Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Outlook Express

N3M3SiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους μας!

Εχω ενα θεματακι με το Outlook Express στο πιτσι της δουλειας, το οποιο δεν μου εχει ξανατυχει και στο νετ δεν βρηκα κατι να με βοηθησει.

Ο,τι mail και να προσπαθησω να γραψω, ο χωρος για το body του κειμενου ειναι γκρι και δεν μπορω να γραψω τιποτα. Ειτε πατησω δημηιουργια, ειτε απαντηση, ειτε προωθηση, τιποτα. Το μονο που μπορω να συμληρωσω ειναι Παραληπτης, Κοινοποιηση και θεμα. Παρακατω ειναι ολα γκρι. επισυναπτω και μια φωτο να καταλαβετε τι εννοω.

Προσπαθησα να βγαλω το HTML κειμενο και να το αφησω απλο μπας και νιωσει αλλα τιποτα. Το ιδιο παλι. Ο μονος τροπος για να γραψω μεσα, ειναι να επιλεξω "επεξεργασια προελευσης" απο την προβολη και να συμπληρωσω εκει στο

---<BODY bgColor=#ffffff>

<DIV> </DIV></BODY></HTML>

----

καποια πραγματα που φαινονται στο mail. Κατα τα αλλα νεκρα.

Δεν μου εχει ξανασυμβει και δεν ξερω τι το προκαλεσε ή πως να το διορθωσω και εχω κολλησει.

Αν ξερει καποιος, ας δωσει ενα χερακι.

Φιλικα,

Παντελής

post-40349-129063129502_thumb.jpg

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να έχει γεμίσει το αρχείο sent.dbx στον φάκελο

C:\Documents and Settings\alex\Local Settings\Application Data\Identities\{2B093AB8-B474-4300-A57A-8D12DB552D31}\Microsoft\Outlook Express\sent.dbx

μου είχε τύχχει περίπτωση να μην φευγουν τα e-mail γιατί είχε γεμισει αυτό το αρχείο.

Οπότε, δοκίμασε να το σβήσεις - με κλειστό το ΟΕ - και μετά θα φτιαχτεί πάλι μόνο του το αρχείο.

Keep in mind ότι όλα τα απεσταλμένα σου μαιλ θα χαθούν αν το κάνεις αυτό.

Δημοσ.
Υπάρχει περίπτωση να έχει γεμίσει το αρχείο sent.dbx στον φάκελο

C:\Documents and Settings\alex\Local Settings\Application Data\Identities\{2B093AB8-B474-4300-A57A-8D12DB552D31}\Microsoft\Outlook Express\sent.dbx

μου είχε τύχχει περίπτωση να μην φευγουν τα e-mail γιατί είχε γεμισει αυτό το αρχείο.

Οπότε, δοκίμασε να το σβήσεις - με κλειστό το ΟΕ - και μετά θα φτιαχτεί πάλι μόνο του το αρχείο.

Keep in mind ότι όλα τα απεσταλμένα σου μαιλ θα χαθούν αν το κάνεις αυτό.

Θα δοκιμασω να σβησω καποια απο αυτα τουλαχιστον μηπως και φταιει αυτο και επανερχομαι..

παρεπιπτοντως, uninstall &install απο τα windows components δεν δουλεψε..

edit: no luck με τα απεσταλμενα.. :-S

Δημοσ.

Κάπου διάβασα το εξής: Πάρε back up, μην κάνεις καμιά ζημιά, των emails συμπεριλαμβανομένων (διευθύνσεων κλπ), και άνοιξε τη γραμμή εντολών. Πληκτρολόγησε: regsvr32 inetcomm.dll, όπως το βλέπεις και πάτα ΟΚ. Δοκίμασε τώρα να γράψεις κάτι.

Με προσοχή πάντως, γιατί έχει να κάνει με dll, όπως βλέπεις.

Σου δίνω και το site που βρήκα τις πληροφορίες:

Πρώτο site

Δεύτερο site

Δημοσ.

Ναι βασιλη, την γνωριζω αυτη την εντολη. Την ειχα βρει και εγω ψαχνοντας για λυση, αλλα ειναι για αλλο προβλημα οπο τα μηνυματα εμφανιζονται κενα. Για την ιστορια την δοκιμασα αλλα χωρις επιτυχια..

Υ.Γ. μου εχει σπασει τα νευρα!

Δημοσ.

Κρίμα :( Περίμενα να δουλέψει...

Να δοκίμαζες ένα SFC (System File Checker); Ξέρεις, αυτό με την εντολή SFC /scannow. Μήπως βρει κανένα κατεστραμμένο αρχείο και το διορθώσει...Ή να κατέβαζες κάποιον νεότερο IE, μιας και πάει πακέτο με το OE, μπας και ξαναεγκαθιστώντας το, δουλέψει. Αλλά πάλι, θέλει προσοχή, μιας και είναι email εργασίας, μην κάνεις καμιά μεγαλύτερη ζημιά.

Τι να πω...Καλή επιτυχία σου εύχομαι, κι αν το διορθώσεις, άφησε ένα μήνυμα εδώ πέρα. Είναι ενδιαφέρον θέμα να μάθουμε τη θεραπεία του.

Δημοσ.

Αποστολη εξετελεσθη με εγκατασταση του ΙΕ 8.

Strange αλλα τι να πεις...

Κριμα και την διαδικασια να μεταφερω την database σε Outlook 2007.

Τουλαχιστον δεν χασαμε τιποτα απο email.

Ευχαριστω πολυ και καλη μας συνεχεια !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...