zervinho Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 καλημερα.. σημερα εκανα format το laptop μου και απο vista ξαναεβαλα τα windows xp home edition. το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω πως γινεται να δω τα διαθεσιμα ασυρματα δικτυα καθως και το δικο μου. μονο με την ethernet μπορω να συνδεθω. στον πινακα ελεγχου δεν υπαρχει το εικονοδιο ασυρματου δικτυου που μου λενε ολοι. επισης ουτε στην γραμμη εργαλειων μπορει να μου εμφανισει κατι σχετικο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Θα ρωτησω το πραφανες,αλλα μπορει να το χεις παραβλεψει:Εχεις ενεργοποιημενο τυχον διακοπτη που εχει το laptop σου για το ασυρματο δικτυο?Επισης,η καρτα που εχεις για το wifi ειναι αναγνωρισμενη απο το λειτουργικο(drivers)?
zervinho Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Στην ουσια αυτο ψαχνω.. Το λαμπακι για το wifi ειναι σβηστο αλλα θυμαμαι πως τα drivers τα ειχα περασει.. ---------- Προσθήκη στις 14:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:35 ---------- Ακυρο.. Οταν βαζω το δισκακι με τα drivers μου δειχνει πως δεν μπορω να εγκαταστησω του wifi γιατι πρεπει να τα ενεργοποιησω πρωτα.. Αλλα δεν ξερω απο που..
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 -Ακυρο.. Οταν βαζω το δισκακι με τα drivers μου δειχνει πως δεν μπορω να εγκαταστησω του wifi γιατι πρεπει να τα ενεργοποιησω πρωτα.. Αλλα δεν ξερω απο που.. Γι αυτο σε ρωτησα Θα ρωτησω το πραφανες,αλλα μπορει να το χεις παραβλεψει:Εχεις ενεργοποιημενο τυχον διακοπτη που εχει το laptop σου για το ασυρματο δικτυο?
zervinho Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ποιο laptop έχεις; Turbo x απο το πλαισιο.. Λαθος μου αλλα δεν μπορω να κανω κατι για την ωρα..:Ρ
antonl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μπερδεύτηκα λίγο. Δεν υπάρχει κάποιος διακόπτης, κουμπί σε κάποιο σημείο του laptop απ όπου ανοίγει το WiFi; Το manual δε λέει κάτι;
zervinho Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μπερδεύτηκα λίγο. Δεν υπάρχει κάποιος διακόπτης, κουμπί σε κάποιο σημείο του laptop απ όπου ανοίγει το WiFi; Το manual δε λέει κάτι; Δεν υπαρχει διακοπτης... Και στο manual λεει "βεβαιωθειται οτι ειναι ενεργοποιημενο το wifi και μετα εισαγετε το cd με τα drivers"..
de173 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Κάποιος συνδιασμός κουμπιών ίσως; Κάποιο πλήκτρο Fn μαζί με κάποιο κουμπί από τα F-keys; (F1, F2, F3 κτλ..)
zervinho Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 αυτο ηταν παιδια..! ειχε ενα προβλημα το F10 και δεν εκανε τιποτα οταν το παταγα.. το θυμομουν και γω οτι ηταν η το 10 η το 12 γιατι ολα τα αλλα εχουν πανω μια πορτοκαλι ενδειξη για αλλες χρησεις.. με το πολυ πατημα που του εριξα σημερα εστρωσε! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.