srfvalkas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω ένα φτηνό DVD Player της τάξης των 40-50 ευρώ που να υποστηρίζει μεταξύ των άλλων ΚΑΙ MKV. Έχει κανείς ένα τέτοι υπ' όψιν του; Ευχαριστώ.
jim_p Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δεν πρεπει να υπαρχει τετοιο πραγμα (ακομα). Αν θες κατι σκετο που να παιζει mkv παρε ενα media player σαν αυτο της wd. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303590
Errik Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ψάξε και για egreat, κάνουν πολύ καλή δουλειά!
xrysa_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Παιδια τι ακριβως κανει αυτο το wd?Γιατι εχω δυο σκληρους και ενα dvd player philips με usb αλλα δεν τους διαβαζει.. Και ειναι κουραστικο καθε φορα να τα περναω σε stick ή να τα γραφω σε dvd.. Σκεφτομουν επισης να αγορασω καμια καινουργια tv με usb που να τους αναγνωριζει.. Τι μου προτινετε;
Ntinaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 αφου ειναι dvd player περιμενεις να παιζει HD?
xrysa_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 αφου ειναι dvd player περιμενεις να παιζει HD? δεν εννοω μονο τα mkv.. δεν παιζει ουτε τα avi απο τον σκληρο, γενικα δεν τον αναγνωριζει γτ ειναι fat32 και θελει ntfs ή το αναποδο δεν θυμαμαι ακριβως.. μου ειχαν πει οτι μπορει κ μετα το φορματ να μην τον αναγνωριζει λογω μεγεθους.. Το θεμα μου ειναι ιδιο κ συχρονως κ διαφορετικο με το παιδι που ανοιξε το thread γτ κ εγω ενδιαφερομαι κ για mkv καθως κ avi αφου το philips dvp 3260 που εχω με προβληματιζει..
bluesattack Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Παιδια τι ακριβως κανει αυτο το wd?Γιατι εχω δυο σκληρους και ενα dvd player philips με usb αλλα δεν τους διαβαζει.. Και ειναι κουραστικο καθε φορα να τα περναω σε stick ή να τα γραφω σε dvd.. Σκεφτομουν επισης να αγορασω καμια καινουργια tv με usb που να τους αναγνωριζει.. Τι μου προτινετε; Σιγουρα ο media player ειναι πολυ καλη λυση.Δεν απαραιτητο να ειναι το wd βεβαια.Πες μας τι ειδους αρχεια θα βλεπεις (avi,dvd ριπαρισμενα , mkv , αλλο ) και σε τι τιμη θες να κινηθεις για να κανουμε προτασεις .Τηλεοραση καλο ειναι να επιλεξεις με κριτηριο την ποιοτητα εικονας (παλι στο υλικο που θα βλεπεις,τηλεοπτικο προγραμμα,dvd ,hd )και μαλιστα αν μπορεις να την δεις με τα ματια σου, και η υπαρξη θυρας usb να ειναι το τελευταιο κριτηριο.
xrysa_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Κοιτα εχω κινηθει στα απλα avi κ mkv βεβαια τα δευτερα καταλαθος τα κατεβασα κ τα εχω κατσικωθει αφου το dvdακι μου παιζει μονο avi.. Βεβαια καμια σχεση η εικονα το ομολογω.. Επισης κατι x720 εχει παρει το ματι μου, αλλα εχουν μεγαλο μεγεθος κ δεν θελω να γεμιζω το σκληρο με τετοια μονο σε ειδικες περιπτωσεις ταινιων δλδ.. Δεν ξερω αν σας το ειπα αλλα δεν ξερω τι ειναι το media player.. γενικα δεν θελω να ξεφυγω γυρω στα 100-150 δεν ξερω κ ποσο πανε αυτα..
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 http://www.skroutz.gr/s/278561/Western-Digital-WD-TV-HD-WDBABG0000NBK.html http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3856&p_created=&p_cats=185&p_cv=1.185&p_pv=2.246&p_prods=208,246 Βασικά είναι συσκευή στην οποία συνδέεις οτιδήποτε αποθηκευτικό μέσο usb και σου παίζει όλες σχεδόν της μορφές ταινιών που υπάρχουν.
bluesattack Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξερω αν σας το ειπα αλλα δεν ξερω τι ειναι το media player.. γενικα δεν θελω να ξεφυγω γυρω στα 100-150 δεν ξερω κ ποσο πανε αυτα.. Eιναι μια τετοια συσκευουλα πχ...(αυτο ειναι το wd tv live) ...που παιζει αρχεια. Aν η πλειοψηφια σου ειναι avi (και δεν εχεις σκοπο να ξανακατεβασεις καταλαθος mkv )τοτε μπορεις να κινηθεις και χαμηλοτερα ,( πχ υπαρχει το wd tv mini ) σε τιμη .Παιζουν απο τα 50-60 Ε μεχρι τα 400-500 πανωκατω.. Αvi δεν βλεπω , και δεν ξερω ποιο player ανταποκρινεται καλυτερα, η που εχουν παρατηρηθει λιγοτερα προβληματα (γιατι θα διαβασεις και πιθανοτατα να συναντησεις και τετοια). Δυναμη τα media player παντως ,και με λιγο διαβασμα σε σχετικα θεματα , και μια καλη επιλογη δεν θα το μετανιωσεις.Αν παρεις και καλη τηλεοραση (για ποσες ιντσες σκεφτεσαι ? ) τα mkv θα πρεπει να αρχισεις να τα εχεις πολυ σοβαρα υποψη σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.