rafail1994 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Σε ποια αναφέρεσαι συγκεκριμένα; Στο stock cooler της κάρτας γραφικών.
rafail1994 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Σε ποια αναφέρεσαι συγκεκριμένα; Στο stock cooler της κάρτας γραφικών.
rafail1994 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μίλησα με την oktabit και μου είπαν ότι θα την αντικαταστήσουν με καινούρια
rafail1994 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μίλησα με την oktabit και μου είπαν ότι θα την αντικαταστήσουν με καινούρια
rafail1994 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Τελικά άκυρο αλλά από το τηλέφωνο αλλά όταν την είδαν Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι 2 μέρες συνεχόμενα έτρεχαν furmark και δεν άκουγαν κανένα θόρυβο.Μου είπαν οτι ο θόρυβος μπορεί να οφειλόταν σε σκόνη που είχε κολλήσει στον ''τροχο'' απο το ανεμιστήρακι και οταν την φύσηξαν να έφυγε.
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Η μπορει να ακουγεται....ακριβως το ιδιο, με πριν! Αν εψαχναν, για αλλο θορυβο, ισως να μην υπηρχε. (και σιγα μην έτρεχαν furmark 2 μέρες συνεχόμενα...) Το Zalman fan μπορει να χαρακτηριστει θορυβωδες.
rafail1994 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Η μπορει να ακουγεται....ακριβως το ιδιο, με πριν! Αν εψαχναν, για αλλο θορυβο, ισως να μην υπηρχε. (και σιγα μην έτρεχαν furmark 2 μέρες συνεχόμενα...) Το Zalman fan μπορει να χαρακτηριστει θορυβωδες. Από θόρυβο έκανε μπόλικο σε full load.Αν τελικά έχει πρόβλημα και μουρλοσε αυτές της δυο μέρες και δεν ακουγόταν θα το αφισω μεχρι να χαλάσει εντελώς και να την παω για αλλαγή
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Εκεινο που λεω ειναι: ο θορυβος που ακουγες εσυ (κι εκεινοι!) ειναι κανονικος θορυβος του Zalman... Και να τον σταματησεις ακομη η vga δε καιγεται! (θα throttleαρει τρελα => απιθανο να καει, ετσι)
rafail1994 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Εκεινο που λεω ειναι: ο θορυβος που ακουγες εσυ(κι εκεινοι!) ειναι κανονικος θορυβος του Zalman... Και να τον σταματησεις ακομη η vga δε καιγεται! (θα throttleαρει τρελα => απιθανο να καει, ετσι) Έκτος από τον θόρυβο έκανε και ένα τρίξιμο και αυτός ήταν ο λόγος που την πήγα για αλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.