες και εισαι διατεθημενος να πληρωσεις για BMW δες μπας και βρεις κανενα 316-ε36 coupe που ειναι ποιο ομορφο και εχει πολυ καλυτερη συμπεριφορα στο δρομο. Προσωπικά προτιμώ σαν ομορφιά την compact. Όχι βέβαια πως με χαλάει η coupe. Νομίζω μάλιστα πως κυμαίνονται στις ίδιες τιμές ως μεταχειρισμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 κοιτα,καταλαβαινω το σκεπτικο σου,bmw,μουρη γκομενες χλιδη κτλ αλλα με 5000 θα παρεις ενα αυτοκινητο παλιο που ειτε θα βρωμαει,ειτε θα τριζει,ειτε θα εχει ζημιες γρατζουνιες με 5 χιλιαρικα δε παιρνεις και πολλα,στη θεση σου θα προτιμουσα ενα getz. 1.4 χαμηλη καταναλωση,παμφτηνα σερβις και φυσικα ειναι καινουριο αυτοκινητο(10-15 χρονια διαφορα θα χουν) θα βαλεις και κανα Mp3 usb και μια ζαντα και θα εισαι αρχοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 To compact ειναι ισως η χειροτερη επιλογη σε παλια BMW, για αυτο δεν πουλησε και πολυ. Δεν και κατι σε Audi A3, που ειναι και εφαμιλης ποιοτητας, ποιο φθηνο αλλα και ποιο ασφαλες για εναν αρχαριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickgm313 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Κοίτα, δεν είναι αυτό το σκεπτικό μου. Χλιδή γκόμενες κτλ κτλ. Είναι απλά το απωθημένο. Απο τότε που είχε βγεί αυτό το αυτοκίνητο το γούσταρα. Εγώ σκεφτόμουν ως κάτι πιο λιτό το polo του 2000-01 κάπου εκεί. Πάντως σας ευχαριστώ όλους πολύ για το ενδιαφέρον σας. Κάθε γνώμη θα ληφθεί υπ'όψιν, δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις σε ένα τέτοιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 καλυτερα μαζεψε κανα φραγκο ακομα και ανεβα ,γιατι με 5000 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiderboy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Παίρνεις μια χαρα αυτοκίνητα http://www.car.gr/classifieds/cars/view/935089/ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/949088/ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/781723/ που το μόνο που ζητάνε είναι βενζίνη και αλλαγή λαδιών κάθε 10.000km ενώ έχουν καιι το παραπάνω γκαζάκι τους σε σχέση με την 316 Δεν έχουν όλοι λεφτά για πέταμα σε tsi και suv με τουλάχιστον 150 άλογα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.