Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έχω τα ηχεία logitech g51 και μου έβγαλαν το εξής πρόβλημα. ενώ άκουγα μουσική μετά απο 2 ώρες όταν επέστρεψα στο pc και κατάλαβα ότι τα ηχεία δεν λειτουργούν τα βγάζω απο την πρίζα τα ξαναβάζω ανοίγουνε κανονικά, αλλά μουσική δεν παίζουν. Είδα όλες τις ρυθμίσεις και είναι σωστές, ότι τεστ και αν τους έχω κάνει δεν ακούγετε τίποτα.Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι άμα συνδέσω ακουστικά πάνω στο χειριστήριο ακούγονται τα πάντα απο τα ακουστικά, με το που βγάζω τα ακουστικά δεν δουλεύουν τα ηχεία .υπάρχει περίπτωση να έχουν καεί?:cry::cry: Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά έχω κάτι χρόνια αυτά τα ηχεία... τα δύο έχουν καεί νομίζω είχα ανοίξει και τόπικ κάποτε αλλα δεν βρήκα λύση... τα ξαναέβαλα τώρα πάνω στο pc και το ένα ηχείο λειτουργεί... λογικά κάπου έχω και το άλλο που λειτουργεί. σε περίπτωση που δεν λειτουργεί μπορώ να πάρω ένα ότι να ναι ηχείο και να το βάλω πάνω θα παίξει??

η άλλη λύση είναι να πάρω τα X530 με 65 ευρώ ...

Δημοσ.

Aυτά δε χρησιμοποιούν το sub ως ενισχυτή; Για πρόβλημα τροφοδοσίας μου κάνει. Δώστα σε κάποιον γνωστό σου ηλεκτρονικό αν έχεις να τους ρίξει μια ματιά.

Κάτι πιο απλό. Έχουν μια επιλογή "matrix", βεβαιώσου οτι είναι κλειστή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχουν καεί τα άλλα 100%. τα βάζω πάνω και κάνει ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ :P

το SUB φαίνεται να δουλεύει μια χαρά, αφου τώρα με το ένα ηχείο παίζει κανονικά. απλά ειναι ελεος να έχω 5.1 κ να τα έχω με ένα ηχείο ... :P

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.

Αυτό που παίζει το δοκίμασες στη θέση που δεν έπαιζαν τα υπόλοιπα; Μήπως είναι απο εκεί το πρόβλημα. Σχετικά με αυτό που ρωτάς, οποιοδήποτε ηχείο θα παίξει αλλά μην περιμένεις καλό αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Αυτό που παίζει το δοκίμασες στη θέση που δεν έπαιζαν τα υπόλοιπα; Μήπως είναι απο εκεί το πρόβλημα. Σχετικά με αυτό που ρωτάς, οποιοδήποτε ηχείο θα παίξει αλλά μην περιμένεις καλό αποτέλεσμα.

αναθεωρώ τα παραπάνω ... !! τα ηχεία είναι μια χαρά... είπα να δοκιμάσω αυτό που μου είπες οτι ίσως ήταν πρόβλημα τροφοδοσίας και τα ξανασύνδεσα... παίζουν και τα δύο τώρα μια χαρά... οπότε ίσως ήταν πρόβλημα της μητρικής μου και δεν έπαιζε ήχο... τι να πώ... :) :) :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...