Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τα γραφικά στα windows 7

Ioannaaa23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Πρίν 3 μέρες έβαλα στο pc μου τα windows 7 Home Premium και τα γραφικά είναι εντελώς χάλια, πριν με τα xp δεν είχα κανένα τετοιο πρόβλημα. Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι φταίει? Tnx προκαταβολικά. :-)

Δημοσ.

Σταθερός ειναι ο υπολογιστής οχι laptop. Η κάρτα γραφικών είναι ASRock 775i65G. Δεν ξέρω τι φταίει τα δέιχνει όλα με μεγένθυση και θολά

Δημοσ.
Σταθερός ειναι ο υπολογιστής οχι laptop. Η κάρτα γραφικών είναι ASRock 775i65G. Δεν ξέρω τι φταίει τα δέιχνει όλα με μεγένθυση και θολά

αυτή είναι η μητρική σου.το καλώδιο για την οθόνη το συνδέεις επάνω στην μητρική;

Δημοσ.

αυτή είναι η μητρική σου, οχι η κάρτα γραφικών. Λογικά πρέπει να βάλεις τα drivers για την κάρτα γραφικών σου.

Αρχικά, κάνε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και διάλεξε screen resolution (ανάλυση οθόνης, πρέπει να είναι τρίτο από το τέλος). Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει εκεί που λέει resolution (αναλυση) δίαλεξε απο την λιστα την μεγαλύτερη τιμή (λογικά θα γράφει απο δίπλα recomended, προτεινόμενη). Πάτα apply, ok

Δημοσ.
αυτή είναι η μητρική σου.το καλώδιο για την οθόνη το συνδέεις επάνω στην μητρική;

Αν αυτή είναι η μητρική τότε δεν ξέρω ποια έιναι η κάρτα γραφικών. Τι εννοείς για το καλώδιο? Η οθόνη είναι συνδεδεμένη με το κουτί. Αλλά μάλλον δεν εννοείς αυτό :fear:

---------- Προσθήκη στις 13:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:58 ----------

αυτή είναι η μητρική σου, οχι η κάρτα γραφικών. Λογικά πρέπει να βάλεις τα drivers για την κάρτα γραφικών σου.

Κάνε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και διάλεξε screen resolution (ανάλυση οθόνης, πρέπει να είναι τρίτο από το τέλος). Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει εκεί που λέει resolution (αναλυση) δίαλεξε απο την λιστα την μεγαλύτερη τιμή (λογικά θα γράφει απο δίπλα recomended, προτεινόμενη). Πάτα apply, ok

Αυτό το έκανα. Στην αρχή ήταν 800χ600 και τώρα το έχω στο 1024χ768 μετα απο αυτο δεν ήταν τόσο μεγαλα τα γράμματα και τα εικονόδια και πάλι δεν έχει καμία σχέση με το πως ήταν τα xp.

Δημοσ.

πάτα το start και στο search box κάτω αριστερά γράψε device manager. Θα σου βγάλει την επιλογή στο πάνω μέρος. Διάλεξε το. Στο παράθυρο που ανοίγει έχει μια λίστα. Εκεί που γράφει display adapters κάνε διπλο κλικ. Τι σου γράφει;

υποθέτω έχεις αγγλικά windows, ε?

Δημοσ.
πάτα το start και στο search box κάτω αριστερά γράψε device manager. Θα σου βγάλει την επιλογή στο πάνω μέρος. Διάλεξε το. Στο παράθυρο που ανοίγει έχει μια λίστα. Εκεί που γράφει display adapters κάνε διπλο κλικ. Τι σου γράφει;

Οχι ελληνικά έχω.

---------- Προσθήκη στις 13:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:08 ----------

Αν εννοείς μια επιλογή που έχει με όνομα Προσαρμογείς οθόνης - Τυπικός προσαρμογέας γραφικών VGA μπήκα και λεει Αυτή η συσκευή λειτουργεί κανονικά.

Δημοσ.
Οχι ελληνικά έχω.

Αν εννοείς μια επιλογή που έχει με όνομα Προσαρμογείς οθόνης - Τυπικός προσαρμογέας γραφικών VGA μπήκα και λεει Αυτή η συσκευή λειτουργεί κανονικά.

Aπό ότι κατάλαβα έχεις συνδέσει την οθόνη σου με την κάρτα γραφικών της μητρικής και οχι με μια κάρτα που είναι σε pci-express.Στο site της asrock δεν υπάρχουν drivers για windows 7

Δημοσ.
Aπό ότι κατάλαβα έχεις συνδέσει την οθόνη σου με την κάρτα γραφικών της μητρικής και οχι με μια κάρτα που είναι σε pci-express.Στο site της asrock δεν υπάρχουν drivers για windows 7

rafail η motherboard έχει AGP.

Ιωαννα κατέβασε αυτό για να δείς τι κάρτα γραφικών έχεις

Δημοσ.
rafail η motherboard έχει AGP.

Ιωαννα κατέβασε αυτό για να δείς τι κάρτα γραφικών έχεις

Ναι το κατέβασα. Ευχαριστώ πολυ :-D Λοιπόν απο όσα μπορώ να καταλάβω για το ποια έιναι η κάρτα γραφικών γραφει nVIDIA GeForce FX 5700LE

Δημοσ.
Ναι το κατέβασα. Ευχαριστώ πολυ :-D Λοιπόν απο όσα μπορώ να καταλάβω για το ποια έιναι η κάρτα γραφικών γραφει nVIDIA GeForce FX 5700LE

τα windows 7 ειναι 32bit η 64bit ;

αν ειναι 32bit το κατεβαζεις απο εδω

αν ειναι 64bit το κατεβαζεις απο εδω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...