Bspus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Βλεποντας οτι δεν υπαρχει μεγαλη ποικιλια στα monitor μεγαλων ιντσων, σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω μια ακριβη αλλα καλης ποιοτητας τηλεοραση για αυτο το σκοπο. Καποια σαν αυτη http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-32LE5500-LED-TV-32.htm Γενικως εχω κανενα λογο να προτιμησω κανονικο μονιτορ αντι για τηλεοραση? Η συγκεκριμενη λεει εχει και γωνια θεασης 178/178 οπως τα καλα πανελ στις οθονες. Η ποιοτητα απεικονισης μεσω HDMI θα ειναι το ιδιο καλη?
HALF EVIL Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Γιατί χρειάζεσαι 32 ίντσες στο Πισι σου; Αν πρόκειται να την χρησιμοποιήσεις για παιχνίδια, τι κάρτα γραφικών έχεις; Η απόσταση που πρέπει να κάθεσαι για να μην καταλήξεις στον νευρολόγο είναι τουλάχιστον 1,5-2 μέτρα. Γενικά δεν την βρίσκω καλή ιδέα.
Bspus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δεν "χρειαζομαι" απλως μου αρεσει η ιδεα να εχω τεραστια οθονη. Και εφοσον δεν υπαρχει θεμα ραδιενεργειας οπως με τις crt αμα καθεσαι κοντα, γιατι οχι? Αυτο που ειπες με το νευρολογο τι εννοεις? Μπορει να παθω ζημια? Αναλυση μια χαρα θα ειναι 1920χ1080 οπως και να χει. Και καρτα γραφικων θα ειναι καινουρια δυνατη μαζι με καινουριο pc. Γενικως σε οθονες πανω απο 24" δεν υπαρχει καθολου ποικιλια. Θα βολευομουν και με 27" αλλα ολα τα μοντελα που βλεπω ειναι με χαλια πανελ
haHa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Γενικως σε οθονες πανω απο 24" δεν υπαρχει καθολου ποικιλια. Θα βολευομουν και με 27" αλλα ολα τα μοντελα που βλεπω ειναι με χαλια πανελ Καλοριζικη η νεα σου οθονη!! Dell UltraSharp U2711 IPS panel με extended color gamut.
HALF EVIL Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δεν "χρειαζομαι" απλως μου αρεσει η ιδεα να εχω τεραστια οθονη. Και εφοσον δεν υπαρχει θεμα ραδιενεργειας οπως με τις crt αμα καθεσαι κοντα, γιατι οχι? Αυτο που ειπες με το νευρολογο τι εννοεις? Μπορει να παθω ζημια? Αναλυση μια χαρα θα ειναι 1920χ1080 οπως και να χει. Και καρτα γραφικων θα ειναι καινουρια δυνατη μαζι με καινουριο pc. Γενικως σε οθονες πανω απο 24" δεν υπαρχει καθολου ποικιλια. Θα βολευομουν και με 27" αλλα ολα τα μοντελα που βλεπω ειναι με χαλια πανελ Κατ' αρχάς οι οθόνες δεν εκπέμπουν ραδιενέργεια αλλίμονο ! Σχετικά με την απόσταση πόση ώρα μπορείς να κάτσεις στο μισό μέτρο μπροστά σε μια 32άρα τηλεόραση χωρίς να γίνει ο εγκέφαλός σου κλούβιο αυγό ; Και φαντάσου να παίζεις παιχνίδι FPS πχ. που οι εικόνες εναλλάσονται γρήγορα. Σε μεγάλες ίντσες το πολύ 27 η Dell που σου πρότειναν δεν έχει αντίπαλο. Αλλά και πάλι φρόντισε να κάθεσαι ένα μέτρο μακρυά. Εγώ σε 24άρα οθόνη που χρησιμοποιώ το μισό μέτρο το θεωρώ το ελάχιστο όριο για πολύωρη χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.